Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται, διάβασα τον οδηγό του Sharing, ήθελα μια διευκρίνιση σχετικά με την περίπτωσή μου η οποία είναι η παρακάτω.

Είμαι εγώ και ο ξάδερφός μου.

Εχω φτιάξει PSN Account στο οποίο έχω αγορασμένο ψηφιακά ένα παιχνίδι και σκοπεύω να αγοράσω και συνδρομή.

Εκείνος έχει το ίδιο παιχνίδι σε dvd, χωρίς να έχει συνδρομή, απλώς έχει φτιάξει PSN Account δικό του.

Ερώτηση: Αν αγοράσω εγώ συνδρομή και θέλω να την μοιράσω στον ξάδερφο, ωστε να μπορούμε να παίζουμε online (μέσω internet) μεταξύ μας το παιχνίδι, θα πρέπει να κάνω την ίδια διαδικασία που περιγράφεται στο αντίστοιχο θέμα, σαν να ηθελα δηλαδή να μοιράσω το ψηφιακά αγορασμένο παιχνίδι ? Και αν ναι, πως θα αποφευχθει το μπέρδεμα μεταξύ του digital copy του παιχνιδιού με το physical dvd που έχει εκείνος?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απλα νομιζω οτι ως primary κονσολα θα πρεπει να ειναι του ξαδερφου σου.

με το παιχνιδι κανονικα δεν πρεπει να εχετε θεμα...δεν χρειαζετε να κανετε κατι. στη χειροτερη θα μπορουσε ο ξαδερφος σου να ξανακατεβασει το παιχνιδι που εχεις αγορασει ψηφιακα στη κονσολα του...

Δημοσ.

Το χάσαμε πάλι το 45αρι και σήμερα έληξε σε φίλο η συνδρομή.

Από που μπορούμε να πάρουμε το πιο φτηνό 12μηνο για Ελληνικό λογαριασμό;

Δημοσ.

Στα φυσικα καταστηματα δεν το ειχαν σαν προσφορα αυτη την φορα, σωστα; Θα ελεγα οτι μπορει να ξαναμπει

Δημοσ.

Αποδεσμευση PS Plus απο account σε PS4

Καλησπέρα,

Πρόσφατα αγόρασα ένα ps4 και μια συνδρομή ετήσια για το ps plus. Αποφάσισα να πουλήσω το PS4. Η ερώτηση είναι αν η συνδρομή ps plus ακολουθεί τη συσκευή ή το λογαριασμό μου?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε

Υπάρχει τρόπος αποδεσμεύσω τη συνδρομή μου στο ps plus ώστε να τη δώσω στον καινούριο αγοραστή της συσκευής?

Όχι πρέπει να του δώσεις και το account σου μαζί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ούτε αν αλλάξω το email που χρησιμοποιώ με αυτό του νέου αγοραστή?

Κρίμα, το account δεν μπορώ να το δώσω, για ευνόητους λόγους.

Επεξ/σία από Xorxhs!
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι ειστε μέλη του Πλας και βιαστηκατε  και πήρατε το psycho-pass mandatory για ps vita μπορείτε να το πάρετε και για ps4 δωρεάν

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...