AntiCambeR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Πάλι καλά που στόκαρα 2 Plus απο πέρυσι που τις είχαν βάλει τα μεγάλα καταστήματα 35€... Το Bloodborne το είχα πάρει μεταχειρισμένο 20€ και το έδωσα πάλι στα 20€.Δυστυχώς το DLC του δεν μοιράζεται.
Vapir Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 πήρα μια ετήσια τλκ με 45. Μια χαρά τιμή ειναι , δίνει τόσα παιχνίδια , με 45 euro έχεις εξασφαλίσει 2 παιχνίδια το μήνα
atsddd Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μια απορία που δεν ξέρω αν την θέτω και στο σωστό μέρος. Το uncharted και το last or us που κυκλοφορούν σε δισκάκι με ελληνικούς υπότιτλους, δεν υπάρχουν στο ps store? Γιατί και στα δύο παιχνίδια κοιτάζοντας τα χαρακτηριστικα τους δεν αναφέρει πουθενά την ελληνική γλώσσα.
coyote2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Αφού τα κατεβάζεις, τι εννοείς Δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχουν καθόλου,ή δεν υπΆρχουν με ελληνικούς; Λογικά όλοι τα ίδια έχουμε, με ελληνικούς
hasiotis_john Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 7/3/2018 στις 1:25 ΜΜ, AntiCambeR είπε Το Bloodborne το είχα πάρει μεταχειρισμένο 20€ και το έδωσα πάλι στα 20€.Δυστυχώς το DLC του δεν μοιράζεται. Στο Bloodborne GOTY, πάντως το DLC του (The Old Hunters) είναι στο δισκάκι μέσα και μια χαρά το μοιράζεσαι με όλους. Βέβαια άλλη τιμή το ένα , άλλη το άλλο! Αν θέλει κάποιος μόνο το Old Hunters, τώρα είναι η ευκαιρία που είναι σε έκπτωση! (6.99 ευρώ μέχρι 23/3) Παίδες, παίξτε το RIME από το ps plus του προηγούμενου μήνα! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ/ΜΑΓΙΚΟ! Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από hasiotis_john 1
AntiCambeR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, hasiotis_john είπε Στο Bloodborne GOTY, πάντως το DLC του (The Old Hunters) είναι στο δισκάκι μέσα και μια χαρά το μοιράζεσαι με όλους. Βέβαια άλλη τιμή το ένα , άλλη το άλλο! Αν θέλει κάποιος μόνο το Old Hunters, τώρα είναι η ευκαιρία που είναι σε έκπτωση! (6.99 ευρώ μέχρι 23/3) Παίδες, παίξτε το RIME από το ps plus του προηγούμενου μήνα! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ/ΜΑΓΙΚΟ! Εννοείς οτι μοιράζεται στα άλλα accounts στην ίδια κονσόλα.Εγώ εννοώ οτι δεν μοιράζεται στο game share ανάμεσα σε 2 κονσόλες.Το digital game μοιράζεται,το DLC όχι.
atsddd Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, coyote2 είπε Αφού τα κατεβάζεις, τι εννοείς Δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχουν καθόλου,ή δεν υπΆρχουν με ελληνικούς; Λογικά όλοι τα ίδια έχουμε, με ελληνικούς Υπάρχουν σαν παιχνίδια και μάλιστα και σε προσφορά το last of us. Αλλά όταν πάω στις πληροφορίες που αναφέρει γλώσσες κτλ, δεν γράφει κάπου για ελληνικά. Ούτε στους υπότιτλους ούτε στο sound. Καλά για τον ήχο δεν θα έβαζα έτσι κι αλλιώς άλλη γλώσσα. Υπάρχει περίπτωση η έκδοση της sony hellas να κυκλοφόρησε μόνο σε δισκάκι και να μην έκαναν τελικ α την ενημέρωση στο store? Édit Το κοίταξα πριν λίγο και είδα πλέον ότι στο last of us έχουν προστεθεί ελληνικά και τουρκικά, αλλά στο uncharted δεν αναφέρει καν γλώσσες πλέον. Οπότε μάλλον παράληψη ήταν. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από atsddd
giannmakr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Χρειάζομαι την βοήθεια σας, έχω το ps4 μαζί με τον αδερφό μου ο οποίος είχε αγοράσει ps plus μέχρι που έληξε πριν λίγους μήνες. Σήμερα έβαλα εγώ στον δικό μου λογαριασμό ps plus και παρατηρώ ότι δεν μπορώ να παίξω ούτε εγώ αλλά ούτε και ο αδερφός μου τα παιχνίδια που είχε κατεβάσει πέρσι με το ps plus του. Τι να κάνουμε τώρα?? Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Ευχαριστώ πολύ.
gRim Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Εάν δεν βάλετε συνδρομή plus στον λογαριασμό που είχαν κατεβεί τα παιχνίδια δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
giannmakr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 εγώ έβαλα σήμερα το ps plus στον άλλον λογαριασμό, δεν γίνετε να γίνει μια μεταφορά στον άλλον λογαριασμό ή κάτι άλλο?
VonLoutsos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 2 minutes ago, giannmakr said: εγώ έβαλα σήμερα το ps plus στον άλλον λογαριασμό, δεν γίνετε να γίνει μια μεταφορά στον άλλον λογαριασμό ή κάτι άλλο? Τίποτα απολύτως. Ίσως αν καλέσετε την Sony και τους εξηγήσεις οτι αλλού ήθελες να την βάλεις αλλού την έβαλες να σε εξυπηρετήσουν.
mikele13- Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Googlare Cometron εργάσιμες μέρες πάρε τηλέφωνο μέχρι τις 16.00 να σε βοηθήσουν.
kia pro ceed Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 καλημερα και χρονια πολλα υπαρχει συνδρομη 1 μηνα και πως γινεται να την αγορασω ευχαριστω εκ τον προτερων
AntiCambeR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, giannmakr είπε Χρειάζομαι την βοήθεια σας, έχω το ps4 μαζί με τον αδερφό μου ο οποίος είχε αγοράσει ps plus μέχρι που έληξε πριν λίγους μήνες. Σήμερα έβαλα εγώ στον δικό μου λογαριασμό ps plus και παρατηρώ ότι δεν μπορώ να παίξω ούτε εγώ αλλά ούτε και ο αδερφός μου τα παιχνίδια που είχε κατεβάσει πέρσι με το ps plus του. Τι να κάνουμε τώρα?? Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Ευχαριστώ πολύ. Τα 2 accounts είναι activated as primary στην κονσόλα;Εφόσον υπάρχει account activated με Plus,θα έπρεπε να παίζει τα games όπως και οι υπόλοιποι λογαριασμοί. Εχω πάρει 2ο PS4 και κάνω game share με τον αδερφό μου.Βάζω 1 Plus στο 1 account και έχω και στην άλλη κονσόλα.Αγοράζω 1 game και το παίζω και στην άλλη,όμως υπάρχουν περιορισμοί.To Plus δεν μοιράζεται σε 3o acount σε κάποια απο τις 2 κονσόλες,λογικά ούτε τα games.Θυμάμαι οτι όταν δοκίμασα σε 1 απο τις 2 κονσόλες να μπώ online με διαφορετικό account δεν είχε Plus.Επίσης μόνο το account στο οποίο έχε αγοραστεί το Plus μπορεί να κατεβάζει τα free Plus Games και να αγοράσει games σε έκπτωση ειδικά για Plus games,αν και εδώ η διαφορά τιμών είναι μικρή. Μήπως 1 απο τους 2 έχει δώσει αλλού το account σε άλλη κονσόλα PS4 η PS3;Ακόμα και αυτό να γινόταν θα έπρεπε να είχε Plus το 1 account.Πρίν κάνω το share μεταξύ των 2 PS4 είχα share μεταξύ PS4-PS3,έπρεπε να κάνω deactivated το account απο το PS3 για να γίνει. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα