Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, μπήκα να κάνω την ανανέωση για τους 15 μήνες από την εφαρμογή του κινητού. Ενώ φάνηκε να έγινε η κάρτα δεν χρεώθηκε. Μπήκα και από την κονσόλα μετά από λίγο που έφτασα σπίτι και δεν φαινόταν να έχει προστεθεί χρόνος. Έκανα την αγορά από την κονσόλα και βουαλά 15+ B) στον υπάρχοντα χρόνο. Εξαιρετική προσφορά κατ' εμέ Ευχαριστώ παίδες. 

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Περιμένουμε να ξαναμπεί προσφορά στις αλυσίδες Plus 35€ για να στοκάρουμε 2-3.  B)

Ωραίες εποχές 

Τότε είχα παρει 2 χρονάκια ps plus :)

Δεν νομίζω να την ξαναβάλουν όμως 35€...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Ωραίες εποχές 

Τότε είχα παρει 2 χρονάκια ps plus :)

Δεν νομίζω να την ξαναβάλουν όμως 35€...

Έχω μερικές ετήσιες συνδρομές τις δίνω στα 45 € όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα. 

Δημοσ.

Πάντως εγώ που είχα πάρει 2 παραλίγο να έπαιρνα 3.Οχι όμως για να τις πουλήσω με "καπέλο" στις αγγελίες,ενεργοποίησα την 1 και την 2η πρίν λήξει ο χρόνος γιατί 1 χρόνο μετά απο την ημερομηνία αγοράς λήγει.

Μην νομίζετε πως είναι καλά παιδιά στις αγγελίες όταν πωλούν το Plus 40-50€,35€ τις πήραν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε

Έχω μερικές ετήσιες συνδρομές τις δίνω στα 45 € όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα. 

Εγώ προς το παρόν είμαι οκ μέχρι τις 26-7-2019 :)

Έχω αρκετό μέλλον ακόμα :)

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Εγώ προς το παρόν είμαι οκ μέχρι τις 26-7-2019 :)

Έχω αρκετό μέλλον ακόμα :)

Εγώ να δεις τι μέλλον έχω μέχρι το 2021 :)

Δημοσ.

Η καλύτερη προσφορά που τρέχει τώρα είναι αυτή που μoυ/μας(?) ήρθε μέσω mail στα 60€?

Αναφορά σε κείμενο

Απόκτησε 15 μήνες συνδρομής στο PlayStation®Plus, στην τιμή των 12 μηνών. Η προσφορά είναι διαθέσιμη τώρα, στο PlayStation™Store! 

Η προσφορά λήγει στις 4 Μαΐου (12:00 ώρα Ελλάδας) και είναι ανοιχτή σε νέα και παλιά μέλη του PlayStation®Plus. Βρες εδώ τους πλήρεις όρους και τις προϋποθέσεις.

Δημοσ.

H προσφορά με το νετφλιξ, στακάρει με την 15μηνη? Δηλαδή είναι 15 μήνες με 60€ + 3 μήνες νετφλιξ ή καμία σχέση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, petran91 είπε

H προσφορά με το νετφλιξ, στακάρει με την 15μηνη? Δηλαδή είναι 15 μήνες με 60€ + 3 μήνες νετφλιξ ή καμία σχέση;

Είναι ξεχωριστές προσφορές και δεν συνδυάζονται,όμως εάν θα ίσχυε θα ήταν μια πολύ καλή προσφορά. 

Επεξ/σία από V3NDETTA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...