Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ώρα βγαίνουν τα καινούρια παιχνίδια? Μπήκα να βάλω να κατεβαίνει το bloodborne αλλά δεν είχαν βγει ακόμη.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, orck είπε

Έβαλα plus αλλά δεν βλέπω διαθέσιμα τα παιχνίδια του ps4 και psvita. Πρέπει να κάνω κάτι;

Δεν εχουν μπει ακομα τα καινουρια παιχνιδια του μηνα .

Δημοσ.

Μιλάω και.για τον προηγούμενο μήνα. Μάλλον τα έχασα αυτά βέβαια (πρόλαβα knack και rime). Στον επόμενο μήνα πρέπει να κάνω κάτι για να δω όλα τα παιχνίδια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα το knack και rime ειναι τα παιχνιδια του προηγούμενού μήνα, οπότε τα πηρες,  και απλά περιμένεις να μπουν τα επόμενα .

Επεξ/σία από Votritis
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Votritis είπε

Μα το knack και rime ειναι τα παιχνιδια του προηγούμενού μήνα, οπότε τα πηρες,  και απλά περιμένεις να μπουν τα επόμενα .

Οκ. Εγώ δεν το εξήγησα καλά. Πήρα του Φεβρουαρίου για το ps4. Δεν μου έδειξε παιχνίδια Φεβρουαρίου για το ps3 και psvita.

Δημοσ.

Bloodborn τι φάση,έχει σχέση με devil may cry;Παίζεται η σπάει νεύρα; Δεν έχω και πολύ υπομονή.

Επίσης ratcet θυμίζει καθόλου crash bandicoot;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο που αγοράζετε ps plus? πχ εδώ που κοίταζα έχει 11 usd ο χρόνος

13124535421.jpg.78a773aee9f619a75c9f520cfdcf6e3b.jpg

συμφέρει να πάρω απο εδώ? λέει οτι δίνουν account βέβαια αλλα απ την άλλη δεν έχω καν account, αύριο-μεθαύριο θα πάρω ps4

Επεξ/σία από Vapir
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Vapir είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

συμφέρει να πάρω απο εδώ? λέει οτι δίνουν account βέβαια αλλα απ την άλλη δεν έχω καν account, αύριο-μεθαύριο θα πάρω ps4

Δεν θα στο πρότεινα να πάρεις τέτοιο account. Μπορεί να είναι κλεμμένο και αν γίνει report να σου φάει ban και η κονσόλα (Η να μπλέξεις και χειρότερα....). Επίσης αν μπλέξεις κάπου δεν θα σε βοηθήσει ουτε το support της sony ούτε κανείς με τέτοιο account (και θα έχουν και δίκιο)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Vapir said:

Reveal hidden contents

Όχι, δεν θα πάρεις τέτοιο πράγμα, εκτός κι θες να κλαις τα λεφτά σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κομπλέ τότε θα αγοράσω απλά μια legit συνδρομή χρόνου ή 3μηνη για αρχή αν δεν βγαίνω κ θα αγοράσω χρόνου αργότερα. Δεν έχω τα μυαλά π είχα πιτσιρίκι π έψαχνα για τσιπαρίσματα κ ιστορίες:lol: quality over quantity 

Επεξ/σία από Vapir
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vapir είπε

κομπλέ τότε θα αγοράσω απλά μια legit συνδρομή χρόνου ή 3μηνη για αρχή αν δεν βγαίνω κ θα αγοράσω χρόνου αργότερα. Δεν έχω τα μυαλά π είχα πιτσιρίκι π έψαχνα για τσιπαρίσματα κ ιστορίες , θέλω να κρατήσω την κονσόλα legit χωρίς θέματα. Ευχαριστώ 

Ρε συ πάρε μια ετήσια στα 45€, τώρα που γυρίζει

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Ρε συ πάρε μια ετήσια στα 45€, τώρα που γυρίζει

Κάπως έτσι θα το κάνω 😀 δίνει κ bb Αυτό το μήνα... τι άλλο να θέλω 

Δημοσ.

Συμφαιρει να πάρεις την ετήσια με 45. Μετά κυκλοφορούν 15νθημερα δωρεάν δοκιμαστικά. Κάνε εγγραφή και θα σου στείλουν κωδικό σε λίγες ημέρες μετά. ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ 48ΩΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΩΡΕΑΝ Εναλλακτικά αρκετά παιχνίδια έχουν μέσα κωδικό για 15ημερες.

Βάλε ένα τέτοιο. Πάρε τα παιχνιδάκια δες πως πάει και εάν δεις ότι δεν τραβάει μπορείς να πουλήσεις εύκολα την κάρτα εάν δεν την χρησιμοποιήσεις για 45ευρω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...