Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν η συνδρομή για plus είναι προϊόν πολυτελείας και όχι βασικό αγαθό όπως ρεύμα, νερό, φαγητό κτλ. Η εταιρία έχει το δικαίωμα να βάλει ότι τιμή θέλει και να μην δώσει λογαριασμό σε κανένα και ο χρήστης φυσικά να διαμαρτυρηθεί και να μην αγοράσει. Δεν είμαι κατά του να υπάρχει διαμαρτυρία και η ιστορία έχει δείξει ότι κάποιες φορές δικαιωθήκαμε όπως στην περίπτωση της microsoft (always online κτλ) αλλά μην το ξεφτιλίζουμε.

Για παράδειγμα αναφέρθηκε πως σας κάποιους φάνηκε περίεργο που η sony δεν ανέφερε στο e-mail τι παραπάνω θα προσφέρει λόγω της αύξησης. Δηλαδή τι περίμεναν να γράψει στο e-mail; Σκοπεύουμε να στήσουμε άλλους 100 server και να προσλάβουμε 200 τεχνικούς; Ακούγεται πάντως ότι θα δώσει κάποια πραγματάκια μετά την αναβάθμιση στην έκδοση 5.

Σε άλλους τους κακοφάνηκε που αναφερόταν ότι όποιος δεν επιθυμεί την αύξηση θα πρέπει να διακόψει την συνδρομή του πριν γίνει η χρέωση..έπρεπε να τους γράψουν πόσο πολύ λυπούνται και κάτι τέτοια.. Πρόσφατα αύξησε η cosmote τα πάγια ακόμα και για αυτούς που είχαν υπογράψει συμβόλαιο και ανέφεραν ότι όσοι δεν συμφωνούν απλά έχουν δικαιώμα να διακόψουν το συμβόλαιο τους..έτσι απλά...

Όπως και να έχει ακούστηκαν όλες οι απόψεις δεν έχει νόημα να συνεχίζονται ανούσιες κόντρες για αυτό το θέμα και το ποιος είναι ή δεν είναι πρόβατο.

• Like 1
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταρχήν η συνδρομή για plus είναι προϊόν πολυτελείας και όχι βασικό αγαθό όπως ρεύμα, νερό, φαγητόh κτλ.

Ποιος αναφέρθηκε σε ρευμα φαγητο νερο? Για τηλεφωνω ειπαμε συγκεκριμενα ΟΤΕ και τις παροχες του. Που για κανενα λογο δεν ειναι πρωτης αναγκης αγαθο.

Μην γραφουμε οτι θελουμε

Για παράδειγμα αναφέρθηκε πως σας κάποιους φάνηκε περίεργο που η sony δεν ανέφερε στο e-mail τι παραπάνω θα προσφέρει λόγω της αύξησης. Δηλαδή τι περίμεναν να γράψει στο e-mail

Εννοειται οτι πρεπει να αναγραφει τι νομιζεις? Δεν πουλαει ντοματες φιλε που θα σου πει ο μαναβης τις πουλαω πιο ακριβες γιατι εριξε χαλαζι. Υπηρεσιες πουλαει τιποτα παραπανω, αυλο προιον. Και πρεπει να το δικαιολογεις.

Δημοσ.

ρε μακακες..το πεθανατε το θεμα...Να παραμεινουμε στο ρεζουμε?? Δεν συμφωνειτε σχεδον σε τιποτα και τελειωσε.... :D 

Απο κει και περα , τα dlc αν δεν κανω λαθος ειναι region lock για τον φιλο που ρωτησε. και δε παιζουν απο το ενα account στο αλλο ενω ειναι διαφορετικη χωρα... Διορθωστε με αν κανω λαθος , καθοτι το γραψα εντελως μπακαλικα...

• Like 6
Δημοσ.

Ποιος αναφέρθηκε σε ρευμα φαγητο νερο? Για τηλεφωνω ειπαμε συγκεκριμενα ΟΤΕ και τις παροχες του. Που για κανενα λογο δεν ειναι πρωτης αναγκης αγαθο.

Μην γραφουμε οτι θελουμε

Εννοειται οτι πρεπει να αναγραφει τι νομιζεις? Δεν πουλαει ντοματες φιλε που θα σου πει ο μαναβης τις πουλαω πιο ακριβες γιατι εριξε χαλαζι. Υπηρεσιες πουλαει τιποτα παραπανω, αυλο προιον. Και πρεπει να το δικαιολογεις.

Είπα εγώ ότι αναφέρθηκε κανείς άλλος σε ρεύμα ή νερό; Εγώ αναφέρθηκα σε αυτά για να δείξω τι θεωρώ βασικά αγαθά. Ήμαρτον..

Η cosmote που αναφέρθηκε στο προηγούμενο παράδειγμα μου και όσοι πάροχοι έκαναν αυξήσεις δεν ανέφεραν εάν θα προσφέρουν κάτι παραπάνω με τις αυξήσεις. Εγώ όταν πάω στο μανάβικο βλέπω πάνω από τα προϊόντα μία τιμή απλά και ανάλογα αποφασίζω εάν θα αγοράσω ή όχι. Δεν αναφέρει εάν έχει γίνει αύξηση λόγω κακοκαιρίας κτλ.. Όπως και να έχει το θέμα για τα επιπλέον 0.83 λεπτά τον μήνα  έχει κουράσει και μόνο ανούσιες κόντρες συνεχίζονται.

Δημοσ.

Η τιμολογιακη πολιτικη μιας εταιρειας ειναι αποκλειστικο θεμα δικο της .Οι πελατες εχουν δικαιωμα να μην ειναι πλεον πελατες εαν δεν συμφωνουν με αυτη την πολιτικη .

Ολα τα υπολοιπα ειναι παραλογη ανουσια κλαψα  προερχομενη συνηθως απο κατ'εξακολουθηση τσαμπατζηδες.

• Like 5
Δημοσ.

Ειναι σαφες πως εχεις  αδυναμια κατανοησης κειμενου .

Δεν υπαρχει καμμια χειραγωγηση  και κανενας απολυτως εγκλωβισμος οταν εχεις την επιλογη να μην κανεις χρηση της υπηρεσιας η' του προιοντος  ,αυτο που υπαρχει ειναι καβουρια στις τσεπες .

Αν αυτο καταλαβαινεις απο ολα τα post λυπαμαι αλλα δε μπορω να σε βοηθησω

Θα στο πω με απλα ελληνικα ακουμπας 400€ για ps4 pro παιρνεις μια τηλεορασαρα 50" 4κ HDR και χωνεις κανα 1000€ και παιρνεις παιχνιδια 60€-70€ , και εχεις στο μυαλο σου 50€ το χρονο για το ps plus. Περνας super παιζεις και λιωνεις στο παιχνιδι και το γουσταρης τρελα. Η εταιρεια αλλαζει τα 50€ και τα κανει 60€ το χρονο. Πες με κοινη λογικη εισαι η οχι εγκλοβισμενος να δωσεις τα 60€?

Κατα 99% θα υποχωρησεις και θα τα δωσεις. Γιατι?... γιατι ετσι ειναι η αμα εισαι καψουρα θα τα χωνεις και εις τους αιωνας  των αιωνων αμην.

ποοοοσο πιο απλα πρεπει να το γραψω ****

Δημοσ.

Θα στο πω με απλα ελληνικα ακουμπας 400€ για ps4 pro παιρνεις μια τηλεορασαρα 50" 4κ HDR και χωνεις κανα 1000€ και παιρνεις παιχνιδια 60€-70€ , και εχεις στο μυαλο σου 50€ το χρονο για το ps plus. Περνας super παιζεις και λιωνεις στο παιχνιδι και το γουσταρης τρελα. Η εταιρεια αλλαζει τα 50€ και τα κανει 60€ το χρονο. Πες με κοινη λογικη εισαι η οχι εγκλοβισμενος να δωσεις τα 60€?

Κατα 99% θα υποχωρησεις και θα τα δωσεις. Γιατι?... γιατι ετσι ειναι η αμα εισαι καψουρα θα τα χωνεις και εις τους αιωνας  των αιωνων αμην.

ποοοοσο πιο απλα πρεπει να το γραψω το μαμημενοοο

Δεν συνηθιζω να κανω παρατηρησεις για ορθογραφικα, ωστοσο λογω του οτι νωριτερα υπηρξες επιθετικοτατος και παροτι και εγω δεν γουσταρω αυτη την αυξηση την οποια τη θεωρω και αδικαιολογητη σε μεγαλο βαθμο, θα κανω μια εξαιρεση. Κουρασε πολυ το θεμα με την αυξηση στο Ps Plus, οπως επισης κουρασαν και οι λοιπες επικλησεις αμοιρων ζωων. Ας σταματησει το σπαμαρισμα. Ημαρτον

Δημοσ.

ποοοοσο πιο απλα πρεπει να το γραψω το μαμημενοοο

Οτι θα  εχεις δωσει 2500 + και θα κολησεις στα 10 ευρω τον χρονο επιπλεον ε ?Και θα μπαινεις στα φορουμ να κραζεις λες και εγινε ο Γ' παγκοσμιος ?

Θα στο πω εγω αλλιως σε ποιες περιπτωσεις  κανει apply  αυτο που ειπες   : Δεν εχεις καν ps4  η' εχεις παρει μεταχειρισμενο ,  παιζεις σε 32αρα 1080  και νοικιαζεις παιχνιδια  για να παιξεις και αγοραζεις ενα τον χρονο και αυτο fifa .

Η' δεν εχεις καν ps4 απλα σου αρεσει να κραζεις στα φορουμ  η ΄εισαι πιτσιρικη  και ζεις με το χαρτζιλικι των γονιων σου εκει ναι κανεις ολοκληρο θεμα για 10 ευρω  τον χρονο .

Το παραδειγμα που εφερες εσυ ειναι παντελως  ακυρο για  αυτο μιλησα για απουσια κοινης λογικης κατι που αλλωστε ηταν προφανες απο τα αρχικα σχολια σου .

Τελος απο μενα ηδη εχω αρχισει και βαριεμαι  λιγο πριν χασμουρηθω ειναι .

• Like 1
Δημοσ.

Δεν συνηθιζω να κανω παρατηρησεις για ορθογραφικα, ωστοσο λογω του οτι νωριτερα υπηρξες επιθετικοτατος και παροτι και εγω δεν γουσταρω αυτη την αυξηση την οποια τη θεωρω και αδικαιολογητη σε μεγαλο βαθμο, θα κανω μια εξαιρεση. Κουρασε πολυ το θεμα με την αυξηση στο Ps Plus, οπως επισης κουρασαν και οι λοιπες επικλησεις αμοιρων ζωων. Ας σταματησει το σπαμαρισμα. Ημαρτον

Υπαρχει αυτο: http://www.insomnia.gr/topic/650931-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%AD%CF%89%CF%82-25-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-playstation-plus/

Και αυτο: http://www.insomnia.gr/topic/474179-playstation-plus-official-topic-ps-plus/

2 θεματα οπου μπορειτε να συνεχισετε την κουβεντα χαΛαρα. Ο φιλικος γειτονας spiderpig..

https://www.youtube.com/watch?v=BARjPuUN36Y

• Like 3
Δημοσ.

Οτι θα  εχεις δωσει 2500 + και θα κολησεις στα 10 ευρω τον χρονο επιπλεον ε ?Και θα μπαινεις στα φορουμ να κραζεις λες και εγινε ο Γ' παγκοσμιος ?

Θα στο πω εγω αλλιως σε ποιες περιπτωσεις  κανει apply  αυτο που ειπες   : Δεν εχεις καν ps4  η' εχεις παρει μεταχειρισμενο ,  παιζεις σε 32αρα 1080  και νοικιαζεις παιχνιδια  για να παιξεις και αγοραζεις ενα τον χρονο και αυτο fifa .

Η' δεν εχεις καν ps4 απλα σου αρεσει να κραζεις στα φορουμ  η ΄εισαι πιτσιρικη  και ζεις με το χαρτζιλικι των γονιων σου εκει ναι κανεις ολοκληρο θεμα για 10 ευρω  τον χρονο .

Το παραδειγμα που εφερες εσυ ειναι παντελως  ακυρο για  αυτο μιλησα για απουσια κοινης λογικης κατι που αλλωστε ηταν προφανες απο τα αρχικα σχολια σου .

Τελος απο μενα ηδη εχω αρχισει και βαριεμαι  λιγο πριν χασμουρηθω ειναι .

Αδυνατω να ακολουθησω τη λογικη σου πραγματικα. Φερνεις ακυρα πραδειγματα μιλησε κανεις για το ποσα φραγκα βγαζει ο καθενας αν νοικιαζει αν ζει με χαρτζιλικι απο γονεις αν δουλευει αν ειναι ανεργος ή τι αλλο?  Το αν βγαζω 100.000€ το χρονο η 10000€ και το κατα ποσο γουσταρω η οχι να με χειραγωγουν και η αξια των 10 εχουν μεγαλη αξια για μενα ή οχι και οπως αν αυτα τα 10€ εχτρα ευρω εχω δεν εχω φραγκα θελω να τα φαω ειναι θεμα προσωπικο. Αν γουσταρεις να τα πληρωνεις τα 10 πληρωνε τα μαγκια σου, καποιοι αλλοι θα κραζουν πολυ απλα μαγκια τους.

Το θεμα δεν ειναι αν τα παιρνουν απο το φτωχομπ... η απο το φραγκατο ή απο το σπαγκο η το κουβαρντα. Το θεμα ειναι οτι απλα τα παιρνουν.

Δημοσ.

Και BTW και το κλεινω και δεν ξαναγραφω περι του θεματος Sorry  στους υπολοιπους που με ανεκτηκαν

Στους υπερανω των 10€, ενω αλλες ευρωπαικες χωρες τα πονανε τα 10€ γιατι πεινανε. 

https://www.reddit.com/r/PlayStationPlus/comments/6q2lxz/ps_plus_price_increase_for_eu/

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πάλι λέω πεταμένα λεφτά το να κάνεις οικογένεια και να πας Ιαπωνία όταν μπορείς να τη βγάλεις πιο φτηνά εργένης και στο χωριό σου.

Αν ούτε απ'αυτό το ηλίθιο παράδειγμα μπορείς να καταλάβεις ότι τα λεφτά και δη τα "πεταμένα λεφτά" είναι κάτι υποκειμενικό τότε σε λυπάμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...