coyote2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Ναι Αυτό θα κάνει. Θα ανανεώσει αυτόματα. Και την κάρτα την κρατάει Σβηστην Μετά
gregdel Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, vastegial_74 είπε Θέλω να αγοράσω από το store δυο παιχνίδια. Θα δώσω αριθμό κάρτας. Αυτό που με μπερδεύει όμως είναι μια επιλογή που έχει στο play station plus στο manage membership στην επιλογή subscription κάτω που λέει extend και turn off auto renew. Τι ακριβώς είναι αυτό το τελευταίο; τι είναι το auto renew δεν καταλαβαινω τι εννοεί. Υπάρχει περίπτωση να αποθηκεύσει τον αριθμό της κάρτας από την αγορά των παιχνιδιών που θέλω και μετά να κάνει μόνο του αυτόματα ανανέωση της συνδρομής στο play station plus; Συγνώμη αν ακούγεται ανόητη η ερώτηση αλλά πρόσφατα πήραμε το μηχάνημα και δεν είμαι πολύ σχετικός. Φυσικά και γίνεται αποθήκευση κάρτας... δεν θυμάμαι αν σε ρωτάει για αυτό ή όχι... αν όχι τότε θα πρέπει να την σβύσεις μετά. Το auto renew αν δεν κάνω λάθος είναι για το plus για αυτόματη ανανέωση της ετήσιας συνδρομής όταν αυτή που έχεις λήγει. Μπορείς να το έχεις ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο. Πιθανότατα για να το έχεις ενεργοποιημένο θα πρέπει να έχεις και πιστωτική κάρτα περασμένη.
vastegial_74 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, gregdel είπε Φυσικά και γίνεται αποθήκευση κάρτας... δεν θυμάμαι αν σε ρωτάει για αυτό ή όχι... αν όχι τότε θα πρέπει να την σβύσεις μετά. Το auto renew αν δεν κάνω λάθος είναι για το plus για αυτόματη ανανέωση της ετήσιας συνδρομής όταν αυτή που έχεις λήγει. Μπορείς να το έχεις ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο. Πιθανότατα για να το έχεις ενεργοποιημένο θα πρέπει να έχεις και πιστωτική κάρτα περασμένη. Έβαλα για αρχή δοκιμαστικά μια τρίμηνη προπληρωμενη και το είχε ενεργοποιημένο by default. Αυτό είναι που με μπερδεύει.
gregdel Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Έβαλα για αρχή δοκιμαστικά μια τρίμηνη προπληρωμενη και το είχε ενεργοποιημένο by default. Αυτό είναι που με μπερδεύει. Ε ναι σωστά... λάθος μου που είπα για ετήσια αφού υπάρχουν και οι μικρότερης διάρκειας... την ανανέωση ναι την βγάζει by default ενεργή... αυτό μπορείς να το αλλάξεις ώστε να μην σε ξαναχρεώσει όταν λήξει η άλλη. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από gregdel 1
coyote2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Στις 4/13/2018 στις 6:47 ΜΜ, Nate Drake είπε παιδια να ρωτησω αν ο φιλος μου εχει PS Plus στο account του και μου δωσει το account του και το κανω primary και αυτος δεν το εχει primary θα μπορουμε να παιζουμε και οι 2 Online? Ναι, αλλα να μη παίζει αυτός την ίδια ώρα....
KingGeo2003 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Παιδια ενας φιλος μ εχει μετακομισει απτην αγγλια εδω και θελει να βαλει ps+ υπαρχει καμια περιπτωση να πουλαει κανενα ελληνικο καταστημα αγγλικη καρτα?
gRim Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 38 minutes ago, KingGeo2003 said: Παιδια ενας φιλος μ εχει μετακομισει απτην αγγλια εδω και θελει να βαλει ps+ υπαρχει καμια περιπτωση να πουλαει κανενα ελληνικο καταστημα αγγλικη καρτα? Έχει σίγουρα αγγλικό λογαριασμό-είχε βάλει αγγλική διεύθυνση; Από online shop ελληνικό υπάρχει αυτό http://www.maxplay.gr/?page_id=204 αλλιώς κοιτάει να αγοράσει από άλλα site του εξωτερικού.
V3NDETTA Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Καλησπέρα παιδιά ! Γνωρίζει κανείς εάν η προσφορά που βρίσκεται στο PlayStation stοre "PlayStation plus membership :15 months for the price of 12" ισχύει με απλή ενεργοποίηση του κωδικού της ετήσιας συνδρομής?
Πανος999 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε Καλησπέρα παιδιά ! Γνωρίζει κανείς εάν η προσφορά που βρίσκεται στο PlayStation stοre "PlayStation plus membership :15 months for the price of 12" ισχύει με απλή ενεργοποίηση του κωδικού της ετήσιας συνδρομής? Τι εννοεις? Ν αγορασεις πχ μια καρτα plus απο μαγαζι? Αν εννοεις αυτο, νομιζω πως οχι.. Μονο μεσω store ισχυει η προσφορα.. 1
V3NDETTA Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Πανος999 είπε Τι εννοεις? Ν αγορασεις πχ μια καρτα plus απο μαγαζι? Αν εννοεις αυτο, νομιζω πως οχι.. Μονο μεσω store ισχυει η προσφορα.. Ναι αυτό εννοώ, έχω ήδη αγορασμένες καρτουλες και είπα αν γίνεται να ενεργοποιήσω την μια. Σ'ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!
V3NDETTA Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, coyote2 είπε Κάποτε λήγουν Μας λέγανε παλιά Θεωρητικά κάποτε λήγουν, όμως δεν αναφέρει πουθενά η ημερομηνία λήξης όπως ακριβώς στις παλιές plus.
AntiCambeR Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 17 ώρες πριν, coyote2 είπε Κάποτε λήγουν Μας λέγανε παλιά 17 ώρες πριν, V3NDETTA είπε Θεωρητικά κάποτε λήγουν, όμως δεν αναφέρει πουθενά η ημερομηνία λήξης όπως ακριβώς στις παλιές plus. Λήγουν 1 χρόνο απο την ημερομηνία αγοράς...
vastegial_74 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να κρατήσω στο λογαριασμό μου τα free παιχνίδια του μήνα, αρκεί να τα βάλω στη βιβλιοθήκη και τα κατεβάζω οπότε θέλω, σε έξι μήνες πχ, ή πρέπει να το κατεβάσω οπωσδήποτε εντός της προσφοράς; εννοείται πως είμαστε με συνδρομή συνεχώς. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από vastegial_74
-WISE- Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Για να κρατήσω στο λογαριασμό μου τα free παιχνίδια του μήνα, αρκεί να τα βάλω στη βιβλιοθήκη και τα κατεβάζω οπότε θέλω, σε έξι μήνες πχ, ή πρέπει να το κατεβάσω οπωσδήποτε εντός της προσφοράς; εννοείται πως είμαστε με συνδρομή συνεχώς. Απλά τα "αγοράζεις" και δεν χρειάζεται να τα κάνεις download. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα