Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι καλός ο μήνας που σας δίνει το PS+ δύο PS3 games για το PS4 σας; 

Δεν θα ήθελα να φανταστώ πως είναι οι κακοί μήνες... 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

Είμαι καλός ο μήνας που σας δίνει το PS+ δύο PS3 games για το PS4 σας; 

Σκέψου τι θα πεις για τα παιχνίδια που θα δίνει η Nintendo με την συνδρομή τής (όταν και αν αποφασίσει επιτέλους να μπει στον 21ο αιώνα). 

Super mario Bros, 8 bit και τα χειριστήρια στα κάγκελα. 

• Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, guy_threepwood said:

Σκέψου τι θα πεις για τα παιχνίδια που θα δίνει η Nintendo με την συνδρομή τής (όταν και αν αποφασίσει επιτέλους να μπει στον 21ο αιώνα). 

Super mario Bros, 8 bit και τα χειριστήρια στα κάγκελα. 

Θα το σκεφτώ και θα το πω στο σωστό νήμα όμως! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Malthador είπε

Είναι καλός ο μήνας που σας δίνει το PS+ δύο PS3 games για το PS4 σας; 

γιατι τι εχει το ps3; κονσολα δεν ειναι; παιχνιδια δεν παιζεις και εκει; μακαρι να εδεινε και για το πσ1 παιχνιδια φιλε. Για οσο χρονο μου δινει παινιδια για το ps3 για το vita και για το πσ4 τα οποια τα απολαμβανω μαζι με τις κονσολες της nintendo ΣΑΣ:lol: και με τα xbxox τις οποιες τις εχω και τις ευχαριστιεμαι καθημερινα (σχεδον) αυτο ειναι οκ για μενα

Επεξ/σία από pollop
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, pollop είπε

γιατι τι εχει το ps3; κονσολα δεν ειναι; παιχνιδια δεν παιζεις και εκει; μακαρι να εδεινε και για το πσ1 παιχνιδια φιλε

Ωραία! Οπότε εγώ που έχω μόνο ps4 θα το κατεβάσω και θα το παίξω;

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
Δημοσ.

και βεβαια οχι, αλλα σκεφτηκες καποια στιγμη μηπως παρεις ενα πσ3  μτχ με ελαχιστα γιουρια, να δεις τι βιβλιοθηκη με games θα εχεις για να παιξεις;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pollop είπε

και βεβαια οχι, αλλα σκεφτηκες καποια στιγμη μηπως παρεις ενα πσ3  μτχ με ελαχιστα γιουρια, να δεις τι βιβλιοθηκη με games θα εχεις για να παιξεις;

Σιγα μην παρει και  ps2 να κανει τον αρχαιολογο ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, pollop είπε

Μα φίλε μου από το 2007 είχα ps3 και το έδωσα το 2016 και πήρα ps4! Το χόρτασα τι να το κάνω πια; Να παίζω συνεχώς τα παλιά για τόσα χρόνια; Φυσικά τα μόνα παιχνίδια που ξανά πήρα για το ps4 ήταν τα Resident evil και τα Uncharted που μου αρέσουν πολύ!:) Δεν μπορούμε όλοι να έχουμε όλες τις κονσόλες όλων των γενιών συνδεδεμένες στη τηλεόραση μας!:) 

14 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Σιγα μην παρει και  ps2 να κανει τον αρχαιολογο ...

Χαχαχα εντάξει δε λέω, οι παλιές κονσόλες έχουν παιχνιδάρες αλλά βρε παιδιά δεν μπορούμε να τις έχουμε όλες μες στο σπίτι μας! Έχουν περάσει τα χρόνια και οι καλές εποχές που είχαμε χρόνο μικροί και προλαβαίναμε να παίζουμε με τις ώρες! Τώρα έχουμε γυναίκα και παιδιά και θα πέσει παντόφλα:D αν μαζεύουμε ένα σωρό κονσόλες! Που να τις βάλεις;!:( Έχω το ps4 και πριν κανά ένα μήνα πήρα και το xbox one s για να παίζω πιο πολύ τα αποκλειστικά παιχνίδια και των δύο κονσολών αλλά μέχρι εδώ! Α, η μόνη παλιά κονσόλα που έχω είναι το Nintendo Wii γιατί αρέσει ακόμα στη γυναίκα μου να παίζουμε κανά σαβ/κο τέτοια παιχνιδάκια για χαβαλέ!!!!:D

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
  • Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, pollop said:

γιατι τι εχει το ps3; κονσολα δεν ειναι; παιχνιδια δεν παιζεις και εκει; μακαρι να εδεινε και για το πσ1 παιχνιδια φιλε. Για οσο χρονο μου δινει παινιδια για το ps3 για το vita και για το πσ4 τα οποια τα απολαμβανω μαζι με τις κονσολες της nintendo ΣΑΣ:lol: και με τα xbxox τις οποιες τις εχω και τις ευχαριστιεμαι καθημερινα (σχεδον) αυτο ειναι οκ για μενα

Δεν κατάλαβες το point μου, δεν κατέκρινα αυτό που αναφέρεις, αλλού πήγαινε το σχόλιο μου.

Για τον επόμενο μήνα τα games που δίνει το PS+ για το PS4 είναι τα εξής δύο:

1) Beyond: Two Souls

2) Rayman Legends

Το πρώτο είναι remaster exclusive παιχνιδιού του PS3 και το δεύτερο είναι multi-platform μεταφορά τίτλου επίσης από την προηγούμενη γενιά, δηλαδή του PS3. Δίνετε δηλαδή 50-60 ευρώ το χρόνο για να σας δίνουν PS4 games και η Sony κάνει τρίπλα σερβίροντας games της προηγούμενης γενιάς ως φρεσκαδούρα. Και λέω «σας» γιατί εγώ προσωπικά αν και κάτοχος PS4 (και PS3 for that matter) απέχω συνειδητά από το PS+ καθώς διαφωνώ με αυτές τις τακτικές της Sony.

Τώρα τι σχέση έχει η Ν που ούτε παρόμοια υπηρεσία έχει, ούτε στο μικρό δαχτυλάκι δεν φτάνει την Sony και την MS στις υπηρεσίες τους, εσείς το ξέρετε καλύτερα. Νόμιζα πάντως ότι το νήμα είναι για σχολιασμό του PS+, σχωράτε με αν έκανα λάθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε εμενα να δεις τι γινεται, αυτη τη στιμη εχω 7 κονσολες στην τιβι, οι οποιες ειναι ολες μαχιμες, ευτυχως εχω playroom οποτε γυναικα και παιδι τρωνε πορτα;)

Επεξ/σία από pollop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...