Edel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 https://www.dailystar.co.uk/tech/gaming/656702/PS-Plus-November-2017-LEAKED-as-PlayStation-Plus-confirms-HUGE-game-price-discounts ορίστε
stelios18120 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Συγγνώμη αλλά τι περιμένουν για να ανακοινώσουν τα δωρεάν του μήνα? κάθε μηνα τα ιδια κανουν. Οποιος αγοραζει συνδρομη μονο για τα δωρεαν παιχνιδια αυτα παθαινει μην το λες εχω συνδρομη για 22 μηνες ακομα γιατι παιζω online και 15 παιχνίδια πληρωμένα μεσα στο αccount (δηλαδή με λιγα λογια εχω να παιξω ) αλλα και εγω περιμενω πως και πως κάθε μηνα να δω τι θα δωσουν :)
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 μην το λες το λεω για αυτους που βαζουν συνδρομη κυριως για τα δωρεαν παιχνιδια.
najinblue3 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Έχει εκπτωσεις από το πρωί, πολύ καλή σε Dishonored k shadow warrior 2 Site: click_me 1
Greygore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Παράλληλα τρέχει το ίδιο promotion (Double Discount) και στο US store, τσίμπησα το FFXV πακέτο με τα DLC του στα $37,50 (κάπου €34~), ενώ decent προσφορές απο όσο έχω δει είναι επίσης το Horizon: Zero Dawn στα $28,00 (περίπου €25,~) και το πακέτο με τα δύο Styx στα $24,00 (κάπου ένα €20αρι). 1
logistoulis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 το λεω για αυτους που βαζουν συνδρομη κυριως για τα δωρεαν παιχνιδια. ναι και ποιο είναι το κακό; πληρώνουν και θέλουν αυτό που πλήρωσαν
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 ναι και ποιο είναι το κακό; πληρώνουν και θέλουν αυτό που πλήρωσαν Τα χουμε ξαναπει οτι αυτο που πληρωνεις παιρνεις υπο την μορφη αρχικα του online επι πληρωμη(η διαφορα απο το ps3)και μετα εκπτωσεις σε παιχνιδια οπως τωρα καλη ωρα και καποια δωρεαν παιχνιδια τον μηνα. Τωρα αν καποιος περιμενει καθε μηνα να παιρνει ΑΑΑ τιτλους,τοτε καλημερα.... 4η χρονια ειμαστε στο online επι πληρωμη.
logistoulis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 εγώ είδα παράπονο γιατί δεν ανακοινώνουν τους τίτλους όχι αν αυτοί είναι ΑΑΑ ή όχι από 'κει και πέρα το plus είναι οοοολα αυτά που σου δίνει το πακέτο, το τι είναι πρώτο και 2ο για τον καθένα είναι και σχετικά υποκειμενικό για εμένα προσωπικά το online είναι εξίσου σημαντικό με τους τίτλους, όπως είναι αρκετά σημαντικά και άλλα πράγματα (το cloud save για παράδειγμα το οποίο το θεωρώ γενικά απαραίτητο αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά έχοντας καλομάθει από το steam να μην ανησυχώ για τα save μου)
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 εγώ είδα παράπονο γιατί δεν ανακοινώνουν τους τίτλους όχι αν αυτοί είναι ΑΑΑ ή όχι κατι που μαθαμε σημερα οτι επεσε πανω σε εκπτωσεις. το plus είναι οοοολα αυτά που σου δίνει το πακέτο, το τι είναι πρώτο και 2ο για τον καθένα είναι και σχετικά υποκειμενικό οχι αγαπητε δεν ειναι κατι το υποκειμενικο. Αυτα ισχυαν στην προηγουμενη γενια ετσι οπως ηταν το ps plus,οχι σε αυτη την γενια που μπηκε μεσα σε αυτο η συνδρομη. Νουμερο 1 ειναι το online αφου αλλιως δεν μπορεις να παιξεις,και πιο συγκεκριμενα υπαρχουν παιχνιδια που δεν μπορεις να παιξεις χωρις συνδρομη επειδη ειναι always online. Υποκειμενικο για τον καθενα ειναι αν θα βαλει(ποτε και ποσο) ή οχι συνδρομη.
stelios18120 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 καθε φορα καταληγει σε καυγα η συγκεκριμενη κουβεντα οκ εχουμε συνδρομη ολοι,αλλοι για τα free games αλλοι για το online δεν βλεπω πουθενα καπου κακο να τσιμπας κανενα free game 1 φορα τον μηνα η να τσιμπας μερικες εκπτωσεις εφοσον εισαι μελος. και λογικο ειναι να περιμενουμε οσοι πληρωσαμε συνδρομη τα free games με αναμονη ωστε να δουμε τι θα δωσουν. παντως εγω είμαι της αποψης και το εχω πει εδώ και καιρο ότι η συνδρομη αξιζει και βγαζει τα χρηματα της στο 100%
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 καθε φορα καταληγει σε καυγα η συγκεκριμενη κουβεντα ξερεις για ποιο λογο?Δες τις πωλησεις καθε μηνα και θα καταλαβεις. Καλα κανει και ρωταει ο κοσμος για τα δωρεαν παιχνιδια δεν ειπε κανεις το αντιθετο(και εγω προφανως περιμενω να τα δω) αλλα δεν θα σκασουμε κιολας αν αργησουν λιγο να τα ανακοινωσουν,αυτο ειναι το point μου.
stelios18120 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 ξερεις για ποιο λογο?Δες τις πωλησεις καθε μηνα και θα καταλαβεις. Καλα κανει και ρωταει ο κοσμος για τα δωρεαν παιχνιδια δεν ειπε κανεις το αντιθετο(και εγω προφανως περιμενω να τα δω) αλλα δεν θα σκασουμε κιολας αν αργησουν λιγο να τα ανακοινωσουν,αυτο ειναι το point μου. καλα ναι ουτε θα σκασουμε,ουτε θα βαλουμε τα κλαμματα αλλα καλο είναι (γ εμας) να λενε τι θα δωσουν να ξερουμε. βεβαια δεν τα λενε μεχρι τελευταια στιγμη γιατι εσυ αγοράζεις σε κανονικη τιμη,και μετα χτυπας το κεφαλι σου που το εδωσαν free (η με μεγαλη εκπτωση) (μου ετυχε με 1-2 παιχνίδια τον τελευταιο χρονο,εκανα αγορα και μετα 4-5 μερες το εβαλαν σε μεγαλη εκπτωση)
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 βεβαια δεν τα λενε μεχρι τελευταια στιγμη γιατι εσυ αγοράζεις σε κανονικη τιμη,και μετα χτυπας το κεφαλι σου που το εδωσαν free (η με μεγαλη εκπτωση) αυτος ειναι οντως ο σημαντικοτερος λογος να ρωταει καποιος για τα δωρεαν παιχνιδια,αλλα εγω σου λεω οτι οι περισσοτεροι δεν ρωτανε για αυτο τον λογο 1
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=-cQ0jzbSdsE 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα