Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελλοχεύει ο κίνδυνος ban όμως

Ban τρως εάν δεν επικοινωνήσεις με sony αλλά ζητήσεις από την τράπεζα ή το paypal να ακυρώσουν την συναλλαγή και να γίνει επιστροφή χρημάτων.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το Plus πάλι στα 45€ μέχρι τις 18/12

https://store.playstation.com/en-gr/product/IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS12MDIS

This promotion opens on 15 December 2017 at 10:00 (GMT) and closes on 19 December 2017 at 10:00 (GMT). Participants must be 7 years or older and users under 18 require parental consent, except that users in Germany must be 18 years or older. See full terms and conditions https://www.playstation.com/legal/plus25-december-2017/.

Δημοσ.

USA ps plus σε ελληνικό λογαριασμο

Καλησπέρα παιδιά μπορώ να βάλω συνδρομή αμερικανική σε ελληνικό λογαριασμο η έστω ισπανική η αγγλική ?

Δημοσ.

Όχι. Σε ελληνικό account ΜΟΝΟ ελληνικό plus. Τα έχει κάνει ωραία η Sony και δεν μπορείς να πάρεις την πιο φτηνή κάρτα. Από την άλλη μπορείς να πάρεις αμερικάνικη και να την βάλεις σε USA accoount και να έχεις έτσι Plus στον ελληνικό λογαριασμό. Αλλά έτσι ξεχνάς όποιες εκπτώσεις στο Ελληνικό PS Store και συμβιβάζεσαι με τις αντίστοιχες στο Αμερικάνικο(που θεωρώ οτι είναι καλύτερες). Απλά μετά μπλέκεις με αγορές κάρτα κ.τ.λ

Δημοσ.

Άμα κάνω έναν ισπανικό λογαριασμό δηλαδή ενώ είμαι Ελλάδα θα μπορώ να παίζω εκεί ? Γιατί εκεί έχει τις καλύτερες τιμές για κάρτες

Δημοσ.

Άμα κάνω έναν ισπανικό λογαριασμό δηλαδή ενώ είμαι Ελλάδα θα μπορώ να παίζω εκεί ? Γιατί εκεί έχει τις καλύτερες τιμές για κάρτες

Έχω την εντυπωση πως ναι. Απλά κάθε φορά που θα θέλεις να αγοράσεις κάτι πρέπει να βρίσκεις κάρτες με χρήματα για ισπανικό λογαριασμό.

Δημοσ.

καλημερα μια ερωτηση

εγω στην κονσολα μου δεν εχω ενεργοποιησει πλας

ο κολλητος μου εχει

μπορω  στην δικη μου κονσολα με τα δικα του στειχεια να μπω με login σαν δευτερος user   και να παιζουμε διπλο προ ονλαιν??επισης μπορω νκατεβασω τα παιχνιδια που εχει αγορασμενα ειτε τα δωρεαν ειτε τα κανονικα ??(αν δεν γινεται ονλαιν τα single player εχει πχ κατεβασμενο ενα παλιο resident evil hd?)

Δημοσ.

καλημερα μια ερωτηση

ο κολλητος μου εχει

μπορω στην δικη μου κονσολα με τα δικα του στειχεια να μπω με login σαν δευτερος user και να παιζουμε διπλο προ ονλαιν??επισης μπορω νκατεβασω τα παιχνιδια που εχει αγορασμενα ειτε τα δωρεαν ειτε τα κανονικα ??(αν δεν γινεται ονλαιν τα single player εχει πχ κατεβασμενο ενα παλιο resident evil hd?)

Αφού δεν έχεις plus, φτιάχνεις νέο user με τα στοιχεία του φίλου σου,τον κάνεις primary, και παίζεις με τον δικό σου λογαριασμό ο'τι παιχνίδια έχει πάρει.
Δημοσ.

καλημερα μια ερωτηση

ο κολλητος μου εχει

μπορω  στην δικη μου κονσολα με τα δικα του στειχεια να μπω με login σαν δευτερος user   και να παιζουμε διπλο προ ονλαιν??επισης μπορω νκατεβασω τα παιχνιδια που εχει αγορασμενα ειτε τα δωρεαν ειτε τα κανονικα ??(αν δεν γινεται ονλαιν τα single player εχει πχ κατεβασμενο ενα παλιο resident evil hd?)

Καλησπέρα, δες εδώ αναλυτικά:

http://www.insomnia.gr/topic/661016-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-ps4-gamesharing-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87/

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή η καλύτερη τιμή για Ελληνικό account 1 χρόνου είναι απο maxplay ?

Παίζει να βγει τωρα στις γιορτες καμια καλύτερη προσφορά άραγε? (βάσει προηγούμενων χρόνων)

Δημοσ.

To max play είναι αξιόπιστο; Μπορείς να αγοράσεις αφοβα;

Που να πάρει έκανα αγορά κάποια προγραμματα σε εκπτώσεις στα 50€... μπορούσα δηλαδή να έπαιρνα την κάρτα με 45 (των 50);

Δημοσ.

To max play είναι αξιόπιστο; Μπορείς να αγοράσεις αφοβα;

Που να πάρει έκανα αγορά κάποια προγραμματα σε εκπτώσεις στα 50€... μπορούσα δηλαδή να έπαιρνα την κάρτα με 45 (των 50);

+1000

Έχω πάρει πολλές φορές

• Like 3
Δημοσ.

ρίξτε λίγο το hype γιατί όπου υπάρχει πολύ hype σχεδόν πάντα παίζει απογοήτευση

είτε ο το τελικό αποτέλεσμα είναι κακό  (και εκεί το μίσος δεν έχει προηγούμενο) ή αν απλά είναι οκ.. και τελικά φανεί πιο μέτριο από ότι πραγματικά θα είναι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...