gusdevelopers Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Και μετα πως ενεργοποιω την καρτα που εχω? Δεν βρισκω πουθενα την επιλογη. Μπορω να την ενεργοποιησω και μεσα απο το account μεσω υπολογιστη ή πρεπει να την ενεργοποιησω οπωσδηποτε μεσα απο την κονσολα? και από τα δύο μπορείς να την ενεργοποίησης την κάρτα επίσης κοίτα και αυτόν τον οδηγό https://www.playstation.com/el-gr/get-help/help-library/store---transactions/voucher-redemption/how-to-redeem-a-voucher-code-using-playstation-app-or-web-browse/ πιστεύω σε κάλυψα
Vaggelisioan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 και από τα δύο μπορείς να την ενεργοποίησης την κάρτα επίσης κοίτα και αυτόν τον οδηγό https://www.playstation.com/el-gr/get-help/help-library/store---transactions/voucher-redemption/how-to-redeem-a-voucher-code-using-playstation-app-or-web-browse/ πιστεύω σε κάλυψα Απολυτα Χιλια ευχαριστω
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Καθε ποτε αλλαζουν τα δωρεαν μηνιαια παιχνιδια του psn +? To sky force annivercary edition θα ειναι στα δωρεαν παιχνιδια αυτου του μηνα? Μεχρι ποτε μπορω να παρω κωδικο για psn+ ωστε να μην χασω τα δωρεαν παιχνιδια αυτου του μηνα? Ισως εκανα το παραπανω ποστ σε λαθος τοπικ. Ξερει κανεις να μου απαντησει?
kiko33gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ισως εκανα το παραπανω ποστ σε λαθος τοπικ. Ξερει κανεις να μου απαντησει? Τα παιχνίδια αλλάζουν κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα. Το Sky Force είναι στα δωρεάν αυτόν τον μήνα και μπορείς να ενεργοποιήσεις συνδρομή μέχρι τις 6 Νοέμβρη και να τα πάρεις.
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δεν αλλαζουν 1 του μηνα τα παιχνιδια αφου λες οτι μπορω να ενεργοποιησω τη συνδρομη μεχρι 6 νοεμβρη.
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ποτε ξεκινανε οι προσφορες για τα χριστουγεννα? Τον δεκεμβριου ή ποιο νωρις?
haris013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 πήρα το bloodborne goty, για να δούμε τι λέει, έχω ακούσει καλά λόγια. 1
Votritis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 εχεις παιξει "souls"? εγω κυρίως για το bloodborne θελω να πάρω ps4
coyote2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Το αεροπλανάκι παίζει διπλό. .. τρομερή νοσταλγία 1
spartan29gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Ποτε ξεκινανε οι προσφορες για τα χριστουγεννα? Τον δεκεμβριου ή ποιο νωρις? Λογικα της αρχες δεκεμβριου
johny.keha Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 PS4 Plus Απορία Παιδιά μια απορία έχω αν αγοράσω μια συνδρομή για ps4 Plus από το επίσημο ελληνικό σιτε θα πάρω αμέσως έναν κωδικό και θα τον βάλω ; Η θα μ στείλουν συνδρομή ταχυδρομικά ;
argimeg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Εάν αγοράσεις από το playstation store με paypal ή πιστωτική θα ανανεωθεί αυτόματα ο χρόνο σου. Εκτός και εάν εννοείς κάτι άλλο.
johny.keha Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δεν είχα ποτέ συνδρομή σήμερα έκανα λογαριασμό από το κινητό και πρόσθεσα το πακέτο των 3 μηνών και μ Έβαλα κάρτα να πληρώσω και μου ζητάει στοιχεία διεύθυνσης. Μόλις τα βάλω θα εχβ κανονικά ps4 Plus ?
argimeg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Εάν θυμάμαι καλά, έβαλα 50€ στο wallet μου και μετά αγόρασα την συνδρομή και ανανεωθηκε αυτόματα. Τα στοιχεία διεύθυνσης μήπως στα ζητάει για την κάρτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα