hablando Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Χαίρεται, διάβασα τον οδηγό του Sharing, ήθελα μια διευκρίνιση σχετικά με την περίπτωσή μου η οποία είναι η παρακάτω. Είμαι εγώ και ο ξάδερφός μου. Εχω φτιάξει PSN Account στο οποίο έχω αγορασμένο ψηφιακά ένα παιχνίδι και σκοπεύω να αγοράσω και συνδρομή. Εκείνος έχει το ίδιο παιχνίδι σε dvd, χωρίς να έχει συνδρομή, απλώς έχει φτιάξει PSN Account δικό του. Ερώτηση: Αν αγοράσω εγώ συνδρομή και θέλω να την μοιράσω στον ξάδερφο, ωστε να μπορούμε να παίζουμε online (μέσω internet) μεταξύ μας το παιχνίδι, θα πρέπει να κάνω την ίδια διαδικασία που περιγράφεται στο αντίστοιχο θέμα, σαν να ηθελα δηλαδή να μοιράσω το ψηφιακά αγορασμένο παιχνίδι ? Και αν ναι, πως θα αποφευχθει το μπέρδεμα μεταξύ του digital copy του παιχνιδιού με το physical dvd που έχει εκείνος? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
xavier Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 απλα νομιζω οτι ως primary κονσολα θα πρεπει να ειναι του ξαδερφου σου. με το παιχνιδι κανονικα δεν πρεπει να εχετε θεμα...δεν χρειαζετε να κανετε κατι. στη χειροτερη θα μπορουσε ο ξαδερφος σου να ξανακατεβασει το παιχνιδι που εχεις αγορασει ψηφιακα στη κονσολα του...
tiniakos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Το χάσαμε πάλι το 45αρι και σήμερα έληξε σε φίλο η συνδρομή. Από που μπορούμε να πάρουμε το πιο φτηνό 12μηνο για Ελληνικό λογαριασμό;
hablando Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μάλλον maxplay, απ'οσο έψαξα δεν βρήκα κατι οικονομικότερο για Ελληνικό account... Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
orck Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Στα φυσικα καταστηματα δεν το ειχαν σαν προσφορα αυτη την φορα, σωστα; Θα ελεγα οτι μπορει να ξαναμπει
hablando Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Περιμένουμε εναγωνίως ενημέρωση εδώ για τέτοια περίπτωση...!
panossar95 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Φήμες για deus ex mankind divided και batman the telltale series. Για να δούμε αν θα πέσουν μέσα!
Amaretos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Προς κάθε ενδιαφερόμενο PlayStation Plus: Free Games for January 2018 https://blog.us.playstation.com/2017/12/27/playstation-plus-free-games-for-january-2018/ Deus Ex: Mankind Divided Batman: The Telltale Series 3
Xorxhs! Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Αποδεσμευση PS Plus απο account σε PS4 Καλησπέρα, Πρόσφατα αγόρασα ένα ps4 και μια συνδρομή ετήσια για το ps plus. Αποφάσισα να πουλήσω το PS4. Η ερώτηση είναι αν η συνδρομή ps plus ακολουθεί τη συσκευή ή το λογαριασμό μου? Ευχαριστώ
aslanG7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακολουθει τον λογαριασμο σου. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από aslanG7
Xorxhs! Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Υπάρχει τρόπος αποδεσμεύσω τη συνδρομή μου στο ps plus ώστε να τη δώσω στον καινούριο αγοραστή της συσκευής?
najinblue3 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 οχι αν πουλησεις και το account μονο μαζι με την κονσολα
Rebel21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε Υπάρχει τρόπος αποδεσμεύσω τη συνδρομή μου στο ps plus ώστε να τη δώσω στον καινούριο αγοραστή της συσκευής? Όχι πρέπει να του δώσεις και το account σου μαζί.
Xorxhs! Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ούτε αν αλλάξω το email που χρησιμοποιώ με αυτό του νέου αγοραστή? Κρίμα, το account δεν μπορώ να το δώσω, για ευνόητους λόγους. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από Xorxhs!
Eddy_Gordo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όσοι ειστε μέλη του Πλας και βιαστηκατε και πήρατε το psycho-pass mandatory για ps vita μπορείτε να το πάρετε και για ps4 δωρεάν Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Eddy_Gordo 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα