Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά το θέμα είναι απλό.αν κάποιος θέλει να έχει συνδρομή παίρνει είτε με 50 είτε με 60 είτε με 35 όπως πριν λίγο καιρό σε προσφορά.καθένας αξιολογει που θέλει να "πετάξει"τα λεφτά του.

Εγώ πάντως με στο ps plus εχω κατεβάσει παιχνίδια Δωρεάν για ps3 και ps4 αξίας 200+ και καλές εκπτώσεις σε παιχνίδια που αγόρασα ψηφιακά οπότε δεν μπορώ να πω ότι δεν τα βγάλε τα λεφτά του και προφανώς θέλω να ξαναπεταξω λεφτα σε συνδρομή αλλά όπως είπα είναι υποκειμενικό

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι το forum είναι για να ανταλλάσουμε απόψεις.

Το πρόβλημα εδώ με τον TitanX είναι ότι δεν υπάρχει κάποια άποψη να συζητήσουμε.

Τι να πούμε δηλαδή αν κάποιος δηλώνει ότι είναι ακριβή και αδικαιολόγητη γι'αυτόν η συνδρομή? Είναι η άποψή του. Έχει κάποιο νόημα να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε? Η Sony είμαι και θα πάρω ποσοστά αν τον πείσω?

Άλλο να ρωτήσει κάποιος την άποψή μας για την τιμή της συνδρομής και άλλο να δηλώσει τη δική του λέγοντας πρόβατα όποιον διαφωνεί σε αυτή.

Δημοσ.

Αλλο πραγμα λεει ο τιτανχ αλλα τελος παντων μην το κουραζουμε αλλο το θεμα γιατι προφανως δεν υπαρχει συνενοηση.Ας μεινουμε οτι ο καθενας κανει οτι του καπνισει στην τελικη οτι και να λεμε εμεις τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Για να παιξεις το συγκεκριμενο assasins πρεπει να εχεις κανενα αλλο η παιζεται και μονο του;

χαχαχα ε όχι ρε φίλε.... θα ήταν τεράστια τρολιά αν το έκανε αυτό η Sony.  :-D

• Like 2
Δημοσ.

χαχαχα ε όχι ρε φίλε.... θα ήταν τεράστια τρολιά αν το έκανε αυτό η Sony. :-D

Χαχαχα γ αυτο λεω

Δεν ειδα οτι ειναι standalone :P

Εδωσα ιδεα παντως

Δινει free εκδοση που θελει και το βασικο game

Και ετσι με ενα ζμπαρο δυο τριγωνια παιρνεις τσαμπε παιχνιδι και πληρωνεις το βασικο :P :p

• Like 1
Δημοσ.

Όταν βγήκε η ανακοίνωση τιμής της κονσόλας σε 399 δολλάρια/ευρω δεν θυμάμαι ανάλογη αντίδραση. Τώρα που έγινε το ίδιο με την συνδρομή μας πειραξε?

Εντατεξυ μαρεσει που μιλάμε για 60 ευρώ λες και όπως έγραψα και πιο πίσω μπορείς να στοκαρεις συνδρομή από τώρα φθηνότερα όπως έκαναν αρκετοί στα 35 ευρώ.

Και για να τελειώνει το θέμα πεταμενα λεφτά για συνδρομή για κάποιον είναι αν αγοράσω πχ συνδρομή για 1 χρόνο 20,30,50 ευρώ (δεν έχει σημασία)και δεν παίξω σχεδόν καθολου online η κάποιο δωρεάν παιχνίδι. Πλήρωσα δηλαδή κάτι που δεν χρησιμοποίησα.

Μόνο τότε μπορούμε να μιλάμε προσωπικά για πεταμενα λεφτά.

Στο παράδειγμα του ice που δεν έχει συνδρομή το σωστό που επρεπε να πει είναι ότι η συνδρομή στην παρούσα φάση δεν τον ενδιαφέρει.

Το ίδιο και για όποιον γενικά δεν αγοράζει/χρησιμοποιεί συνδρομή δεν υπάρχει νόημα να κραζει για την αύξηση για ένα προϊόν που δεν τον ενδιαφέρει.

Μερικοί βέβαια όπως ο συμφορουμιτης steve βρήκαν αφορμή για να βγάλουν χολη για την sony.Μετά μπορείς αγαπητέ γιατί σου έγραφα οτι έγραφα στο θέμα του xbox όταν συνέχεια δίνεις αφορμές ?Περιμένοντας για το xboxonex λες''ας κάνω μία βόλτα και από sony μεριά να κραξω λίγο να περάσει η ωρα''.....

Αυτός ο οποίος τον ενδιαφερει πραγματικά η συνδρομή θα στοκαρεις για χρόνια απο αντίστοιχες προσφορές όπως αυτή των 35 ευρώ η αλλιώς αν δεν θέλει να περιμένει

http://www.maxplay.gr

Το γεγονός ότι πετάγονται κάποιοι που παίζει ούτε ps4 να μην έχουν η να μην τους ενδιαφερει(η να έχουν την κονσόλα καιρό και να μην χρησιμοποιούν το plus)και κραζουμε πραγματικά με ξεπερνάει...

Το ξαναλεω για τελευταια φορά λοιπόν. Ή εν λόγω αύξηση έχει ήδη γίνει εδώ και 1 χρόνο στην Αμερικη άρα ήταν αναμενόμενο να έρθει και σε μας.Άρα για 1 χρόνο είχαμε φθηνότερη συνδρομή από Αμερικη.

Το κατά πόσο η αύξηση(και γενικα η επί πληρωμή)συνδρομής αξίζει θα φανεί σε βάθος χρόνου. Α και τέλος αγαπητέ icenex για το παράδειγμα του αδελφού μου που λες δεν είναι το πρόβλημα χρόνου που δεν μπαίνει στα forum,άλλα το γεγονός ότι δεν θα κάτσει να δώσει σημάδια σε τέτοια θέματα.

Αλλά κατά τα άλλα ενώ δεν ήμουν υπέρ της συνδρομής στα 50 ευρώ είμαι υπέρ στα 60 όπως λέει και ένα συμφορουμιτης πιο πίσω...

Μετά μπορούν μερικοί γιατί τσακώνεται ο κόσμος στο internet :)

• Like 3
Δημοσ.

Το οτι πρεπει να αναλυσω τις κουβεντες μου με ξεπερναει...δηλαδη ειναι λαθος που ειπα "ειμαι νεος και δεν εχω παρει ακομη μιας κ τα θεωρω πεταμενα λεφτα για μενα την δεδομενη στιγμη".Δηλαδη το νοημα αυτης της κουβεντας ποιο ειναι?Δεν σημαινει οτι αν την παρω τωρα δεν θα την χρησιμοποιησω την δεδομενη στιγμη αρα θα ειναι πεταμενα λεφτα.Η ειμαι τρελος και βγαζω αλλο νοημα απο την στομαχα μου?Ενω το δεν με ενδιαφερει ειναι πιο σωστη κουβεντα.μαλιστα.Συγνωμη αλλα αυτο λεγετε συμπερασμα που εβγαλα κ αφορα εμενα.Αντε να το πω με δικα σου λογια αφου δεν βγαζουμε ακρη.Δεν με ενδιαφερει το plus αρα για μενα θα ειναι πεταμενα λεφτα.Το οτι πρεπει να χρησιμοποιησω οτι λεξιλογιο σου ακουγεται καλυτερο στα αυτια σου-ματια σου τι στιγμη που το νοημα ειναι το ιδιο πραγματικα με ξεπερναει στο τετραγωνο και τον κυβο μαζι.

Στο ξαναειπα δεν χρειαζεται να απαντας σε ολους κ σε ολα κ δεν θα παθεις τιποτα κακο αν δεν εχεις τον τελευταιο λογο φιλικα στα λεω ολα αυτα κ χωρις να θελω να σε προσβαλω κ ουτε να το παιξω καποιος-εξυπνος.Ειναι κριμα να μειωνεις τον εαυτο σου με τετοια σχολια τι στιγμη που απο αλλα σχολια σου φαινεσαι αξιολογος ανθρωπος.

Σορρυ για το οφ τοπικ το ληγω εδω και ζητω συγνωμη που επρηξα μπαλες δημοσιως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...