zio10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Εκπτώσεις κάθε πότε έχει; Ή πάντα κάποια παιχνίδια είναι με έκπτωση και απλά μπαίνουμε και τσεκάρουμε; Εγώ ενδιαφέρομαι για παιχνίδια ps vita. Μπαίνω, αγοράζω, κατεβάζω και παίζω offline μετά ανεξάρτητα αν έχω λογαριασμό έτσι;
VonLoutsos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 7 minutes ago, zio10 said: Εκπτώσεις κάθε πότε έχει; Ή πάντα κάποια παιχνίδια είναι με έκπτωση και απλά μπαίνουμε και τσεκάρουμε; Εγώ ενδιαφέρομαι για παιχνίδια ps vita. Μπαίνω, αγοράζω, κατεβάζω και παίζω offline μετά ανεξάρτητα αν έχω λογαριασμό έτσι; Κάθε εβδομάδα βάζει εκπτώσεις. Απλά αλλάζουν τα παιχνίδια και το ποσοστό. Από την στιγμή που το αγοράζεις μετά είναι δικό σου είτε εχεις Plus είτε όχι. Απλά αν δεν έχεις Plus δεν έχει τα Online χαρακτηριστικά του τίτλου. 1
zio10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Ωραία, ευχαριστώ! Και κάτι ακόμα, μπορώ να αγοράζω και να τα κατεβάζω κάποια στιγμή αργότερα και όχι εκείνη την ώρα υποθέτω ε;
Πανος999 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Ναι κανονικα.. Τα βαζεις στη library κ οποτε θες κανεις download!! 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Τελικά βρε παιδιά αγορές από το psn μόνο με προπληρωμένη κάρτα της Sony μπορούμε; Γιατί εδώ και μερικές μέρες προσπαθώ με πιστωτικές/χρεωστικές/prepaid και δεν τις παίρνει. Άρε Sony, για ένα παιχνίδι αξίας 8 ευρώ να με αναγκάζεις να αγοράσω κάρτα των 20 ευρώ;
najinblue3 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Bloodborne and Ratchet & Clank are your PlayStation Plus games for March starting next year on March 8, 2019, the PS Plus monthly games lineup will focus on PS4 titles and no longer include PlayStation 3 and PlayStation Vita titles. This won’t affect any games you’ve already downloaded, or will download, prior to March 8, 2019. Those games will still be part of your PS Plus games library as long as you remain a member. Your game saves and other benefits of PS Plus will also remain the same – the only change is that no new PS3 and PS Vita games will be added to the PS Plus monthly games lineup beyond March 8, 2019. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από najinblue3
Bourdoulas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι ρε φίλε ξενέρα. Δεν με νοιάζει το PS3 αλλά το Vita. Κρίμα. Άκυρο νόμιζα ότι εννοούσε αυτό τον Μάρτιο. Τελικά λέει για του χρόνου. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από Bourdoulas
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Ε καλα απο 2019 και μετα θα αρχιζουν οι φημες για ps5,ποιος περιμενει μεχρι τοτε για να παιξει bloodborne και ratchet and clank?
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, Tsino είπε Γιατι δεν το κανεις με paypal? Γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ξανά με paypal. Πάντα έκανα συναλλαγές με χρεωστικές κάρτες. Πως δουλεύει η paypal? Συνδέω την χρεωστική με το paypal και κάνω ότι συναλλαγή θέλω; Την δέχεται η Sony?
najinblue3 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ε καλα απο 2019 και μετα θα αρχιζουν οι φημες για ps5,ποιος περιμενει μεχρι τοτε για να παιξει bloodborne και ratchet and clank? Δε καταλαβα τι λες ακριβως, αλλα τα παιχνιδια αυτα ειναι για τωρα
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://blog.eu.playstation.com/2018/02/28/your-ps-plus-games-for-march-are-bloodborne-and-ratchet-clank/ Εδω και το σχετικο link. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από Fulgore
najinblue3 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 δεν καταλαβαινω, γραφω ποια ειναι τα games του μηνα και απο κατω τι ισχυει απο του χρονου για το ps plus, πλακα με κανεις ? 1
karamela693 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια χαρά παιχνίδια!!! Πολύ καλά και τα 2 και exclusives της κονσόλας. Όποιος δεν τα έχει παίξει, τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία!! Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από karamela693
Bourdoulas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε To link που ανεβασες(δεν το κοιταξες?)ελεγε για Μαρτιο του 2019,αλλα τελικα βγηκε επισημη ανακοινωση και ειναι για τον Μαρτιο του 2018 τα παραπανω παιχνιδια. https://blog.eu.playstation.com/2018/02/28/your-ps-plus-games-for-march-are-bloodborne-and-ratchet-clank/ Τον επόμενο μήνα έχει τα δυο παιχνίδια. Σε έναν χρόνο σταματάνε τα δωρεάν παιχνίδια για PS3, Vita.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα