Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχισαμε παλι τα ιδια με χαμηλου επιπέδου παιχνιδια...Ας ελπισουμε τον επομενο μηνα να δωσει κατι καλο...

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε σεις καλα worms μικροι δεν παιζατε?

μονο εγω επαιζα με τα σκουλήκια και πεταγα ρουκετες και εβαζα ναρκες ? χαχαχαχα :P

Εγώ το είχα λιώσει πάντως μικρός. Τώρα δεν ξέρω αν έχω όρεξη να ξανα-ασχοληθώ με worms

Δημοσ.

Εγώ το είχα λιώσει πάντως μικρός. Τώρα δεν ξέρω αν έχω όρεξη να ξανα-ασχοληθώ με worms

Ε καλά

Έτσι για το χαβαλε με τους φίλους θα λέει πιστεύω :)

• Like 1
Δημοσ.

Ε καλά

Έτσι για το χαβαλε με τους φίλους θα λέει πιστεύω :)

Συμφωνώ, αυτό και το Hogs of War στο Playstation 1! Πολύ πλάκα είχανε!

• Like 2
Δημοσ.

που το θυμηθηκες το hogs of war? πολυ καλο παιχνιδακι.

Εμενα ο μηνας μου αρεσει παιδια, worms εχω να παιξω καμια εικοσαρια χρονια, αλλα περιμενω να παιξω με τον γιο μου, το αλλο με την χορευτρια μου φαινεται καλο πλατφορμακι.

Για το πσ3 καλα δεν το συζηταω για r-type, απλα απο τα καλυτερα shoot em up ever  και βεβαια για το vitaki μου το broken sword (που και αυτο εχω να το παιξω απο εποχες ps1) και το 2D beat em up που βλεπω μου φαινονται λουκουμακια.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά SOS, ενώ νόμιζα οτι στο παρελθόν είχα κάνει απενεργοποιηση της αυτόματης ανανέωσης για plus σήμερα μου τράβηξε λεφτά και ανανέωσε για ένα χρόνο ακόμη... Μπορώ να κάνω τώρα κάτι για να ακυρωθεί; Αν τους πάρω τηλέφωνο θα βγάλω τίποτα;

Δημοσ.

Παιδιά SOS, ενώ νόμιζα οτι στο παρελθόν είχα κάνει απενεργοποιηση της αυτόματης ανανέωσης για plus σήμερα μου τράβηξε λεφτά και ανανέωσε για ένα χρόνο ακόμη... Μπορώ να κάνω τώρα κάτι για να ακυρωθεί; Αν τους πάρω τηλέφωνο θα βγάλω τίποτα;

Έχουν καλό support πάρε και πες για ακύρωση άμεσα.

(Κακώς το άφησες έπρεπε εξαρχής να κάνεις απενεργοποίηση να είσαι ήσυχος)

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν καλό support πάρε και πες για ακύρωση άμεσα.

(Κακώς το άφησες έπρεπε εξαρχής να κάνεις απενεργοποίηση να είσαι ήσυχος)

Ευχαριστώ πολύ θα τους πάρω την Δευτέρα τηλέφωνο να δω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...