s2117 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Έχετε δοκιμάσει να παίξετε online με Αυστραλία; Προσπαθώ να παίξω με τον αδερφό μου (εγώ Ελλάδα αυτός Μελβούρνη) αλλά σέρνεται πολύ. Δοκιμάσαμε φιφα και μας έβγαζε στο latency 1/5 και τελικά δεν ξεκίναγε ποτέ.. Εκεί έχει τρομερές ταχύτητες, εγώ είμαι με νορμάλ για Ελλάδα (7mbps download και 0.8mbps upload)
gorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να ρωτήσω τους γνώστες το εξής... Έχω στο PS4 user master account στο PSN με PS plus. Εχω και δεύτερο user (του πιτσιρικά) ως sub account στο δικό μου. Μπορεί αυτός χωρίς PS plus να παίξει online με φίλους του ή πρέπει να του πάρω και αυτού PS plus συνδρομή???
Avatar_GR Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να ρωτήσω τους γνώστες το εξής... Έχω στο PS4 user master account στο PSN με PS plus. Εχω και δεύτερο user (του πιτσιρικά) ως sub account στο δικό μου. Μπορεί αυτός χωρίς PS plus να παίξει online με φίλους του ή πρέπει να του πάρω και αυτού PS plus συνδρομή??? Αφού το primary account έχει PS plus, όλα τα secondary θα παίζουν κανονικά και αυτά σαν να έχουν ps plus
gorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Σε ευχαριστώ φίλε avatar για την απάντηση. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά ανησύχησα γιατί στο avatar του sub account δεν έχει βγάλει το σταυρό του plus...
haris013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Έχω κάρτα 3μηνη για psplus που ήρθε μαζί με την κονσολα. Εγώ έφτιαξα τωρα πρώτη φορά psn account και μου λέει αν θέλω trial ps plus 15 μέρες. Μπορώ να πάρω τις 15 μέρες και μετά να βάλω την τρίμηνη;
gorath Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Ε, ναι. Έτσι θα το κάνεις. Μετά νομίζω, δεν στο βγάζει το δεκαπενθήμερο.
stelios18120 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 πρωτα παρε τις δωρεαν μερες και μετα βαλε την τριμηνη συνδρομη σου. 1
AntiCambeR Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Σε ευχαριστώ φίλε avatar για την απάντηση. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά ανησύχησα γιατί στο avatar του sub account δεν έχει βγάλει το σταυρό του plus... Τον σταυρό τον εμφανίζει μόνο σε όποιους λογαριασμούς έχουν αγοράσει συνδρομή Plus.Επίσης μόνο αυτοί μπορούν να έχουν έκπτωση σε κάποια ψηφιακά παιχνίδια του PS Store. Οπότε αν βάλεις Plus στον κύριο λογαριασμό τον οποίο έχεις κανείς activate as primary στην κονσόλα και που έχεις αγοράσει Plus οι υπόλοιποι λογαριασμοί στην κονσόλα μπορούν να μπαίνουν online γιατί θα «δανείζονται» Plus απο τον κύριο λογαριασμό. ΥΓ:Μόνο αν κάνεις game share υπάρχουν περιορισμοί στους υπόλοιπους λογαριασμούς. 1
gorath Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Για PS4 αυτόν τον μήνα (Μάιο) Alienation και Tales from the Borderlands. To Alienation σκεφτόμουν να το χτυπήσω κάποια στιγμή...
najinblue3 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 εγω το abzu βλεπω, το tales το εχω και ειναι απο τα αγαπημενα μου της telltale
petran91 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Τι Alienation δεν το ηξερα αλλα φαινεται ενδιαφερον. Εχει και καλες βαθμολογιες.Θα ανανεωσω σιγουρα αυτο το μηνα, μια χαρα.
coyote2 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Το tales Μόλις κατέβασα το πρωί επεισόδιο που είναι δωρεάν Ωραίο 1
coyote2 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ποδόσφαιρο δωρεάν στο plus παίζουμε το PES 2016 ή έχουν βγάλει και το 2017 δωρεάν?
V3NDETTA Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Full Lineup PS Plus: Free Games for May 2017 Tales from the Borderlands, PS4 Abzu, PS4 Blood Knights, PS3 Port Royale 3: Pirates and Merchants, PS3 Laser Disco Defenders, PS Vita (Cross Buy with PS4) Type:Rider, PS Vita (Cross Buy on PS4)
coyote2 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Full Lineup PS Plus: Free Games for May 2017 Tales from the Borderlands, PS4 Abzu, PS4 Blood Knights, PS3 Port Royale 3: Pirates and Merchants, PS3 Laser Disco Defenders, PS Vita (Cross Buy with PS4) Type:Rider, PS Vita (Cross Buy on PS4) Αμερική είναι αυτο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα