Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickstonecity είπε

Eγω που ενεργοποιησα για πρωτη φορα ετησιο ps plus την 1η Φεβρουαριου,ελεγε οτι θα επαιρνα εκτος των monthly games, και το far cry 4. Το πηρα ,αλλα εμφανιστηκε στο library 10 μερες μετα απο την ενεργοποιηση του ps plus account.Διατηρουσα psn account, ως παλιοτερος κατοχος ps3,αλλα δεν ειχα ενεργοποιησει ποτε ps plus. Αυτός ηταν και ο ορος για το free Far Cry 4. Επρεπε να ενεργοποιησεις 12μηνη συνδρομη για πρωτη φορα(και μαλλον να κανεις κανα 10ημερο υπομονη). Oποτε μαλλον θα το εχεις ηδη παρει;

Ναι καπου εκει εμφανιστηκε τελικα και σε μενα.
Αυτο ειναι σαν τα παιχνιδια που δινουν καθε μηνα? Αν δεν ανανεωσεις σ εναν χρονο το plus το χαιρετας?

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημέρα σε όλη την ομάδα συγνωμη για την ασχετοσύνη μου ειμαι νέος χρήστης ps4 και έχω την εξης απορια , εάν παρω συνδρομή πχ 3μηνη και κατεβάσω 1 απο τα 4 παιχνιδάκια που δινει δωρεάν θα μπορω να τα παίζω εάν ληξει η συνδρομή μου με κάποιο τρόπο ;η βοήθεια σας θα είναι πολυτιμη ευχαριστώ

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kotipelto1821 είπε

καλημέρα σε όλη την ομάδα συγνωμη για την ασχετοσύνη μου ειμαι νέος χρήστης ps4 και έχω την εξης απορια , εάν παρω συνδρομή πχ 3μηνη και κατεβάσω 1 απο τα 4 παιχνιδάκια που δινει δωρεάν θα μπορω να τα παίζω εάν ληξει η συνδρομή μου με κάποιο τρόπο ;η βοήθεια σας θα είναι πολυτιμη ευχαριστώ

Καλημερα φιλε.Μπορεις να τα παιζεις οσο εχεις ενεργη συνδρομη.Αλλος τροπος δεν υπαρχει

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση και αλλη μια ερώτηση εάν αγοράσεις κάποιο game με την συνδρομη φαντάζομαι τοτε ειναι πλέον δικό σου και ας μην έχεις συνδρομη σωστα΄;

• Like 1
Δημοσ.

Αν εννοείς παιχνίδια που αγόρασες με την έκπτωση του Plus, τότε σε αυτά έχεις πρόσβαση άσχετα αν είναι ενεργή η συνδρομή σου.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kotipelto1821 είπε

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση και αλλη μια ερώτηση εάν αγοράσεις κάποιο game με την συνδρομη φαντάζομαι τοτε ειναι πλέον δικό σου και ας μην έχεις συνδρομη σωστα΄;

Αν εννοείς να αγοράσεις κανονικά κάποιο παιχνίδι που απλά έτυχε να είναι σε προσφορά για plus, ναι, είναι δικό σου και αν λήξει η συνδρομή.

• Like 1
Δημοσ.
22 hours ago, atsddd said:

Ναι καπου εκει εμφανιστηκε τελικα και σε μενα.
Αυτο ειναι σαν τα παιχνιδια που δινουν καθε μηνα? Αν δεν ανανεωσεις σ εναν χρονο το plus το χαιρετας?

Ακριβώς.:(

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, kotipelto1821 είπε

παιδια ερωτηση αν κανω την δωρεάν συνδρομη για 14 μερες μπορω να αγορασω games και να κατεβασω τα free για 14 μερες ;

Ναι αλλά μετά τις 14 μέρες θέλεις συνδρομή για να τα ξαναπαίξεις ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, kotipelto1821 είπε

μπορείς να πάρεις την free συνδρομή χωρίς να βαζεις πιστωτικές ;

Νομιζω οτι καπου υπαρχει η δυνατοτητα να κανεις skip το κομματι που σου ζηταει πιστωτικη. Γινεται 100% παντως

Επεξ/σία από ultrobyr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...