FromDusk_TillDawn Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Ερωτηση σχετικα με το psn plus.Εχω στη κονσολα μου το psn μου και του ξαδερφου μου ο οποιος εχει plus εγω δεν εχω. Mπαινω απο το δικο του και κατεβαζω τα παιχνιδια και μετα γυρναω στο δικο μου και τα παιζω κανονικα.Τα παιχνιδια αυτα σε περιπτωση που τα σβησω προσωρινα και θελω να τα κατεβασω θα ειναι διαθεσιμα απο το λογαριασμο μου η τα αναγνωριζει μονο με το λογαριασμο του ξαδερφου.
rudigarcia222 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 ο μηνας ειναι ο κορυφαιος στην ιστορια της συνδρομης οσο αφορα το πσ4 1
Damachi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Ο μηνας τυχαινει να ειναι και του κοψιματος ps3 και vita games . Evilllllll 1
Votritis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Damachi είπε Ο μηνας τυχαινει να ειναι και του κοψιματος ps3 και vita games . Evilllllll Σε ενα χρονο θα σταματήσουν τα παιχνιδια του ps3, vita οχι τωρα .
Damachi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Σημερα μας ηρθε η ανακοινωση .Δηλαδη 2 θα δινουν μονο καθε μηνα ; Από τις 8 Μαρτίου 2019, τα Παιχνίδια του μήνα PlayStation Plus δεν θα περιλαμβάνουν πλέον τίτλους PS3 και PS Vita Οι τίτλοι PlayStation®3 (PS3™) ή PlayStation®Vita (PS Vita) θα περιλαμβάνονται στα Παιχνίδια του μήνα PlayStation®Plus μέχρι τις 8 Μαρτίου 2019. Μετά τις 8 Μαρτίου 2019, τα Παιχνίδια του μήνα που παρέχονται στα μέλη του PlayStation Plus δεν θα περιλαμβάνουν πλέον τίτλους PS3 ή PS Vita. Όσο παραμένετε μέλος του PlayStation Plus, θα μπορείτε να παίξετε τα Παιχνίδια του μήνα PS3 ή PS Vita που έχετε ήδη κατεβάσει ή προσθέσει στη Λίστα λήψεων. Από τις 8 Μαρτίου 2019, στα Παιχνίδια του μήνα θα περιλαμβάνονται μόνο τίτλοι PlayStation®4 (PS4™). Οι υπόλοιπες δυνατότητες και τα προνόμια της υπηρεσίας PlayStation Plus δεν θα επηρεαστούν. Τι σημαίνει αυτό για εσάς Ως μέλος του PlayStation Plus, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε τα Παιχνίδια του μήνα για PS4, PS3 και PS Vita για κάθε μήνα της συνδρομής σας έως τις 8 Μαρτίου 2019. Μετά τις 8 Μαρτίου 2019, οι τίτλοι PS3 και PS Vita δεν θα περιλαμβάνονται πλέον στα Παιχνίδια του μήνα. Όσο παραμένετε μέλος του PlayStation Plus, θα μπορείτε να παίξετε τα Παιχνίδια του μήνα PS3 ή PS Vita που έχετε ήδη κατεβάσει ή προσθέσει στη Λίστα λήψεων. Περαιτέρω ενέργειες Αν δεν θέλετε να συνεχιστεί η συνδρομή σας στο PlayStation Plus μετά από αυτήν την αλλαγή, ακυρώστε τη συνδρομή σας ή απενεργοποιήστε την αυτόματη ανανέωση ώστε η συνδρομή σας να λήξει στις 8 Μαρτίου 2019. Αν ακυρώσετε τη συνδρομή σας, αυτή θα τερματιστεί με τη λήξη του τρέχοντος κύκλου τιμολόγησης και δεν θα χρεωθείτε επιπλέον.
pollop Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 ετσι δειχνουν τα πραγματα, μονο 2 για το ps4, εκτος και σκεφτονται για ps5 απο Μαρτιο (λεω εγω τωρα...)
najinblue3 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 γτ τα κανετε τα περισσοτερα double post @Damachi ? τα εχω βαλει 1 σελιδα πισω
Damachi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Το ειδα μολις τωρα sry αλλα ειχες μια μικρη παραγραφο στα αγγλικα ... 1
najinblue3 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 27 λεπτά πριν, Damachi είπε Το ειδα μολις τωρα sry αλλα ειχες μια μικρη παραγραφο στα αγγλικα ... σιγα τι sry πλακα κανεις, απλα νομιζα το ειδες και το ξαναβαλες στα ελληνικα
atsddd Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Καλύτερη κίνηση θα ήταν να γινόταν free το ps+ στο playstation 3 από τον επόμενο Μάρτιο, αφού έτσι κι αλλιώς σταματάει να υποστηρίζεται. Έτσι θα έμεναν και τα παιχνίδια σε όσους τα έχουν. Η πολύ απλά να έκλεινε η υπηρεσία για τη συγκεκριμένη κονσόλα αλλά να έδινε premium άδεια στα παιχνίδια που είχαν κατέβει ήδη.
a_pascal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Αν αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε καλύτερη ποιότητα παιχνιδιών για το PS4 με την plus συνδρομή, δεν έχω κανένα απολύτως θέμα και καλά έκανε η Sony
shadowlike Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 ρε παιδιά χάνω κάτι; Tα καινούργια παιχνίδια (Bloodborne, Ratchet) υποτίθεται πως είναι διαθέσιμα το Μάρτιο, εγώ γιατί βλέπω το Rime και Knack ακόμα στο store; Πότε ακριβώς αλλάζει ο μήνας για την Sony;
stelios18120 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, shadowlike είπε ρε παιδιά χάνω κάτι; Tα καινούργια παιχνίδια (Bloodborne, Ratchet) υποτίθεται πως είναι διαθέσιμα το Μάρτιο, εγώ γιατί βλέπω το Rime και Knack ακόμα στο store; Πότε ακριβώς αλλάζει ο μήνας για την Sony; Την ερχόμενη Τρίτη θα τα δεις
shadowlike Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Την ερχόμενη Τρίτη θα τα δεις ok thanks!
Bourdoulas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Γενικά να ξέρεις ότι η αλλαγή των παιχνιδιών γίνεται κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα