Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας όψεται η αγορά δύο ψηφιακών παιχνιδιών τώρα στις εκπτώσεις, αλλιώς του χρόνου θα έβαζα τις συνδρομές

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο plus sorry που το λέω αλλά έχει αντίπαλο που είναι πολύ πιο καλός

Εδω θα συμφωνησω και τελευταια τα παει πολυ καλα με τα gold παιχνιδια. Τωρα για το Plus η Σονυ επρεπε να κρατουσε την παλια τιμη για Ελλαδα.

• Like 1
Δημοσ.

Μα και στα 80 να τη βάλεις, ο κόσμος και πάλι θα τα σκάει. Εντάξει, προφανώς όχι στο ίδιο ποσοστό, αλλά το μεγαλύτερο θα τα δίνει.

Το θέμα είναι ότι αυτός ο κόσμος, αν του δοθεί καλύτερη εναλλακτική (π.χ. από MS), κάποια στιγμή θα σου πει ένα "ΓΕΙΑ ΣΑΣ" και θα πάει σε άλλες υπηρεσίες. Για αυτό λέω ότι μάλλον πρέπει να κοιτάξει λίγο την πολιτική της. Ειδικά δε, από τη στιγμή που δεν παρέχει και τις καλύτερες υπηρεσίες.

Τυχαίο παράδειγμα: Απαιτώ άψογη παροχή υπηρεσιών και όχι να κάθομαι να προσπαθώ να αγοράσω κάτι και να μη μπορώ, να καλώ στο Support σου και να μην έχουν ιδέα και απλά την επόμενη εβδομάδα ως διά μαγείας οι μηχανισμοί να παίζουν. Το συγκεκριμένο δε σχετίζεται με το Plus, όμως είναι από τα προβλήματα που κάθε φορά που πάω να προβώ σε αγορά από PS Store φοβάμαι μη μου τύχει.

Δεν πρόκειται να δωθεί καλύτερη εναλλακτική από την MS τουλάχιστον επίσημα... Δεν είναι κορόιδα....

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί κάνετε έτσι? Αν δει αντιδράσεις θα δούμε του χρόνου πάλι αντίστοιχες εκπτώσεις στην συνδρομή είτε με δωρεάν παιχνίδι(βλέπε battlefront 1) ή μειωμένη τιμή. Αναμενόμενη κίνηση ήταν από την στιγμή που στο αμερικα έχει ανέβει εδώ και καιρό.

Εγώ γιαυτό το λογο έβαλα μόνο 1 χρόνο.

Δημοσ.

Στο plus sorry που το λέω αλλά έχει αντίπαλο που είναι πολύ πιο καλός

Ο αντίπαλος της Sony και του Plus κατ' επέκταση είναι η Microsoft και όχι το Gold. Κανείς δεν πρόκειται να αγοράσει Xbox για την υπηρεσία Gold (συμφωνούμε ότι τα τελευταία χρόνια δίνει πολύ καλύτερα παιχνίδια).

Όταν η MS ήταν άξιος ανταγωνιστής επί εποχές X360 με πολύ καλές πωλήσεις, είδαμε την Sony να δίνει την μία παιχνιδάρα μετά την άλλη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τωρα που έχει διπλάσιες+ πωλήσεις το PS4 από το X1 βλέπουμε τι δίνει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν πάει έτσι. Live vs Plus και όχι Plus vs MS. Γιατί αν είναι έτσι Xbox Live + EA Access + XBOX Game Pass > all =/= Steam  :)

Fixed.

PS: Εντάξει όμως μην είμαστε υπερβολικοί - η διαφορά τον χρόνο είναι μικρή/αμελητέα σαν ποσό αλλά πρέπει να συνοδευτεί και με αντίστοιχη αναβάθμιση στην ποιότητα ανάλογη με το ποσοστό της αύξησης όπως π.χ BC με PS1 για παράδειγμα ή με καλύτερα παιχνίδια γιατί η γκρίνια όχι μόνο θα είναι αναπόφευκτη αλλά και δικαιολογήμενη έτσι.

Για αυτό νομίζω ότι γκρινιάζει ο κόσμος και όχι επειδή θα βγει εκτός budget. Πληρώνει που πληρώνει κάτι το οποίο θα έπρεπε να είναι δωρεάν, ας γίνει και το "τυράκι" (games) πιο ακριβό τυράκι και αυτό. Τα maintenance κτλ. δεν βοηθάνε επίσης.

Επεξ/σία από Steve_Sheep
  • Like 1
Δημοσ.

tο:Icenex Μερικοι νομίζουν πως η αποψη τους ειναι και κανόνας, οπως του φιλου συμφορουμητη Fulgore. Και αυτο που δεν καταλαιβαινω ειναι το εξης αφου συμφωνει και θελει να πληρωνει τα 60€ μεγια του και χαρα του. Απαντα ομως στους αλλους που αντιδρουν με αυτο και τους τη λεει γιατι αντιδρουν :blink: μηπως εισαι κανας αντιπροσωπος της Sony?

εγώ έγραψα ότι υπάρχει τρόπος ακόμα και σήμερα να στοκαρεις συνδρομή από αγγελίες και maxplay(η σε προσφορές όπως πριν κάνα μήνα) και εσύ το αναδιαμορφωσες ότι συμφωνω με την τιμή των 60 ευρώ. Ναι το πετύχεις εκπρόσωπος της sony ειμαι.

Μου αρεσει που ειπα και τους λογους που θεωρω πεταμενα λεφτα για μενα προσωπικα κ οχι γενικα..το εγραψα κιολας "ειμαι νεος και δεν εχω παρει ακομη μιας κ τα θεωρω πεταμενα λεφτα για μενα την δεδομενη στιγμη".και μετα αναφερω τους λογους.

Τελος το να κρινεις ενα pc συστημα και κατα ποσο ειναι πεταμενα λεφτα εναντι μιας κονσολας τι στιγμη που το ενα ειναι καθαρα για gaming ενω το αλλο μπορει να χρησιμοποιειται και για δουλεια αυτο με ξεπερναει.

Αν καθοσουν να κρινεις τι ειναι πεταμενα λεφτα στο συστημα μου η οχι πιστεψε με θα εβγαινες ακυρος γιατι δεν ξερεις τις αναγκες μου και στην τελικη εγω κανω κουμαντο στην τσεπη μου κ κρινω σε τι αξιζει να πεταξω λεφτα και σε τι οχι.

Και ναι φιλε fulgore το θεωρω απαραδεχτο να πληρωνεις συνδρομη για κατι που επρεπε να ειναι δωρεαν και ας ειναι η συνδρομη πολυ μικρο ποσον σε σχεση με το ποσα λεφτα εσκασα για να φτιαξω αυτο το build.Αυτη ειναι η γνωμη μου κ δεν εχει να κανει αν εχω λεφτα η οχι γιατι αυτο το συστημα εχει φτιαχτει σε βαθος χρονου κ οχι με την μια γιατι πριν απο αυτο ειχα εναν ι7 950 κτλ.

Φιλικα στα λεω απλα μερικες φορες τα σχολια σου ειναι περιττα δεν χρειαζεται να απαντησεις σε ολους κ σε ολα.

Αυτα απο μενα με ολη την καλη διαθεση.

Σου εξηγήσα ότι είναι λογικό να θεωρεις πεταμενα λεφτά την πληρωμή επειδή έχεις gaming pc.αυτό όμως τους περισσότερους που δεν έχουν gaming pc παράλληλα με το ps4 τι τους ενδιαφερει?Γιατι προφανώς και αυτούς πειράζει περισσοτερο αυτή η αλλαγή αφού δεν έχουν εναλλακτική με το online.

Τέλος φιλτατε ice επειδή φαντάζομαι ότι με ps3 online δεν ασχολήθηκε στην γενιά του,αν είχες δει πως ήταν τότε και πώς είναι τώρα το online θα άλλαζε γνώμη πολύ γρήγορα.

Ο μόνος τρόπος για να γινόταν καλύτερο το online καλώς ή κακώς ήταν επί πληρωμή .Και μάλιστα σε όσους εκμεταλλεύονται τις παραπάνω εκπτώσεις στις προσφορές η αγοράζουν συνδρομή σε έκπτωση τα βγάζει και με το παραπάνω τα λεφτά της.

Δημοσ.

Όσο για το τελευταίο που γράφεις επειδή είμαι από τα λίγα άτομα που ασχολούνται και συμμετέχουν σε αυτό το θέμα από τότε που ανοίχτηκε αν δεν απανταω εγώ αγαπητέ που βλέπω και γνωρίζω τι γράφεται γενικά ανά τα χρόνια σε αυτό το θέμα τότε ποιος θα απαντήσει?και για το pc hardware το ανέφερα για να προλαβω μην πεταχτεί κάποιος άλλος και το πάει σε vs γιατί αυτό γινόταν παλιά .Πιο παλιά στο 2014-2015 πάλι ανάλογα γράφοντας και τότε και όποτε συμμετείχε κάποιος pc gamer με καλό pc η κουβέντα γυρναγε στο κόστος και σε vs.

Το αν όπως λέει ο vag γράφω ότι γράφω είναι γιατί έχω βαρεθεί την επαναλαμβανόμενη κλαψα σχεδόν στα πάντα στα διάφορα forum.Σχεδόν σε όλα τα γνωστά τεχνολογικά προϊόντα κλαψα επειδή ο Έλληνας στο μυαλό του θέλει να διαμορφωθεί όλη η αγορά με βάση τον Ελληνικό μισθό και οικονομία.

Πεταμενα λεφτά ή αγορά κινητών άνω των 150-200 ευρώ.

Πεταμενα λεφτά ή αγορά οθόνης άνω των 200 ευρώ

Πεταμενα λεφτά ή αγορά τηλεόρασης πάνω από 400-500 ευρώ

Πεταμενα λεφτά ή συνδρομή στις κονσόλες

Πεταμενα λεφτά τα ακριβά περιφερειακά και gpu

Πεταμενα λεφτά ένα τίμιο ρολόι γιατί βλέπουμε την ώρα και από το κινητό

Και φυσικά πεταμενα λεφτά τα 50-600 ευρώ για παιχνίδι τις πρώτες μέρες γιατί μετά από 6 μήνες θα πέσει στα μισά χρήματα.

Και άλλα πολλά παρόμοια παραδείγματα .

Και ο αδελφός μου πχ δεν βάζει συνδρομή γιατί δεν αφιερώνει πολύ χρόνο στην κονσόλα λόγω δουλειάς αλλά δεν θα μπει σε forum να γράφει ότι είναι πεταμενα λεφτα η συνδρομή. Πεταμενα λεφτά θα έλεγε ότι θα ήταν αν την είχε βάλει και δεν έπαιζε καθόλου όπως το λέει εν μέρη για όλη την κονσόλα που πήρε μιας και με το ζόρι παίζει.

• Like 4
Δημοσ.

Για να μην βγαινω κ αλλο οφ εγω μιλησα σε προσωπικο επιπεδο οτι ειναι πεταμενα λεφτα για μενα κ δεν τσουβαλιασα ολον τον κοσμο..για καποιον αλλον που χρησιμοποιει τις υπηρεσιες στο επακρο ειναι ενα καλο deal.Η διαφωνια μου που σου ειπα δεν χρειαζεται να απαντησεις σε ολους κ σε ολα, εννοουσα εμενα συγκεκριμενα.Που γυρισες να μου πεις για πεταμενα λεφτα στο pc build της υπογραφης και γενικα να δικαιολογησεις την συνδρομη τι στιγμη που οπως πολυ σωστα εφερες τον αδερφο σου για παραδειγμα..ειμαι σε αναλογη θεση.Αρα για μενα η αγορα της θα ηταν πεταμενα λεφτα την δεδομενη στιγμη.Εδω δεν εχει χρονο ο ανθρωπος να παιξει με την κονσολα σιγα μην μπει να κλαψει και σε φορουμ μην κοιτας που καποιοι εχουμε την ανεση να το κανουμε απο τις δουλειες μας.

Τελος οι χ ψ εταιρειες σιγουρα δεν μπαινουν σε ολα τα φορουμ να διαβαζουν παραπονα αλλα ενα feedback το παιρνουν απο καπου οποτε αν μια μεγαλη μεριδα κλαφτει ολο και καποιο θετικο αποτελεσμα θα εχει για μας τους καταναλωτες οποτε δεν θεωρω κακο να γκρινιαζουμε σαν καταναλωτες.

Επισης μια καλη ιδεα θα ητανε να υπαρχουν 2-3 εναλλακτικες συνδρομων..Καποιος που θελει μονο το Online κομματι αλλος μονο Online και τα δωρεαν παιχνιδια κτλ με λιγα λογια να ειχαν 3-4 πακετα αναλογως των αναγκων του καθε χρηστη και ετσι να γλυτωνεις καποια λεφτα απο καποιες υπηρεσιες που κατα πασα πιθανοτητα δεν θα χρησιμοποιησεις.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχει αρχίσει και κουράζει γενικά το θέμα. θα πω τα εξης.

θα σταθώ στο σχόλιο του Fulgore για τις τιμές που ανέφερε και για την "κλάψα" πολλών και τα πεταμένα λεφτά.

Τ0 2013 ήμουν για διακοπές μαζί με την οικογένεια μου στην Ιαπωνία, έκατσα 20 μέρες οπότε δημιούργησα μια σχετικά αντικειμενική εικόνα. Σε μια χώρα που οικονομικά αυτή τη στιγμή αν μια της φούσκα σκάση έχει καταρρεύσει όλοι της η οικονομία. "Ενημερωτικά περί οικονομικών (για να μη βγει κανείς και αρχίζει και solari) δουλεύω σε ελληνικό οργανισμό στη διαχείριση στρατηγικών επενδύσεων του ομίλου". Όντας εκεί λοιπόν αυτό που παρατήρησα ήταν ότι το 90% του ενεργού πληθυσμού χωρίς καμία μορφή υπερβολής είχαν το Iphone 5 (αν θυμάμαι καλά η το 4) και μάλιστα σε περίοπτη θέση δηλαδή στη κολοτσεπη και το μισό έξω να φαίνεται για μόστρα. Σε μια κοινωνία η οποία δουλεύει 12+ ώρες την ημέρα και επειδή είναι ακριβά τα ταξί και τα μεταφορικά κοιμάται σε bullet hotels και το ΣΚ πάνε στα σπίτια τους να δουν τις οικογένειες τους. Σε μια χώρα που προτιμούν να τρώνε bendo μέσα στο τραίνο κατά τη διάρκεια που είναι μέσα, μέχρι να πάνε η να φύγουν από τη δουλειά τους διότι είναι πολύ φθηνό. Γιατί αν πας να φας σε ταχυφαγειο δε λέω εστιατόριο στη καλύτερη θα φύγεις με μια παλάμη κολλημένη στα οπίσθια. ΚΑΙ όλοι λοιπόν αυτή οι τύποι έχουν Iphone5 και όχι SONY (ποιος το περίμενε!!! είναι πολύ πιο φθηνό) και μάλιστα με το που βγαίνει το iphone 5s κλαιν μαιν πάνε και στήνονται να αγοράσουν το καινούριο και οι ίδιοι κλαίγονται και δεν αποφασίζουν να κάνουν οικογένεια διότι δεν βγαίνουν οικονομικά ενώ τζιραρουν το appstore δείτε στατιστικά με κάτι billions.

Αν λοιπόν δεν είναι πεταμένα λεφτά αυτά πια είναι τότε. Το σχόλιο λοιπόν περί κινητών που κοστίζουν πάνω από 200 ευρω είναι άκυρο και το κάνει πιο άκυρο διότι Fulgore εσύ ο ίδιος δε διαχωρίζεις τις οικονομίες μεταξύ Ευρώπης ΗΠΑ Ασίας κλπ μάλιστα σε σχόλιο σου είπες αφού στην Αμερική είναι 60$ ένα χρόνο το ps plus τώρα γιατί γκρινιάζουμε εμείς εδω στην Ευρώπη Οο ( η αξία 60$ με 60€ είναι ίδια? ή το ευρωπαϊκό ps plus έχει περισσότερες παροχές απο το αμερικανικό Οο!! η ότι η Ευρωπαϊκή οικονομία πάει με τα χίλια οπότε σου λέει η Sony αυτοί έχουν λεφτά βάρα αλύπητα. Αγγούρια η πιο χάλια οικονομία nowadays είναι η Ευρωπαϊκή). Ναι είναι πεταμένα λεφτά και μάλιστα για μια οικονομία όπως η Ελληνική που στενάζει αυτή τη στιγμή και οι Πολυεθνικές διαμορφώνουν τις τιμές globally/flat ίδια για όλους χωρίς να διαχωρίζουν και να προσαρμόζονται στις τιμές της εκαστοτε οικονομίας πλην κάτι νότια Αμερική και Ρωσία (δεν συμφαιρει καμια εταιρεια να αποκλιση μια αγορα προτιμα να γινει πιο ανταγωνιστικη σε αυτη την αγορα εστω και με μηδαμινο κερδος πχ ελλαδα).

Ναι για το σουηδό που θα δίνει 60€ είναι ***. Για το Έλληνα όμως ίσως να μην είναι. Και ναι του στερείς ένα δικαίωμα να διασκεδάζει και έχει όλο το δικαίωμα να γκρινιάζει και να κλαίει σε όποιο forum θέλει, μέχρι ίσως ακουστεί η φωνή του κάπου παραπάνω. Και τελικά εκμεταλλευτούν αυτής και κάποιοι άλλη.

Ακουσα και το εξής θεϊκό το steam είναι free διότι για να έχεις pc κοστίζει πάρα πολλά οπότε δικαιολογημένα το steam είναι free. Τι σχέση έχει το κόστος του hardware με μια παροχή ιντερνετικη. Δηλαδή αν είχα ένα καβουρδιστιρι pc το 300 € θα μου ζηταγε λεφτά το Steam.

Ακουω οτι η ποιότητα του online της sony είναι καλύτερη λόγο πληρωμής και σε σχέση με του PC. Αυτό το συμπέρασμα από που βγήκε? Παίζω elite dangerous online με υποχρεώνει να έχω ενεργή συνδρομή στο Ps ενώ παίζω στους servers της Frontier που είναι και μάπα και κάθε 20 λεπτά πέφτουν. Ποια ποιότητα μου δίνει η Sony Τ.Ι.Π.Ο.Τ.Α απλά την πληρώνω να για να μου ξεκλειδώνει το ιντερνετ. Δεν παίζω Gtav ούτε counterstrike που δεν έχουν οι servers bots όπως στο PC, γιατί να πληρώνω για να παίζουν οι άλλοι χωρίς bots?

Παιζω elder scrolls online πληρώνω συνδρομή εκεί και μου ζητά και η Sony γιατί? Αφού είμαι στους servers της beth και αυτή είναι υπόλογοι για bots/disconnects etc. ΜΟΥΦΑ το online της Sony παίδες. Πληρώνουμε για να παίζουν κάποιοι Counterstrike κλπ χωρίς hacks και bots

Σχετικα με το σχολιο του jim777 για pc τουμπανο 1500 Ειναι εντελως ακυρο δεν ασχολουμαι. Με 1500 ευρω pc μαλλον το age of empires  θα παιζεις σε αναλυση 1024 max me frame drops αν μαζευτουν 5 παραπανω ανθρωπακια.

Η εταιρία έκρινε ότι σ'αυτή τη τιμή θα βγάλει αυτά που υπολογίζει ακόμη και αν χάσει τον TitanX ή κάποιον άλλο από πελάτη.

θα σου πω λοιπον οτι την νοιαζει και την κοφτει αν ο TitanX φυγει! οπως και πολυ άλλοι. διότι αν ηταν ετσι οπώς το λες ( θα φερω και το ατυχες παραδειγμα που θεωρησε ο Fulgore οτι εκανα) Δεν θα μου ζαλιζε  ο ΟΤΕ **** να ξαναγυρισω στο δικτυο του και τελικα να πληρωνω τιμη χωμα για  full pack με internet/tv/τηλ και δωρο επιταγες πολλων ευρω τσαμπα καινουριους εξοπλισμους μονο 25€/μηνα.

Ξερεις οι μεγαλοι οργανισμοι κοιτανε πολυ περισσοτερο απο οτι νομιζεις τη φημη τους.Λιγο να βγει κατι κακο για το ονομα της η μετοχης παει στο καιαδα. Οποτε προτιμουν να μπουν ακομη και μεσα προκειμενου να θεωρησουν οτι εισαι ικανοποιημενος. Βασικες αρχες οικονομιας/marketing κλπ κλπ

Μπορω να γραψω και αλλα πολλα αλλα βαρεθηκα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...