SPANK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αν βάλω στο psn συνδρομή για ενα μήνα και πάρω τα παιχνίδια του οκτωμβρίου μετα θα μείνουν παλι να παίξω αμα τελειώσει η συνδρομή και ξανα βάλω αργότερα καποια στιγμή ?
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι Αρκει να εχεις συνδρομη. Μονο τοτε θα μπορεις να παιζεις. Θα τα εχεις κανονικα απλα θα φαινεται ενα λουκετακι επειδη δεν θα εχεις συνδρομη 1
Edel Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ε ρε χέσιμο που θα φάτε με το Amnesia. Το πρώτο, το χα στο pc πριν κάμποσα χρόνια, ήταν εκπληκτικό. Δυστυχώς το MGS το χα αγοράσει από τις προσφορές του store 1
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Πρωτου προσωπου ειναι το amnesia? (Πειτε μου τριτου γιατι αν ειναι πρωτου δεν το κατεβαζω ουτε γ πλακα)
SPANK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Πιο πολύ με έψησε το metal gear solid αλλα και το amnesia παιχνιδάρα πρεπει να ειναι 1
logistoulis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 το mgs το χω παίξει pc, αλλά είναι καλό δωράκι για όσους δεν το έχουν παίξει το amnesia θα το δοκιμάσω και αυτό καααααααααποια στιγμή... έχω στακάρει ένα σωρό παιχνίδια και ειδικά του plus καλό θα ήταν να τα δω όσο διαρκεί η συνδρομή μου, αλλά προς το παρόν παλεύω ακόμα με gravity rush 2 και yakuza 1
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλο για ps plus game το phantoms pain ,αλλα μετριοτητα μπρος στο guns of patriots....
logistoulis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Απλά είναι μισοτελειωμένο και στο θέμα της ιστορίας τα χαλάει πολύ Η ιδέα του ανοιχτού κόσμου όμως από gameplay το κάνει με διάφορα το καλύτερο mgs (εμένα το αγαπημένο μου πάντως πέρα από το πρώτο που δεν το πίστευα στο γυμνάσιο που το έπαιξα ότι υπάρχει τέτοιο παιχνίδι ήταν και είναι το snake eater)
coyote2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 θα το παίξω κι εγω. Μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια, όταν παίζαμε commado
Elmago1925 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μια ερωτηση σαν καινουριος..Χαζευω τις προσφορες στο PS Store και βλεπω οτι εχει το Battlefield 4 Full game στα 6.99€ Εχει επισης και διαφορα Bundle του παιχνιδιου καθως και Addon.Εγω αν τσιμπησω το Full game οπως λεει οτι ειναι,κομπλε δεν θα ειμαι; Η πρεπει να προτιμησω Bundle?
duende Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 καλη φαση το metal gear solid, το ειχα δει σε βιντεο μονο, με τη Casey Calvert. ταινιαρα, ευκαιρια να το δοκιμασω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα