Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, atsddd said:

Το συγκεκριμενο μπορει απλα να ειναι προβλημα του store. Μπορει να εχουν κανα maintenance. οποτε δες κι αργοτερα μηπως διορθωθει.
Απ την αλλη, το paypal σε μενα δεν δουλεψε ποτε. Ειμαι σε ελληνικο store αλλα το paypal μου ειναι γαλλικο. Με γαλλικη καρτα. Λετε να φταιει αυτο?

Αντιθετα την γαλλικη καρτα απο μονη της την δεχεται μια χαρα.

Εντελώς άσχετο, αλλά συναντώ το ίδιο πράγμα ακριβώς όταν ψωνίζω στο etsy.com. Ενώ τις κάρτες ξερες τις δέχεται κανονικά στις αγορές, μέσα από το paypal τις κόβει. Και μιλάμε για καρτες όλων των τραπεζών, χρεωστικες και πιστωτικές. 

Οπότε μάλλον πρόβλημα του PayPal είναι και όχι των καταστημάτων. 

• Like 1
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω ακόμα δύο μήνες συνδρομή. Αν πάρω την προσφορά με τους 15 μήνες, θα χάσω τον υπολειπόμενο χρόνο μου ή θα προστεθεί στον υπάρχοντα; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε

Έχω ακόμα δύο μήνες συνδρομή. Αν πάρω την προσφορά με τους 15 μήνες, θα χάσω τον υπολειπόμενο χρόνο μου ή θα προστεθεί στον υπάρχοντα; 

Δεν την χάνεις. Τελειώνουν οι 2 μήνες της ήδη υπάρχουσας συνδρομής σου και μετά ξεκινάνε οι 15

Δημοσ.

Εντάξει 0. Το έψαξα και στο ϊντερνετ και αυτό συμβαίνει ράντομ σε άτομα τα τελευταία 4 χρόνια. Κάποιοι δε μπορούν να κάνουν αγορές όλο αυτό το καιρό. Πραγματικά έχω εκνευριστεί. ούτε με τη κάρτα μου αγοράζει. Ενώ την δέχεται κανονικά, μου βγάζει μήνυμα επιτυχούς αγοράς, δεν υπα΄ρχουν πουθενά τα games στο download queue και ούτε η κάρτα είναι χρεωμένη

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Edel είπε

Εντάξει 0. Το έψαξα και στο ϊντερνετ και αυτό συμβαίνει ράντομ σε άτομα τα τελευταία 4 χρόνια. Κάποιοι δε μπορούν να κάνουν αγορές όλο αυτό το καιρό. Πραγματικά έχω εκνευριστεί. ούτε με τη κάρτα μου αγοράζει. Ενώ την δέχεται κανονικά, μου βγάζει μήνυμα επιτυχούς αγοράς, δεν υπα΄ρχουν πουθενά τα games στο download queue και ούτε η κάρτα είναι χρεωμένη

στο ξαναεγραψα, κανε την αγορα μεσω κινητου

Δημοσ.

Και μέσω κινητού το ίδιο μήνυμα βγάζει και ούτε από τη κονσόλα με αφήνει.

Σκουπίδι. Να θες να δώσεις χρήματα και να μη σε αφήνει.

ΣΙΧΑΜΑ ΑΘΗΝΑ μη ξεχνιόμαστε

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Edel είπε

Πάρε μια Psn καρτα για να ξεμπερδεύεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μη τρέχω σε πλάισιο τέτοια ώρα ξέρεις κάποιο αξιόπιστο σάιτ που να πουλάει ονλάιν η δε παίζει τέτοια περίπτωση ?

Edit: Maxplay κλασσικά, το βρήκα

Επεξ/σία από Edel
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Edel είπε

Για να μη τρέχω σε πλάισιο τέτοια ώρα ξέρεις κάποιο αξιόπιστο σάιτ που να πουλάει ονλάιν η δε παίζει τέτοια περίπτωση ?

Φίλε υπάρχουν πολλά site και καταστήματα  που πουλάνε την κάρτα, αλλά δεν νομίζω να βρεις κάποιο κατάστημα να σου πουλάει μόνο τον κωδικό ανανέωσης. Άμα βαριέσαι τόσο πολύ  την Δευτέρα που θα περάσω από τα public μπορώ να σου πάρω μια εικοσάρα. Προσπάθησε να μην σπαμαρεις υπάρχουν πολλές λύσεις στο "πρόβλημα" σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...