StormGr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Τι ώρα βγαίνουν τα καινούρια παιχνίδια? Μπήκα να βάλω να κατεβαίνει το bloodborne αλλά δεν είχαν βγει ακόμη.
orck Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Έβαλα plus αλλά δεν βλέπω διαθέσιμα τα παιχνίδια του ps4 και psvita. Πρέπει να κάνω κάτι;
Votritis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, orck είπε Έβαλα plus αλλά δεν βλέπω διαθέσιμα τα παιχνίδια του ps4 και psvita. Πρέπει να κάνω κάτι; Δεν εχουν μπει ακομα τα καινουρια παιχνιδια του μηνα .
orck Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μιλάω και.για τον προηγούμενο μήνα. Μάλλον τα έχασα αυτά βέβαια (πρόλαβα knack και rime). Στον επόμενο μήνα πρέπει να κάνω κάτι για να δω όλα τα παιχνίδια;
Votritis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μα το knack και rime ειναι τα παιχνιδια του προηγούμενού μήνα, οπότε τα πηρες, και απλά περιμένεις να μπουν τα επόμενα . Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Votritis
orck Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, Votritis είπε Μα το knack και rime ειναι τα παιχνιδια του προηγούμενού μήνα, οπότε τα πηρες, και απλά περιμένεις να μπουν τα επόμενα . Οκ. Εγώ δεν το εξήγησα καλά. Πήρα του Φεβρουαρίου για το ps4. Δεν μου έδειξε παιχνίδια Φεβρουαρίου για το ps3 και psvita.
di maria kun Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 απο το pc ρε μαν κανε login και τραβα τα ολα στη βιβλιοθηκη του λογαριασμου σου ανεξαρτητως της κονσολας σου 1
26ska Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Bloodborn τι φάση,έχει σχέση με devil may cry;Παίζεται η σπάει νεύρα; Δεν έχω και πολύ υπομονή. Επίσης ratcet θυμίζει καθόλου crash bandicoot;
Vapir Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) απο που αγοράζετε ps plus? πχ εδώ που κοίταζα έχει 11 usd ο χρόνος συμφέρει να πάρω απο εδώ? λέει οτι δίνουν account βέβαια αλλα απ την άλλη δεν έχω καν account, αύριο-μεθαύριο θα πάρω ps4 Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από Vapir
Avatar_GR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 44 λεπτά πριν, Vapir είπε απο που αγοράζετε ps plus? πχ εδώ που κοίταζα έχει 11 usd ο χρόνος Απόκρυψη περιεχομένων συμφέρει να πάρω απο εδώ? λέει οτι δίνουν account βέβαια αλλα απ την άλλη δεν έχω καν account, αύριο-μεθαύριο θα πάρω ps4 Δεν θα στο πρότεινα να πάρεις τέτοιο account. Μπορεί να είναι κλεμμένο και αν γίνει report να σου φάει ban και η κονσόλα (Η να μπλέξεις και χειρότερα....). Επίσης αν μπλέξεις κάπου δεν θα σε βοηθήσει ουτε το support της sony ούτε κανείς με τέτοιο account (και θα έχουν και δίκιο) 1
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 hour ago, Vapir said: απο που αγοράζετε ps plus? πχ εδώ που κοίταζα έχει 11 usd ο χρόνος Reveal hidden contents συμφέρει να πάρω απο εδώ? λέει οτι δίνουν account βέβαια αλλα απ την άλλη δεν έχω καν account, αύριο-μεθαύριο θα πάρω ps4 Όχι, δεν θα πάρεις τέτοιο πράγμα, εκτός κι θες να κλαις τα λεφτά σου. 1
Vapir Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) κομπλέ τότε θα αγοράσω απλά μια legit συνδρομή χρόνου ή 3μηνη για αρχή αν δεν βγαίνω κ θα αγοράσω χρόνου αργότερα. Δεν έχω τα μυαλά π είχα πιτσιρίκι π έψαχνα για τσιπαρίσματα κ ιστορίες quality over quantity Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από Vapir
vrwmiaris Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Vapir είπε κομπλέ τότε θα αγοράσω απλά μια legit συνδρομή χρόνου ή 3μηνη για αρχή αν δεν βγαίνω κ θα αγοράσω χρόνου αργότερα. Δεν έχω τα μυαλά π είχα πιτσιρίκι π έψαχνα για τσιπαρίσματα κ ιστορίες , θέλω να κρατήσω την κονσόλα legit χωρίς θέματα. Ευχαριστώ Ρε συ πάρε μια ετήσια στα 45€, τώρα που γυρίζει 1 1
Vapir Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Ρε συ πάρε μια ετήσια στα 45€, τώρα που γυρίζει Κάπως έτσι θα το κάνω 😀 δίνει κ bb Αυτό το μήνα... τι άλλο να θέλω
orck Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Συμφαιρει να πάρεις την ετήσια με 45. Μετά κυκλοφορούν 15νθημερα δωρεάν δοκιμαστικά. Κάνε εγγραφή και θα σου στείλουν κωδικό σε λίγες ημέρες μετά. ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ 48ΩΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΩΡΕΑΝ Εναλλακτικά αρκετά παιχνίδια έχουν μέσα κωδικό για 15ημερες. Βάλε ένα τέτοιο. Πάρε τα παιχνιδάκια δες πως πάει και εάν δεις ότι δεν τραβάει μπορείς να πουλήσεις εύκολα την κάρτα εάν δεν την χρησιμοποιήσεις για 45ευρω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα