stelios18120 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μα όταν εχεις κονσόλες και μικρά παιδια= καταστροφή αν τα αφήσεις στο ίδιο δωμάτιο. Θα ξεχάσω εγώ,που 1ος μήνα ps4 pro του ξαδερφου,του έριξε το μωρό (2 ετών)επάνω χυμό;; Τρελάθηκε!!! (Και του τα έλεγα,μωρό και κονσόλες δεν πάνε μαζί )
pollop Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν κατάλαβες το point μου, δεν κατέκρινα αυτό που αναφέρεις, αλλού πήγαινε το σχόλιο μου. Για τον επόμενο μήνα τα games που δίνει το PS+ για το PS4 είναι τα εξής δύο: 1) Beyond: Two Souls 2) Rayman Legends Το πρώτο είναι remaster exclusive παιχνιδιού του PS3 και το δεύτερο είναι multi-platform μεταφορά τίτλου επίσης από την προηγούμενη γενιά, δηλαδή του PS3. Δίνετε δηλαδή 50-60 ευρώ το χρόνο για να σας δίνουν PS4 games και η Sony κάνει τρίπλα σερβίροντας games της προηγούμενης γενιάς ως φρεσκαδούρα. Και λέω «σας» γιατί εγώ προσωπικά αν και κάτοχος PS4 (και PS3 for that matter) απέχω συνειδητά από το PS+ καθώς διαφωνώ με αυτές τις τακτικές της Sony. Τώρα τι σχέση έχει η Ν που ούτε παρόμοια υπηρεσία έχει, ούτε στο μικρό δαχτυλάκι δεν φτάνει την Sony και την MS στις υπηρεσίες τους, εσείς το ξέρετε καλύτερα. Νόμιζα πάντως ότι το νήμα είναι για σχολιασμό του PS+, σχωράτε με αν έκανα λάθος. Malthador, καταλαβαινω το σκεπτικο σου, σεβαστο, θα σου μιλησω επι προσωπικου γιατι αποτελω ιδιαιτερη περιπτωση gamer, σαν συνδρομητης xbox games with gold, ea access, ps plus και humble monthly, απολαμβανω ΚΑΘΕ game που μου αρεσει αναξαρτητα κονσολας και εποχης (παιζω πανω απο 30 χρονια, ετσι και αλλιως), οποτε αν καποια υπηρεσια με ελαχιστα ευρω καθε μηνα μου αποκαλυψει ή μου ξαναθυμισει κατι ομορφο, οπος πχ το πλασ τωρα το rayman που το εχω παιξει και το beyond που δεν ειχα την ευκαιρια, γινομαι ξανα ενα ευτυχισμενο παιδακι και αυτα περι αρχαιολογιας, ρεμαστερ, exclusive μου ειναι αδιαφορα. Τεσπα αυτα απο εμενα, σορρυ για το οφτοπικ και αν ημουν λιγο επιθετικος, καλη συνεχεια σε ολους Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από pollop 2
a_pascal Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Malthador είπε Δεν κατάλαβες το point μου, δεν κατέκρινα αυτό που αναφέρεις, αλλού πήγαινε το σχόλιο μου. Για τον επόμενο μήνα τα games που δίνει το PS+ για το PS4 είναι τα εξής δύο: 1) Beyond: Two Souls 2) Rayman Legends Το πρώτο είναι remaster exclusive παιχνιδιού του PS3 και το δεύτερο είναι multi-platform μεταφορά τίτλου επίσης από την προηγούμενη γενιά, δηλαδή του PS3. Δίνετε δηλαδή 50-60 ευρώ το χρόνο για να σας δίνουν PS4 games και η Sony κάνει τρίπλα σερβίροντας games της προηγούμενης γενιάς ως φρεσκαδούρα. Και λέω «σας» γιατί εγώ προσωπικά αν και κάτοχος PS4 (και PS3 for that matter) απέχω συνειδητά από το PS+ καθώς διαφωνώ με αυτές τις τακτικές της Sony. Τώρα τι σχέση έχει η Ν που ούτε παρόμοια υπηρεσία έχει, ούτε στο μικρό δαχτυλάκι δεν φτάνει την Sony και την MS στις υπηρεσίες τους, εσείς το ξέρετε καλύτερα. Νόμιζα πάντως ότι το νήμα είναι για σχολιασμό του PS+, σχωράτε με αν έκανα λάθος. Ωραία όλα αυτά. Αλλά χωρίς PS plus ούτε Rainbow Six Siege παίζεις, ούτε Destiny 2 ούτε πολλά άλλα. Οπότε, sorry, αλλά διαφωνώ Επίσης, ΔΕΝ έχω PC και ούτε πρόκειται να φτιάξω gaming PC (για να έχω δωρεάν online) Τα 60 ευρώ το χρόνο το PS plus τα αξίζει και με το παραπάνω... μόνο και μόνο το Bloodborne, το MGS και το Ratchet and Clank που έδωσε το έχουν βγάλει σε value το 60ρικο. Και δεν αναφέρω και τις exclusive PS plus προσφορές- πήρα το Pro Evolution 18 14.99 με Ps plus. Τιμή χώμα 1
stelios18120 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά δεν χρειάζεται τόσο υπεραναλυση. Δίνουν 2 παιχνίδια το μήνα. 24 παιχνίδια το χρόνο. Δίνεται 60€ περίπου για την συνδρομή. Από αυτά τα 24 παιχνίδια το χρόνο,να αξίζουν πες πχ τα 6 (που ούτε καν,αξίζουν τα περισσότερα) και να ήταν πχ αξίας 15€ το ενα,οπότε 90€ γλυτώνετε (στο περίπου πάντα),+ το online και οτιδήποτε άλλο δίνουν. Οπότε θεωρώ ότι άξιζει 100% η συνδρομή. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από stelios18120 1
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, a_pascal said: Ωραία όλα αυτά. Αλλά χωρίς PS plus ούτε Rainbow Six Siege παίζεις, ούτε Destiny 2 ούτε πολλά άλλα. Οπότε, sorry, αλλά διαφωνώ Επίσης, ΔΕΝ έχω PC και ούτε πρόκειται να φτιάξω gaming PC (για να έχω δωρεάν online) Τα 60 ευρώ το χρόνο το PS plus τα αξίζει και με το παραπάνω... μόνο και μόνο το Bloodborne, το MGS και το Ratchet and Clank που έδωσε το έχουν βγάλει σε value το 60ρικο. Και δεν αναφέρω και τις exclusive PS plus προσφορές- πήρα το Pro Evolution 18 14.99 με Ps plus. Τιμή χώμα Εσένα σε ενδιαφέρει το online και πολύ καλά κάνεις και το πληρώνεις. Εμένα δεν με ενδιαφέρει και δεν αποτελεί selling point για να αγοράσω την υπηρεσία, αποτελούν όμως τα games της υπηρεσίας. 17 minutes ago, stelios18120 said: Ρε παιδιά δεν χρειάζεται τόσο υπεραναλυση. Δίνουν 2 παιχνίδια το μήνα. 24 παιχνίδια το χρόνο. Δίνεται 60€ περίπου για την συνδρομή. Από αυτά τα 24 παιχνίδια το χρόνο,να αξίζουν πες πχ τα 6 (που ούτε καν,αξίζουν τα περισσότερα) και να ήταν πχ αξίας 15€ το ενα,οπότε 90€ γλυτώνετε (στο περίπου πάντα),+ το online και οτιδήποτε άλλο δίνουν. Οπότε θεωρώ ότι άξιζει 100% η συνδρομή. Ούτε δίνουν, ούτε χαρίζουν games. Σου νοικιάζουν 24 games που δεν έχεις επιλέξει από έναν έως δώδεκα μήνες για €60 το χρόνο. Με τη λογική που χρησιμοποιείς, θα μπορούσα να νοικιάσω σε έναν χρόνο και με τα ίδια χρήματα 30 games τα οποία θα τα είχα επιλέξει εγώ. Θα μπορούσα κάλλιστα να νοικιάσω τίτλους με τιμή αγοράς τα 60 ευρώ και να είχα γλυτώσει πολύ περισσότερα χρήματα. Τελοσπάντων, εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν υφίσταται η αναλογία «το game κάνει Χ, άρα με το PS+ μου το δίνουν Υ και γλυτώνω Ζ ευρώ», μαρκετίστικο κόλπο είναι αυτό. Το καλύτερο που θα μπορούσαν να κάνουν στη Sony (και στην MS φυσικά, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για πεθαμένους εδώ) θα είναι να έβαζαν up-to-date τίτλους του PS4 και όχι ξαναζεσταμένο φαγητό. Γνώμη μου ε. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Malthador 2
najinblue3 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Οι εκπτωσεις που λεει ο φιλος @a_pascal ειναι το μεγαλυτερο ατου του plus. Και γινονται καθε μηνα, στους συνδρομητες plus δινει +εκπτωση, αρκετες φορες 10-20% αλλα εχω δει και παραπανω(35%) Τωρα αν αξιζει γενικα το plus ειναι τελειως υποκειμενικο, αν παιζεις online παιρνεις plus, αν οχι τα ζυγιζεις και βλεπεις αν σου αρεσουν αυτα που δινει Εγω πιστευω ειναι καλη υπηρεσια, με πολυ καλες προσφορες. Αν φτιαχνανε και το απαισιο UI και το ποσο αργο ειναι να συνδεθεις απο την κονσολα, θα ηταν ακομα καλυτερο 1 2
Edel Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δεν δικαιολογείται το τι κόλλημα τρώει όλο το σύμπαν αν επιχειρήσεις να στείλεις μήνυμα την ώρα που παίζεις παιχνίδι. Μεγάλο φάουλ της ΣΟΝΥ. Κατά τ΄άλλα και γω που ασχολούμαι με το Online δε τα κλαίω τα χρήματα σε καμία περίπτωση. Στα συν, τα 24 παίγνια το χρόνο(2,5 ευρώ έκαστο, ξεφτίλα όταν σίγουρα το χρόνο θα δώσει 1-2 ΑΑΑ παιχνίδια) και οι εκπτώσεις που κάνει κατά καιρούς. Γενικά, σα πελάτης της ΣΟΝΥ χρόνια τώρα, δηλώνω άκρως ικανοποιημένος από την εταιρεία που με έκανε άντρα
guy_threepwood Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 3 hours ago, Malthador said: Εσένα σε ενδιαφέρει το online και πολύ καλά κάνεις και το πληρώνεις. Εμένα δεν με ενδιαφέρει και δεν αποτελεί selling point για να αγοράσω την υπηρεσία, αποτελούν όμως τα games της υπηρεσίας. Σίγουρα είσαι λάθος. Από την άλλη βέβαια, υπάρχει κόσμος που αγοράζει κονσόλα, που δεν έχει καν κάποιο όνομα χρήστη με τα παιχνίδια του, όλα είναι πάνω στο hardware. Και δεν προβλέπεται ούτε να πάρουν αντίγραφο από τα saves τους. Και θα κάνουν κλακ κλακ, μόλις πάρουν κονσέρβα 8 bit παιχνίδια, που τα έχουν αγοράσει 30 φορές κάθε φορά που βγαίνει νέο σύστημα. Τι να πεις όμως, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 7 minutes ago, guy_threepwood said: Σίγουρα είσαι λάθος. Από την άλλη βέβαια, υπάρχει κόσμος που αγοράζει κονσόλα, που δεν έχει καν κάποιο όνομα χρήστη με τα παιχνίδια του, όλα είναι πάνω στο hardware. Και δεν προβλέπεται ούτε να πάρουν αντίγραφο από τα saves τους. Και θα κάνουν κλακ κλακ, μόλις πάρουν κονσέρβα 8 bit παιχνίδια, που τα έχουν αγοράσει 30 φορές κάθε φορά που βγαίνει νέο σύστημα. Τι να πεις όμως, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Εσυ βγάζεις νόημα όταν ξαναδιαβάζεις αυτό που έγραψες;
guy_threepwood Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 11 minutes ago, Malthador said: Εσυ βγάζεις νόημα όταν ξαναδιαβάζεις αυτό που έγραψες; Δεν είναι και λογοτεχνικό αριστούργημα, αλλά όσο να είναι, νόημα βγάζει. Θες να σε βοηθήσω να καταλάβεις;
a_pascal Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Νομίζω είναι πολύ απλό το θέμα. Αν δεν παίζει κάποιος online, τότε μπορεί να ζυγίσει αν το value που παίρνει σε εκπτώσεις και free κλπ games αιτιολογεί τα 5 ευρώ το μήνα και να κρίνει ανάλογα. Αν παίζει, τότε είναι μονόδρομος. Εγώ τα 5 ευρώ, οι δυο καφέδες δηλαδή που δίνω το μήνα τα δίνω και με το παραπάνω και πιστεύω αξίζουν, όπως και τα 9 ευρώ που δίνω στο Netflix π.χ. Αλλά εγώ είμαι εγώ 1
AntiCambeR Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Να φτιάξουμε κόμμα "Δεν πληρώνω online" με επιστολή διαμαρτυρίας στην Sony.Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης-απάντησης θα κάνουμε παύση χρήσης της online υπηρεσίας και αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας θα χακάρουμε το PSN και το PS4. Αν χρειαστεί θα στείλουμε ιο και θα ζητήσουμε λύτρα(Games).
Edel Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ερώτηση.... Εδώ και 2 χρόνια που έχω το ps4 ότι αγορές είχα κάνει στο pstore ήταν με πέιπαλ και όλα καλά. Πριν λίγο αγόρασα το 15μηνο με τα 60ευρώ που έχουν προσφορά. πάλι με πέιπαλ όλα καλά. Μετά θέλω να κάνω 2 αγορές ακόμα από το Big in Japan που έχει, βάζω στο καλάθι τα προιόντα που θέλω, πάω να κάνω την αγορά και δε μ αφήνει!!!!!!! Μου λέει το εξής: We've encountered an error while processing your order. Please try again later. Έχει συμβεί σε κανέναν? Μα είναι δυνατόν πριν 10 λεπτά ν αγοράζω κανονικά και τώρα να βγάζει πρόβλημα ? Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από Edel
atsddd Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Edel είπε Ερώτηση.... Εδώ και 2 χρόνια που έχω το ps4 ότι αγορές είχα κάνει στο pstore ήταν με πέιπαλ και όλα καλά. Πριν λίγο αγόρασα το 15μηνο με τα 60ευρώ που έχουν προσφορά. πάλι με πέιπαλ όλα καλά. Μετά θέλω να κάνω 2 αγορές ακόμα από το Big in Japan που έχει, βάζω στο καλάθι τα προιόντα που θέλω, πάω να κάνω την αγορά και δε μ αφήνει!!!!!!! Μου λέει το εξής: We've encountered an error while processing your order. Please try again later. Έχει συμβεί σε κανέναν? Μα είναι δυνατόν πριν 10 λεπτά ν αγοράζω κανονικά και τώρα να βγάζει πρόβλημα ? Το συγκεκριμενο μπορει απλα να ειναι προβλημα του store. Μπορει να εχουν κανα maintenance. οποτε δες κι αργοτερα μηπως διορθωθει. Απ την αλλη, το paypal σε μενα δεν δουλεψε ποτε. Ειμαι σε ελληνικο store αλλα το paypal μου ειναι γαλλικο. Με γαλλικη καρτα. Λετε να φταιει αυτο? Αντιθετα την γαλλικη καρτα απο μονη της την δεχεται μια χαρα.
najinblue3 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 59 λεπτά πριν, Edel είπε Ερώτηση.... Εδώ και 2 χρόνια που έχω το ps4 ότι αγορές είχα κάνει στο pstore ήταν με πέιπαλ και όλα καλά. Πριν λίγο αγόρασα το 15μηνο με τα 60ευρώ που έχουν προσφορά. πάλι με πέιπαλ όλα καλά. Μετά θέλω να κάνω 2 αγορές ακόμα από το Big in Japan που έχει, βάζω στο καλάθι τα προιόντα που θέλω, πάω να κάνω την αγορά και δε μ αφήνει!!!!!!! Μου λέει το εξής: We've encountered an error while processing your order. Please try again later. Έχει συμβεί σε κανέναν? Μα είναι δυνατόν πριν 10 λεπτά ν αγοράζω κανονικά και τώρα να βγάζει πρόβλημα ? Ναι το ειχα παθει περσι, μην σπαμαρεις την αγορα γτ παιζει να μπλοκαριστει η καρτα για καποιες μερες Δοκιμασε να τα αγορασεις μεσω του app απο το κινητο, νομιζω θα δουλεψει ετσι, τουλαχιστο εγω ετσι το κατεφερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα