Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μετα πως ενεργοποιω την καρτα που εχω? Δεν βρισκω πουθενα την επιλογη. Μπορω να την ενεργοποιησω και μεσα απο το account μεσω υπολογιστη ή πρεπει να την ενεργοποιησω οπωσδηποτε μεσα απο την κονσολα?

και από τα δύο μπορείς να την ενεργοποίησης την κάρτα επίσης κοίτα και αυτόν τον οδηγό https://www.playstation.com/el-gr/get-help/help-library/store---transactions/voucher-redemption/how-to-redeem-a-voucher-code-using-playstation-app-or-web-browse/ πιστεύω σε κάλυψα
  • Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και από τα δύο μπορείς να την ενεργοποίησης την κάρτα επίσης κοίτα και αυτόν τον οδηγό https://www.playstation.com/el-gr/get-help/help-library/store---transactions/voucher-redemption/how-to-redeem-a-voucher-code-using-playstation-app-or-web-browse/ πιστεύω σε κάλυψα

Απολυτα :) Χιλια ευχαριστω :) 

Δημοσ.

Καθε ποτε αλλαζουν τα δωρεαν μηνιαια παιχνιδια του psn +?

To sky force annivercary edition θα ειναι στα δωρεαν παιχνιδια αυτου του μηνα?

Μεχρι ποτε μπορω να παρω κωδικο για psn+ ωστε να μην χασω τα δωρεαν παιχνιδια αυτου του μηνα?

Ισως εκανα το παραπανω ποστ σε λαθος τοπικ.

Ξερει κανεις να μου απαντησει?

Δημοσ.

Ισως εκανα το παραπανω ποστ σε λαθος τοπικ.

Ξερει κανεις να μου απαντησει?

Τα παιχνίδια αλλάζουν κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα.

Το Sky Force είναι στα δωρεάν αυτόν τον μήνα και μπορείς να ενεργοποιήσεις συνδρομή μέχρι τις 6 Νοέμβρη και να τα πάρεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

PS4 Plus Απορία

Παιδιά μια απορία έχω αν αγοράσω μια συνδρομή για ps4 Plus από το επίσημο ελληνικό σιτε θα πάρω αμέσως έναν κωδικό και θα τον βάλω ; Η θα μ στείλουν συνδρομή ταχυδρομικά ;

Δημοσ.

Εάν αγοράσεις από το playstation store με paypal ή πιστωτική θα ανανεωθεί αυτόματα ο χρόνο σου.

Εκτός και εάν εννοείς κάτι άλλο.

Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ συνδρομή σήμερα έκανα λογαριασμό από το κινητό και πρόσθεσα το πακέτο των 3 μηνών και μ

Έβαλα κάρτα να πληρώσω και μου ζητάει στοιχεία διεύθυνσης. Μόλις τα βάλω θα εχβ κανονικά ps4

Plus ?

Δημοσ.

Εάν θυμάμαι καλά, έβαλα 50€ στο wallet μου και μετά αγόρασα την συνδρομή και ανανεωθηκε αυτόματα.

Τα στοιχεία διεύθυνσης μήπως στα ζητάει για την κάρτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...