najinblue3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε Να πω την αλήθεια περίμενα κανένα τετρις ή αρκανοιντ να δώσουν μετά από τον δυνατό Μάρτιο δεν εισαι ο μονος, περιμενα σιγουρα 2 indies, το mad max ηταν ευχαριστη εκπληξη, εχω ακουσει οτι ειναι τρομερο
a_pascal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 το truckmania είναι φοβερό παιδιά... το είχα αγοράσει κανονικά και σίγουρα αξίζει και το 10ρικο retail...
logistoulis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, najinblue3 είπε δεν εισαι ο μονος, περιμενα σιγουρα 2 indies, το mad max ηταν ευχαριστη εκπληξη, εχω ακουσει οτι ειναι τρομερο Καλό είναι αλλά κάπως μονότονο και η δράση εκτός οχημάτων λίγο χαλί καμία σχέση με Batman και shadow Τα οχήματα είναι καλή φάση, αλλά μετά από λίγο το βρήκα βαρετό Και στο τέλος η ιστορία έγινε λίγο ο,τι ναναι οπότε και το παράτησα κάπου στη μέση.. βέβαια αυτό είναι η προσωπική μου γνώμη δεν είναι κακό παιχνίδι απλά θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο 1
vastegial_74 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Νεος στο χωρο και νεος στο playstation plus. Θελω να ρωτησω το εξης, κατεβασα το Mad max απο την προσφρα του μηνα. Αν το διαγραψω απο το σκληρο θα συνεχισει να παραμενει στη βιβλιοθηκη για να μπορω να το κατεβασω ξανα οποτε θελω τσαμπα, εφοσον το ειχα τσιμησει τζαμπα, χανεται εντελως ή κατι αλλο;
pollop Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Οσο εχεις συνδρομη psplus το κανεις οτι θελεις
vastegial_74 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, pollop είπε Οσο εχεις συνδρομη psplus το κανεις οτι θελεις Αν διακοψω τη συνδρομη και μετα απο λιγο καιρο ξαναβαλω, θα το εχω ακομα η θα χαθει;
orck Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Εάν η συνδρομή ενεργοποιηθεί στον ίδιο λογαριασμό θα τα έχεις κανονικά. 1
gregdel Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 49 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Αν διακοψω τη συνδρομη και μετα απο λιγο καιρο ξαναβαλω, θα το εχω ακομα η θα χαθει; Θα το έχεις... παίζεις όσο έχεις συνδρομή. Απλά βάλε στο καλάθι σου και το λογαριασμό σου όλα τα παιχνίδια... μην κάνεις το λάθος που έκανα εγώ όταν είχα PS3 που πήρα για 1 χρόνο συνδρομή και έβαζα μόνο αυτά του PS3
vastegial_74 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 27 λεπτά πριν, gregdel είπε Θα το έχεις... παίζεις όσο έχεις συνδρομή. Απλά βάλε στο καλάθι σου και το λογαριασμό σου όλα τα παιχνίδια... μην κάνεις το λάθος που έκανα εγώ όταν είχα PS3 που πήρα για 1 χρόνο συνδρομή και έβαζα μόνο αυτά του PS3 Ειναι στη βιβλιοθηκη μου. Πρεπει να κανω κατι αλλο;
Getta Robo Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Ερωτηση σε οσους ειχαν παρομοιο θεμα η και γνωριζουν. Σε καποια φαση, αποσυνδεσε φιλο το playstation store, και δεν μπορουσε να συνδεθει με τον κωδικο του, εβγαζε μηνυμα λαθους. Εστειλε email στη sony, υποτιθεται πως θα λαμβανε νεο κωδικο κτλ, αλλα δεν του ηρθε τιποτα. Τσαντιστηκε λοιπον και εφτιαξε νεο λογαριασμο στο ιδιο μηχανημα. Ερωτησεις λοιπον. Μπορει να προσθεσει τα παλια παιχνιδια και υλικο που ειχε αγορασει στο νεο λογαριασμο; Αν οχι, μπορει να επαναργοποιησει το παλιο του λογαριασμο; Αν ναι, ποια ειναι η διαδικασια; Μπορει πχ να παρει τηλεφωνο στην sony Hellas να βγαλει ακρη;
Nate Drake Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδια να ρωτησω αν ο φιλος μου εχει PS Plus στο account του και μου δωσει το account του και το κανω primary και αυτος δεν το εχει primary θα μπορουμε να παιζουμε και οι 2 Online? Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από Praetorian fixed engreek και αθλια σύνταξη 1
sndev Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, Nate Drake είπε παιδια να ρωτησω αν ο φιλος μου εχει PS Plus στο account του και μου δωσει το account του και το κανω primary και αυτος δεν το εχει primary θα μπορουμε να παιζουμε και οι 2 Online? Ναι. Περίπου.
billy2099 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Λοιπόν παιδιά ένα ενα για να μεταφέρει τα παιχνίδια από το account που ξέχασε στο καινούριο δε γινεται εχει εύκολες διαδικασίες με ερωτήσεις ασφαλείας εάν δεν θυμάστε και βρίσκετε άκρη μπορεί να έποικοι ωνησετε με τη σονυ και να στείλετε με έμαιλ ακόμα και ταυτότητα και να βρεθεί το χαμένο account
vastegial_74 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Θέλω να αγοράσω από το store δυο παιχνίδια. Θα δώσω αριθμό κάρτας. Αυτό που με μπερδεύει όμως είναι μια επιλογή που έχει στο play station plus στο manage membership στην επιλογή subscription κάτω που λέει extend και turn off auto renew. Τι ακριβώς είναι αυτό το τελευταίο; τι είναι το auto renew δεν καταλαβαινω τι εννοεί. Υπάρχει περίπτωση να αποθηκεύσει τον αριθμό της κάρτας από την αγορά των παιχνιδιών που θέλω και μετά να κάνει μόνο του αυτόματα ανανέωση της συνδρομής στο play station plus; Συγνώμη αν ακούγεται ανόητη η ερώτηση αλλά πρόσφατα πήραμε το μηχάνημα και δεν είμαι πολύ σχετικός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα