Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν κάνει κάποιος νέα συνδρομή στο Online φαντάζομαι δεν έχει πρόσβαση σε λίστα με τα δωρεάν παιχνίδια των προηγούμενων μηνων .

σωστά?

Δημοσ.

Ενεργοποιηση PS Plus ps4

Καλησπερα σε ολους. Αγορασα απο τα puplic μια συνδρομη ps plus 12μηνη για δωρο και θελω να την ενεργοποιησω στον λογαριασμο της ξαδελφης μου. Αλλα επειδη το ps4 που ειχε το οποιο το ειχε κανει activate κανονικα με το email της, χαλασε και εγινε αντικατασταση με νεα κοσνολα. Θα υπαρξει προβλημα? Μπαινω στη νεα κονσολα και κανω συνδεση με το email και τον κωδικο απο το υπαρχον account που εχει ή θα πρεπει να φτιαξω νεο και να το κανω activate παλι απο την αρχη με νεο mail και λογαριασμο?? 

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Αγορασα απο τα puplic μια συνδρομη ps plus 12μηνη για δωρο και θελω να την ενεργοποιησω στον λογαριασμο της ξαδελφης μου. Αλλα επειδη το ps4 που ειχε το οποιο το ειχε κανει activate κανονικα με το email της, χαλασε και εγινε αντικατασταση με νεα κοσνολα. Θα υπαρξει προβλημα? Μπαινω στη νεα κονσολα και κανω συνδεση με το email και τον κωδικο απο το υπαρχον account που εχει ή θα πρεπει να φτιαξω νεο και να το κανω activate παλι απο την αρχη με νεο mail και λογαριασμο??

Όχι δεν θα υπάρχει πρόβλημα συνδέσου με το υπάρχον account
Δημοσ.

Όχι δεν θα υπάρχει πρόβλημα συνδέσου με το υπάρχον account

Και μετα πως ενεργοποιω την καρτα που εχω? Δεν βρισκω πουθενα την επιλογη. Μπορω να την ενεργοποιησω και μεσα απο το account μεσω υπολογιστη ή πρεπει να την ενεργοποιησω οπωσδηποτε μεσα απο την κονσολα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...