Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε

Όσοι ειστε μέλη του Πλας και βιαστηκατε  και πήρατε το psycho-pass mandatory για ps vita μπορείτε να το πάρετε και για ps4 δωρεάν

Το τσίμπησα

Thanks

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nate Drake είπε

Παιδιά να ρωτήσω γιατί δεν με αφήνει  να.παρω 14 days free trial plus μου λέει ότι έχω  ήδη πλας ενώ δεν εχω

Γιατι την συνδρομή των 14 ημερών την ειχες χρησιμοποιήσει/εξαργυρώσει στο παρελθόν και ειναι για 1 μονο φορά ανα account

Δημοσ.
Στις 23/1/2018 στις 6:12 ΜΜ, Nate Drake είπε

Αυτό είναι το θέμα  φίλε δεν την έχω χρήσιμο το μόνο που χω κάνει είναι το 2 days trial και 1 μήνα πλας

Αναφερεσαι μηπως στο 2011;;;. Μετα το χακ του πσν;;

Δημοσ.

Ένανα σήμερα psn για πρώτη φορά. Πήρα τη 12μηνη αλλά το farcry δεν το βλέπω να εμφανίζεται πουθενά στη library. Τον λογαριασμό τον έκανα χτες. Οπότε δεν υπήρχε παλιότερη συνδρομή.

Κάνω κάτι λάθος η απλα η προσφορά δεν πέρασε??

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, atsddd είπε

Ένανα σήμερα psn για πρώτη φορά. Πήρα τη 12μηνη αλλά το farcry δεν το βλέπω να εμφανίζεται πουθενά στη library. Τον λογαριασμό τον έκανα χτες. Οπότε δεν υπήρχε παλιότερη συνδρομή.

Κάνω κάτι λάθος η απλα η προσφορά δεν πέρασε??

Δεν υπαρχει το farcry4 στα παιχνιδια του μηνα.... Πως να το βλεπεις;;. Δες το λινκ του κογιοτ2 πιο πανω ποια παιχνιδια εχει ο μηνας

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

Δεν υπαρχει το farcry4 στα παιχνιδια του μηνα.... Πως να το βλεπεις;;. Δες το λινκ του κογιοτ2 πιο πανω ποια παιχνιδια εχει ο μηνας

Δεν είναι στα παιχνίδια του μήνα. Ήταν προσφορά δωδεκάμηνη συνδρομή με δώρο το farcry. Αν πας στο site τους θα το δεις μαζί με τις μηνιαίες συνδρομές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν εκανες πρωτη φορα επρεπε να το παρεις, μηπως σου στειλανε καποιο κωδικο? 

Offer open from 29 January 10:00 GMT to 12 February 10:00 GMT and is only available to PSN accounts which do not have an active PS Plus membership at the time the offer is purchased and must be 7 years or older and users under 18 require parental consent, except that users in Germany must be 18 years or older.

Επεξ/σία από najinblue3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...