Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε δεν καταλαβαινω, γραφω ποια ειναι τα games του μηνα και απο κατω τι ισχυει απο του χρονου για το ps plus, πλακα με κανεις ? Εχεις δικιο,μπερδευτηκα ετσι οπως γραφτηκε το αρχικο κειμενο μιας και ηταν χωρις καποιο link. 1
najinblue3 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 γτ και εγω μπερδευτηκα πραγματικα στα του θεματος, δε μου αρεσαν τα παιχνιδια του μηνα, γτ τα εχω και τα 2 μακαρι να ισχυε το dark souls 2 που θελω να το παρω ξανα
Bourdoulas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Για μένα εξαιρετικός μήνας. Rachet το ήθελα. Claire το ήθελα. Bloodborne αδιάφορο προσωπικά, εξαιρετικό για τους φαν. Bombers επίσης το είχα στα υπόψιν, όπως και το Mighty No9. 1
najinblue3 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Einai σιγουρα εξαιρετικος μην πω ο καλυτερος ever, απλα εκατσε να τα εχω και τα 2
Edel Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά το Ratchet είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ, το χω, εγγύηση!!!!! Το Bloodborne δε χρειάζεται καν συστάσεις. Εξαιρετικός μήνας, μακάρι να ταν πάντα έτσι 1 1
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Βεβαια το bloodborne ειναι χωρις το dlc που μετραει πραγματικα.
najinblue3 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Edel είπε Παιδιά το Ratchet είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ, το χω, εγγύηση!!!!! Το Bloodborne δε χρειάζεται καν συστάσεις. Εξαιρετικός μήνας, μακάρι να ταν πάντα έτσι δεν εχω παιξει αν και το εχω απο το καλοκαιρι οπως και το crash, και τα 2 με ζελατινα ακομα
pollop Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) δυνατος μηνας, κριμα ομως για το ps3 και το vitaki τουλαχιστον θα μαζεψω μεχρι τον Μαρτη ακομα 24 παιχνιδακια για αυτα Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από pollop
V3NDETTA Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Ε καλα απο 2019 και μετα θα αρχιζουν οι φημες για ps5,ποιος περιμενει μεχρι τοτε για να παιξει bloodborne και ratchet and clank? Ήδη υπάρχον φήμες για το Ps5 λογικό μου φαίνεται αφού πλησιάζουμε και την επταετία.
stelios18120 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Πολύ καλός μήνας. Αξίζει η συνδρομή τελικά (Αυτό το λέω γ αυτούς που γκρινιάζουν συνέχεια ότι έδωσαν συνδρομή και βάζουν μάπα παιχνίδια) 1
Eddy_Gordo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Το μάπα παιχνίδια είναι σχετικό. Είναι το τι στιλ αρέσει στον καθένα. πχ εμένα δεν μου αρέσουν τα rpg , strategy και racing... επομένως bloodborne δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει σε αντίθεση με το ratchet & clank που είναι ότι πρέπει για ένα γρήγορο και χαλαρό παίξιμο 1
logistoulis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 και για μεγάλα παιδιά μια χαρά παιχνίδι είναι, μακάρι να είχαμε περισσότερα τέτοια 2
stelios18120 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, logistoulis είπε και για μεγάλα παιδιά μια χαρά παιχνίδι είναι, μακάρι να είχαμε περισσότερα τέτοια Ακριβώς αυτό. Εδώ εγώ τόσο χρόνων μαντραχαλος και κάθε απόγευμα παίζω crash bandicoot
logistoulis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 χθες ήθελα να παίξω και αναγκάστηκα να δω αυτή τη ***
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα