V3NDETTA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει ποια παιχνίδια δίνει το αμερικάνικο Plus ?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Γιατι δινουν διαφορετικα πιχνιδια σε καθε region? Εγω παλι γιατι πιστευω οτι σε ολα τα region δινουν τα ιδια 2 παιχνιδια δωρο καθε μηνα σε οσους ειναι psn plus.
JohnVani18 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Υπήρξαν μήνες που έδωσαν διαφορετικά παιχνίδια στην Αμερική. 1
V3NDETTA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Full Lineup PS Plus: Free Games for May 2017 (Αμερική) Tales from the Borderlands, PS4 Abzu, PS4 Blood Knights, PS3 Port Royale 3: Pirates and Merchants, PS3 Laser Disco Defenders, PS Vita (Cross Buy with PS4) Type:Rider, PS Vita (Cross Buy on PS4) Γιατι δινουν διαφορετικα πιχνιδια σε καθε region? Εγω παλι γιατι πιστευω οτι σε ολα τα region δινουν τα ιδια 2 παιχνιδια δωρο καθε μηνα σε οσους ειναι psn plus.
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Γιατι δινουν διαφορετικα πιχνιδια σε καθε region? Μην ψαξεις να δεις τι δινουν προς Ασια μερια. Θα ξενερωσεις πολυ ασχημα. 2
AntiCambeR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Πότε όμως θα βάλουν τα Plus games;Νομίζω πως το Killing Floor 2 θα έχει ενδιαφέρον με φίλους-γνωστούς σε co-op mode. 1
V3NDETTA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Πότε όμως θα βάλουν τα Plus games;Νομίζω πως το Killing Floor 2 θα έχει ενδιαφέρον με φίλους-γνωστούς σε co-op mode. Την Τρίτη θα είναι διαθέσιμα τα παιχνίδια του plus και πρώτη Τρίτη του κάθε μήνα μπαίνουν όλα τα παιχνίδια του plus.
rouxlas86 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Για λίγες μέρες σε όσου κάνουν συνδρομή ενός έτους δίνουν το star wars battlefront premium edition. 1
Avatar_GR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Πότε όμως θα βάλουν τα Plus games;Νομίζω πως το Killing Floor 2 θα έχει ενδιαφέρον με φίλους-γνωστούς σε co-op mode. Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι. Χαλαρωτικό... ούτε story, ούτε ψάξιμο, ούτε τίποτα τέτοιο... Καθαρό co-op πιστολίδι Όποιος το πάρει και ξεκινήσει να παίζει ας με κάνει add mitsmarg 3
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Πολύ καλή προσφορά από Public. Ετήσια συνδρομή PS Plus στα 35 ευρώ. Edit: Στα καπάκια έσκασε mail και από Κωτσόβολο. Ίδια τιμή. 3
stelios18120 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Τρεχτεεεε!! Ρίξτε ετησια τώρα. Αξίζει στην τιμή αυτή φουλ.
thomason993 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μάλλον θα έχουν πέσει οι πωλήσεις στις συνδρομές ps+ για να δίνουν σε τέτοια φάση τόσο καλή έκπτωση στην ετήσια.. 2
coyote2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 οκ πήρα μία να την κρατήσω... για δύο έτη δε θέλω , μπορεί να βγεί και κα΄τι άλλο Πάντως η τιμή 35 είναι σχεδόν τίποτα εχω πάρει άλλες δύο φορές στο παρελθόν με 30 τις καλές εποχές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα