Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπηκα στο στορ να τσεκαρω,αλλα αν ειναι σωστα αυτα που γραφετε και ειδικα ο najinblue (πρεπει ο λογαριασμος να ειναι 7 χρονων) και εσυ που λες οτι εφτιαξες σημερα psn,βγαζω ευκολα ακρη.... Δεν πληροις τους ορους φιλε μου...

7 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

αν εκανες πρωτη φορα επρεπε να το παρεις, μηπως σου στειλανε καποιο κωδικο? 

Offer open from 29 January 10:00 GMT to 12 February 10:00 GMT and is only available to PSN accounts which do not have an active PS Plus membership at the time the offer is purchased and must be 7 years or older and users under 18 require parental consent, except that users in Germany must be 18 years or older.

Najinblue διαβασε καλα το κειμενο που παραθετεις.... Ο λογαριασμος πρεπει να υφίσταται τουλαχιστον 7 χρονια

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

αν εκανες πρωτη φορα επρεπε να το παρεις, μηπως σου στειλανε καποιο κωδικο? 

Offer open from 29 January 10:00 GMT to 12 February 10:00 GMT and is only available to PSN accounts which do not have an active PS Plus membership at the time the offer is purchased and must be 7 years or older and users under 18 require parental consent, except that users in Germany must be 18 years or older.

Τίποτα απολύτως. Μόνο την απόδειξη πληρωμής της συνδρομής στην οποία αναγράφεται και το farcry.

Επειδή ειμαι καινούριος στο psn+ , το παιχνίδι θα έπρεπε να μου το εμφανίζει στη βιβλιοθήκη η κάπου αλλου???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι καμια σχεση, ο χρηστης πρεπει να ειναι ανω των 7 :P

atsddd δες στο ¬ibrary, αν δεν ειναι εκει, μπες απο το πσ4 στο store, κανε search farcry και αν στο βγαζει free το τσιμπας ετσι

για δοκιμασε

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

οχι καμια σχεση, ο χρηστης πρεπει να ειναι ανω των 7 :P

atsddd δες στο ¬ibrary, αν δεν ειναι εκει, μπες απο το πσ4 στο store, κανε search farcry και αν στο βγαζει free το τσιμπας ετσι

για δοκιμασε

Δεν θα πω τσεκαρε τα αγγλικα σου... Απλα βαλε το κειμενο στο google translate

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

ok θα τσεκαρω τα αγγλικα μου thanks 

@atsddd ]“Far Cry 4” redemption code will be sent to your registered e-mail address within 5 days upon purchase

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

ok θα τσεκαρω τα αγγλικα μου thanks 

@atsddd ]“Far Cry 4” redemption code will be sent to your registered e-mail address within 5 days upon purchase

Ααα οκ ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να το κοιτάξεις. Αυτός ο κωδικός θα είναι ο δωδεκαψηφιος όπως του extra περιεχομένου του horizon complète να φανταστώ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

Ο άνθρωπος σου απάντησε ευγενικά ότι κάνεις λάθος αλλά επιλέγεις να του απαντήσεις ειρωνικά. 

Όχι μόνο πρέπει να τσεκάρεις τα αγγλικά σου αλλά να σταματήσεις να σκέφτεσαι/μεταφράζεις μηχανικά σαν άλλο... Google translate. 

It is called fraggin' context... 

Επεξ/σία από Bourdoulas
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν απαντησα νομιζω ασχημα. Ουτε εθιξα καποιον. Γραφω παραπανω οτι δεν μπηκα στο στορ να το ψαξω... Αλλα βασιζομενος στο κειμενο που παρεθεσε,γραφει οτι ο λογαριασμος πρεπει να ειναι τουλαχιστον 7 ετων και οι χρηστες κατω των 18 με γονικη συναινεση και στην γερμανια μονο απο 18 και ανω. Αυτο καταλαβαινω εγω απο ο.τι παρεθεσε ο najinblue. Αυτα....

Δημοσ.
6 hours ago, tsilitheo1 said:

Δεν απαντησα νομιζω ασχημα. Ουτε εθιξα καποιον. Γραφω παραπανω οτι δεν μπηκα στο στορ να το ψαξω... Αλλα βασιζομενος στο κειμενο που παρεθεσε,γραφει οτι ο λογαριασμος πρεπει να ειναι τουλαχιστον 7 ετων και οι χρηστες κατω των 18 με γονικη συναινεση και στην γερμανια μονο απο 18 και ανω. Αυτο καταλαβαινω εγω απο ο.τι παρεθεσε ο najinblue. Αυτα....

Από το επίσημο site στα ελληνικά https://www.playstation.com/el-gr/explore/playstation-plus/join-ps-plus/ps-plus-far-cry-4/

"Η προσφορά ισχύει από τις 29 Ιανουαρίου 12:00 πμ ώρα Ελλάδας έως τις 12 Φεβρουαρίου 12:00 πμ ώρα Ελλάδας και είναι διαθέσιμη μόνο για τους λογαριασμούς PSN που δεν διαθέτουν ενεργή συνδρομή PS Plus κατά την αγορά της προσφοράς και ανήκουν σε χρήστες από 7 ετών και άνω. Για τους χρήστες κάτω των 18 ετών απαιτείται γονική συναίνεση. Οι χρήστες στη Γερμανία πρέπει να έχουν ηλικία 18 ετών και άνω. "

Δημοσ.

το ps plus δίνει επιπλέον προσφορές σε τίτλους απο αυτούς που βλέπω με απλό account; Ξέρετε που μπορώ να της δώ αυτές τις προσφορές και αν δίνουν σε καινούργιους σχετικά τίτλους (βλ. ac origins)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, shadowlike είπε

το ps plus δίνει επιπλέον προσφορές σε τίτλους απο αυτούς που βλέπω με απλό account; Ξέρετε που μπορώ να της δώ αυτές τις προσφορές και αν δίνουν σε καινούργιους σχετικά τίτλους (βλ. ac origins)

δινει εξτρα εκπτωσεις πολυ συχνα, στο official reddit ps4 κυριως τσεκαρε η και εδω, συνηθως η εγω η καποιος αλλος τα ποσταρουμε 

To origins το ειχα παρει εγω πριν 1 μηνα  περιπου με εξτρα εκπτωση 10 ευρω απ οσο θυμαμαι, σιγουρα θα ξαναμπει κατα το Πασχα

Επεξ/σία από najinblue3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 2/2/2018 at 9:46 PM, atsddd said:

Ένανα σήμερα psn για πρώτη φορά. Πήρα τη 12μηνη αλλά το farcry δεν το βλέπω να εμφανίζεται πουθενά στη library. Τον λογαριασμό τον έκανα χτες. Οπότε δεν υπήρχε παλιότερη συνδρομή.

Κάνω κάτι λάθος η απλα η προσφορά δεν πέρασε??

Eγω που ενεργοποιησα για πρωτη φορα ετησιο ps plus την 1η Φεβρουαριου,ελεγε οτι θα επαιρνα εκτος των monthly games, και το far cry 4. Το πηρα ,αλλα εμφανιστηκε στο library 10 μερες μετα απο την ενεργοποιηση του ps plus account.Διατηρουσα psn account, ως παλιοτερος κατοχος ps3,αλλα δεν ειχα ενεργοποιησει ποτε ps plus. Αυτός ηταν και ο ορος για το free Far Cry 4. Επρεπε να ενεργοποιησεις 12μηνη συνδρομη για πρωτη φορα(και μαλλον να κανεις κανα 10ημερο υπομονη). Oποτε μαλλον θα το εχεις ηδη παρει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...