Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

δεν καταλαβαινω, γραφω ποια ειναι τα games του μηνα και απο κατω τι ισχυει απο του χρονου για το ps plus, πλακα με κανεις ?

Εχεις δικιο,μπερδευτηκα ετσι οπως γραφτηκε το αρχικο κειμενο μιας και ηταν χωρις καποιο link.

• Thanks 1
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γτ και εγω μπερδευτηκα πραγματικα

στα του θεματος, δε μου αρεσαν τα παιχνιδια του μηνα, γτ τα εχω και τα 2 :P μακαρι να ισχυε το dark souls 2 που θελω να το παρω ξανα 

Δημοσ.

Για μένα εξαιρετικός μήνας. Rachet το ήθελα. Claire το ήθελα. Bloodborne αδιάφορο προσωπικά, εξαιρετικό για τους φαν. Bombers επίσης το είχα στα υπόψιν, όπως και το Mighty No9.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το Ratchet είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ, το χω, εγγύηση!!!!!

Το Bloodborne δε χρειάζεται καν συστάσεις. Εξαιρετικός μήνας, μακάρι να ταν πάντα έτσι

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Edel είπε

Παιδιά το Ratchet είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ, το χω, εγγύηση!!!!!

Το Bloodborne δε χρειάζεται καν συστάσεις. Εξαιρετικός μήνας, μακάρι να ταν πάντα έτσι

δεν εχω παιξει αν και το εχω απο το καλοκαιρι οπως και το crash, και τα 2 με ζελατινα ακομα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δυνατος μηνας, κριμα ομως για το ps3 και το vitaki τουλαχιστον θα μαζεψω μεχρι τον Μαρτη ακομα 24 παιχνιδακια για αυτα

Επεξ/σία από pollop
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ε καλα απο 2019 και μετα θα αρχιζουν οι φημες για ps5,ποιος περιμενει μεχρι τοτε για να παιξει bloodborne και ratchet and clank?

Ήδη υπάρχον φήμες για το Ps5 λογικό μου φαίνεται  αφού πλησιάζουμε και την επταετία. 

Δημοσ.

Πολύ καλός μήνας.

Αξίζει η συνδρομή τελικά :) ;)

(Αυτό το λέω γ αυτούς που γκρινιάζουν συνέχεια ότι έδωσαν συνδρομή και βάζουν μάπα παιχνίδια) 

• Like 1
Δημοσ.

Το μάπα παιχνίδια  είναι σχετικό.  Είναι το τι στιλ αρέσει στον καθένα.  πχ εμένα  δεν μου αρέσουν τα rpg , strategy και racing... επομένως  bloodborne δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει σε αντίθεση  με το ratchet & clank που είναι ότι πρέπει  για ένα γρήγορο  και χαλαρό παίξιμο 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, logistoulis είπε

και για μεγάλα παιδιά μια χαρά παιχνίδι είναι, μακάρι να είχαμε περισσότερα τέτοια 

Ακριβώς αυτό.

Εδώ εγώ τόσο χρόνων μαντραχαλος και κάθε απόγευμα παίζω crash bandicoot :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...