coyote2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 7 το πρωί τελείωσε το κατέβασμα... Είχα βάλει και το DC universe....
Damachi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ποιο αεροπλανακι; Αυτό που ρήξανε μαζι με pl@ystation network
vrwmiaris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Το αεροπλανάκι, νομίζω ότι το παίζαμε παλιά στα ουφάδικα, 1
coyote2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=JjePo7tEqMU ακριβώς!!!! Sky Force Anniversary 2
stelios18120 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Πολυ καλος και αυτος ο μηνας... Το λεω γ αυτους που γκρινιαζουν γ την συνδρομη.
26ska Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δεν το είχα δει το αεροπλανακι,το κατέβασα...blast from the past!
coyote2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 θα το κατεβάσω και στο vita, νομίζω ότι ειναι best from the rest
AlexanderTheGR8 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 αν κάνει κάποιος νέα συνδρομή στο Online φαντάζομαι δεν έχει πρόσβαση σε λίστα με τα δωρεάν παιχνίδια των προηγούμενων μηνων . σωστά?
coyote2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Έχει σε οσα ειχε στην προηγούμενη Αν είναι εντελώς νέα , πρώτη φορά, οχι δεν έχει πρόσβαση
Vaggelisioan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ενεργοποιηση PS Plus ps4 Καλησπερα σε ολους. Αγορασα απο τα puplic μια συνδρομη ps plus 12μηνη για δωρο και θελω να την ενεργοποιησω στον λογαριασμο της ξαδελφης μου. Αλλα επειδη το ps4 που ειχε το οποιο το ειχε κανει activate κανονικα με το email της, χαλασε και εγινε αντικατασταση με νεα κοσνολα. Θα υπαρξει προβλημα? Μπαινω στη νεα κονσολα και κανω συνδεση με το email και τον κωδικο απο το υπαρχον account που εχει ή θα πρεπει να φτιαξω νεο και να το κανω activate παλι απο την αρχη με νεο mail και λογαριασμο??
gusdevelopers Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα σε ολους. Αγορασα απο τα puplic μια συνδρομη ps plus 12μηνη για δωρο και θελω να την ενεργοποιησω στον λογαριασμο της ξαδελφης μου. Αλλα επειδη το ps4 που ειχε το οποιο το ειχε κανει activate κανονικα με το email της, χαλασε και εγινε αντικατασταση με νεα κοσνολα. Θα υπαρξει προβλημα? Μπαινω στη νεα κονσολα και κανω συνδεση με το email και τον κωδικο απο το υπαρχον account που εχει ή θα πρεπει να φτιαξω νεο και να το κανω activate παλι απο την αρχη με νεο mail και λογαριασμο?? Όχι δεν θα υπάρχει πρόβλημα συνδέσου με το υπάρχον account
Vaggelisioan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Όχι δεν θα υπάρχει πρόβλημα συνδέσου με το υπάρχον account Και μετα πως ενεργοποιω την καρτα που εχω? Δεν βρισκω πουθενα την επιλογη. Μπορω να την ενεργοποιησω και μεσα απο το account μεσω υπολογιστη ή πρεπει να την ενεργοποιησω οπωσδηποτε μεσα απο την κονσολα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα