Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς, εάν αυτή η προσφορά που είναι στο Ps stοre 12+3 μήνες ισχύει και με τον ήδη υπάρχον κωδικό ετήσιας συνδρομής???? 

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς, εάν αυτή η προσφορά που είναι στο Ps stοre 12+3 μήνες ισχύει και με τον ήδη υπάρχον κωδικό ετήσιας συνδρομής????

Ισχύει μόνο για αγορά από το store.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο στοιχείο που να το υποδεικνύει?

Το αναφέρει και εκεί που λέει για την προσφορά κάτω κάτω.

Δημοσ.

Το αναφέρει και εκεί που λέει για την προσφορά κάτω κάτω.

Να'σαι καλά φίλε σε ευχαριστώ για την πληροφορία! 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δε γνωρίζω αν αναφέρθηκε προηγουμένως, αλλά έχουμε νέο τιμοκατάλογο για συνδρομή.

Ετήσια: 49.99€ -> 59.99€

Τρίμηνη: 19.99€ ->24.99€

Μηνιαία: 6.99€ -> 7.99€

Λογικό.

Θεωρώ ότι οι παραπάνω αυξήσεις είναι εξαιρετικά μεγάλες (συγκεκριμένα ~+20%, ενώ για την τρίμηνη είναι +25%). Νομίζω η Sony πρέπει σιγά-σιγά να κοιτάξει την πολιτική της.

Δημοσ.

Όσοι πήραν 2-3 χρόνια με την προσφορά στα 35 θα είναι ΟΚ προς το παρόν.

Μετά ...

Πάντως αναμενόμενο το θεωρό μιας και το Live ήταν εξ αρχής στα 59 και πιστεύω ότι η $ony το είχε χαμηλότερα μιας και στο Ps3 ήταν δωρεάν.

Πρόβλημα θα έχουμε εμείς που έχουμε διπλές συνδρομές και Xbox και Ps.   :P

• Like 1
Δημοσ.

Δε γνωρίζω αν αναφέρθηκε προηγουμένως, αλλά έχουμε νέο τιμοκατάλογο για συνδρομή.

Ετήσια: 49.99€ -> 59.99€

Τρίμηνη: 19.99€ ->24.99€

Μηνιαία: 6.99€ -> 7.99€

Λογικό.

Θεωρώ ότι οι παραπάνω αυξήσεις είναι εξαιρετικά μεγάλες (συγκεκριμένα ~+20%, ενώ για την τρίμηνη είναι +25%). Νομίζω η Sony πρέπει σιγά-σιγά να κοιτάξει την πολιτική της.

Ναι μόλις μου ήρθε και εμένα το mail. Να τους πώ οτι στάκαρα συνδρομή μέχρι το 2020 με το τελευταίο deal στα 30€ ή θα το πάρουν κατάκαρδα;

Όσοι πήραν 2-3 χρόνια με την προσφορά στα 35 θα είναι ΟΚ προς το παρόν.

Μετά ...

Πάντως αναμενόμενο το θεωρό μιας και το Live ήταν εξ αρχής στα 59 και πιστεύω ότι η $ony το είχε χαμηλότερα μιας και στο Ps3 ήταν δωρεάν.

Πρόβλημα θα έχουμε εμείς που έχουμε διπλές συνδρομές και Xbox και Ps.   :P

Δε νομίζω οτι κανένας έχει δώσει 59 στο live. Κατα κανόνα 25-28 η ετήσια όταν την παίρνεις online απο δω και απο εκεί. Η sony ας κάνει οτι θέλει ας την πάει 100 σαν "επίσημη" αγορά, εφόσον υπάρχουν παράδρομοι για την αγορά της. Αλλα με την μέχρι σήμερα ιστορία της, το βλέπω απλά σα ναυάγιο waiting to happen. Θα τη δίνουν 40 και θα χαιρόμαστε.

Δημοσ.

@stelios18120 και εγώ μέχρι το 2020 (να είμαστε καλά)

@klainmaingr έχεις δίκιο για το Gold, βρίσκουμε απο αλλού και προσωπικά έχω ακόμη Gold (μέχρι το 2018) στα 30+.

Το καλό με το gold είναι region free ενώ Ps μόνο απο Ελλάδα.

• Like 2
Δημοσ.

Όσο ο κόσμος τα σκάει....

Μα και στα 80 να τη βάλεις, ο κόσμος και πάλι θα τα σκάει. Εντάξει, προφανώς όχι στο ίδιο ποσοστό, αλλά το μεγαλύτερο θα τα δίνει.

Το θέμα είναι ότι αυτός ο κόσμος, αν του δοθεί καλύτερη εναλλακτική (π.χ. από MS), κάποια στιγμή θα σου πει ένα "ΓΕΙΑ ΣΑΣ" και θα πάει σε άλλες υπηρεσίες. Για αυτό λέω ότι μάλλον πρέπει να κοιτάξει λίγο την πολιτική της. Ειδικά δε, από τη στιγμή που δεν παρέχει και τις καλύτερες υπηρεσίες.

Τυχαίο παράδειγμα: Απαιτώ άψογη παροχή υπηρεσιών και όχι να κάθομαι να προσπαθώ να αγοράσω κάτι και να μη μπορώ, να καλώ στο Support σου και να μην έχουν ιδέα και απλά την επόμενη εβδομάδα ως διά μαγείας οι μηχανισμοί να παίζουν. Το συγκεκριμένο δε σχετίζεται με το Plus, όμως είναι από τα προβλήματα που κάθε φορά που πάω να προβώ σε αγορά από PS Store φοβάμαι μη μου τύχει.

• Like 1
Δημοσ.

Ε τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας σαν κοινότητα.

Και αν μας αρμέγει η Sony και η κάθε εταιρία, και το ανεχόμαστε, καλά να πάθουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι αυτός ο κόσμος, αν του δοθεί καλύτερη εναλλακτική (π.χ. από MS), κάποια στιγμή θα σου πει ένα "ΓΕΙΑ ΣΑΣ" και θα πάει σε άλλες υπηρεσίες. Για αυτό λέω ότι μάλλον πρέπει να κοιτάξει λίγο την πολιτική της. Ειδικά δε, από τη στιγμή που δεν παρέχει και τις καλύτερες υπηρεσίες.

Το θέμα είναι πως τέτοιες αυξήσεις συνήθως γίνονται επειδή δεν υπάρχει εναλλακτική - αν θες για παράδειγμα να παίξεις Bloodborne online (ή το οποιοδήποτε PS4 exclusive με multiplayer modes), τότε το PS+ είναι δυστυχώς απαραίτητο (και υπάρχει αρκετός κόσμος που ενδιαφέρεται για τα multiplayer exclusives περισσότερο απο multiplatform games).

Δημοσ.

Υπάρχουν και τσάμπα δικτυακά

σε δύο έτη εκεί θα καταλήξω

Ευτυχώς που πήραμε κι εμείς με 70 ευρω δύο έτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...