Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω ότι η sony βάζει παιχνίδια δώρο κάθε μήνα μόνο και μόνο για να μην την κράξουνε αν τα σταματήσει τελείως.

Πρέπει να το έχουν μετανοιώσει πολύ που δίνουν παιχνίδια κάθε μήνα, δεν εξηγείτε αλλιώς με την σαβούρα που δίνει...

Πάντως για εμένα που αγοράζω συνήθως digital παιχνίδια (και όχι με το που βγαίνουν, συνήθως παλιώτερα) έχω πάρει πολύ καλές προσφορές με το PS plus, από αυτό και μόνο τα βγάζει τα λεφτά του πιστεύω. (-2ευρώ το ένα παιχνίδι -5 ευρώ το άλλο...μαζεύονται)

Δεν ειναι συνδρομητικη υπηρεσια για να παιζεις φθηνα καινουργια παιχνιδια αυτο μπερδευουν πολλοι.  Οπως ανεφερες και εσυ με τα χρηματα που γλυτωνει καποιος απο τις εκπτωσεις,αγοραζει ανετα παιχνιδια μεχρι 10ευρω σε βαθος χρονου.

Τελος να ξεκαθαρισουμε οτι φυσικα αυτα ειναι μοντελα που απευθυνονται προφανως και σε μεγαλυτερες αγορες απο την Ελληνικη που αγοραζει ps4 για να την βγαζει με pro,fifa,gta και κανενα call ή battlefield.

Θελει καποιος δωρεαν ενα παιχνιδι μεχρι 10ευρω?Αξιοποιει αυτη την προσφορα και στις επομενες εκπτωσεις το χτυπαει δωρεαν

https://blog.eu.playstation.com/2017/03/01/spend-50-on-playstation-store-in-march-get-a-10-voucher-to-spend-in-april/

Αλλα φυσικα αυτο προυποθετει να αγορασει ο αλλος κατι,και στην Ελλαδα ειναι γνωστο τι νοοτροπιας ειμαστε.

• Like 1
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι ειναι ψιλοκοροιδεια να δινεις τετοια παιχνιδια σε μια τετοια κονσολα εν ετη 2017. Αυτο και τιποτε αλλο. Θα προτιμουσα να μην επερνα παιχνιδια φρι και να ειχα τις εκπτωσεις που εχουν με το plus, οι οποιες εκαναν και εμενα να αγορασω ψηφιακα κατι που δεν εκανα ποτε ως τώρα, παρα να δίνουν τετοια παιχνιδια γιατι βγαινει προς τα εξω οτι τα δινουν απλα για να τα δινουν. Προφανως δεν ζηταω τρομερους τιτλους, ισα ισα που δεν με νοιαζει και παρα πολυ τι θ δωσουν, αλλα αυτο που κανουν με ενοχλει περισσοτερο.. Ειδικα αυτο το lovers κατι, ε ενταξει οχι απλα γελοιο... δεν το βαζω στο ps4 γιατι σεβομαι τα αλλα παιχνιδια που εξω παιξει σε αυτη τη κονσολα.

• Like 3
Δημοσ.

Τι παιχνίδια είναι αυτά ; Κλαίω τα λεφτά για την 12μηνη συνδρομή που έδωσα..

Α και εσυ συνδρομη για τα δωρεαν παιχνιδια αγορασες? Ωραιος :)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι πήρα τον ένα μήνα με το 1 ευρώ (βάζοντας 5 στον λογαριασμό) και μέσω αυτού πήρα σε καλές τιμές, Uncharted 4, The Last Of Us (remastered) και inFamous second son που τα ήθελα καιρό τώρα αλλά δεν είχα τα λεφτά/ευκαιρία να τα πάρω. Από αυτά τα έβγαλε τα λεφτά της η συνδρομή :P Τα games αυτά τα πήρα με κάρτες από το maxplay και βγήκαν πολύ φθηνά.

Τώρα για ετήσια δεν με βλέπω μιας που δεν παίζω πολύ on-line στις κονσόλες αλλά και δεν μπορώ να συντηρώ 2 live (xbox & ps plus).

Σίγουρα όμως δεν θα έπαιρνα psn μόνο για τα games, αλλά και αυτό είναι μεγάλο αλλά, θα έπρεπε να δίνει λίγο πιο καλά games. Έστω μια φορά το τρίμηνο να δίνει κάτι playable και όχι μόνο indies που ούτε καν οι devs τους δεν τα παίζουν (σχήμα λόγου, δεν τους ξέρω τους ανθρώπους! μπορεί και να τα παίζουν!). 

Τέλος μπορεί να μην είναι τα games το selling point της sony όπως λες αλλά στα mail κάθε μήνα όσο δεν είχα ps plus μου έστελνε "κοίτα τι χάνεις που δεν έχεις plus" και από κάτω να μια λίστα με indies! Κάθε φορά που έσκαγε τέτοιο mail έκλαιγα από τα γέλια! 

• Like 1
Δημοσ.

Καλα να κλαις λεφτα επειδη τα τζαμπε ειναι ενα χαλι ειναι λιγο αστειο, πλερωνουμε για να παιζουμε online οχι για τα παιχνιδια που δινει, καλως η κακως, τα τζαμπε ειναι ενα additive απλα για να λεει σου δινει κατι

• Like 1
Δημοσ.

Καλα οποιος αγοραζει plus με το σκεπτικό να παιζει τρομερά φρι παιχνιδια εχει χασει απο αρχη, και ειναι πολλοι αυτοι, ειδικα ελλαδα είμαι σιγουρος. Απο την αλλη την αποψη μου την εγραψα και πριν. Μην δινεις καθολου αν ειναι να δωσεις miniclip φάση, ή δίνε κατι ψιλοκαλο καθε 2 μηνες με την προϋπόθεση να έχει καποιος ετησια συνδρομη και οχι να βαζει οποτε έχει καλο τιτλο, που δε νομιζω να το σκεφτοντε ετσι στη sony, αλλα οκ

• Like 1
Δημοσ.

Μα ναι εννοειται, εχω να παιξω plus απο το resident και πριν απο αυτο το lords of the fallen. Λιγο ασχοληθηκα με το disc jam αλλα οκ

• Like 1
Δημοσ.

πλερωνουμε για να παιζουμε online οχι για τα παιχνιδια που δινει

Όπως κάναμε και τόσα χρόνια με το ps3 ε; Όχι; Τι όχι;

Πραγματικά αυτή η μνήμη χρυσόψαρου θα μας φάει. Έχει χρόόόόνια που έχω psplus και την έχω καθαρά για το library. Έτσι το διαφήμιζε η sony με το Instant game library και έτσι ήταν μέχρι το launch του ps4. Απο κεί και πέρα έχει πάρει την κάτω βόλτα και είναι πραγματικά για πέταμα.

Θα μου πείς αν δε θές τι πληρώνεις και θα έχεις και δίκιο. Δυστυχώς έχω ετήσια και δεν περίμενα αυτό το αίσχος να συνεχιστεί.

Όπως και να'χει δεν μπορούμε να ξαναβαφτίζουμε υπηρεσίες. Το online φρούτο ήρθε με το ps4 και εμείς απο ότι φαίνεται μια χαρά το χωνέψαμε, το θεωρούμε πλέον δεδομένο και έχουμε κάνει το library που ήταν το main selling point της συνδρομής, πάρεργο.

Καλά να πάθουμε να μας δίνει ψίχουλα με διπλάσιες τιμές σε σχέση με παλιότερα η κάθε sony (30ε ετήσια anyone) και εμείς να χαιρόμαστε.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν νομιζω να μπορουμε να κανουμε κ αλλιως, αν δεν πληρωσω δεν θα παιξω online, 90% των παιχνιδιων που παιζω ειναι multiplayer. Εγω ειχα χκουτι, οποτε εχω συνηθισει σε αυτη τη πολιτικη.

Το πσ3 αν και το ειχα μονο ενα 6μηνο, ηταν τραγικο το ονλινε σε σχεση με το live

Δημοσ.

Εγώ πάλι το 50αρικο το βλέπω σαν επένδυση. 

Λόγω psplus κάποιοι αγόρασαν το ffxv 16euro όταν εγώ έδωσα 60.

Το προηγούμενο μήνα είχα το fifa 17 στα 19 ευρώ.

Το προηγούμενο μήνα είχε το titanfall μαζί με call of duty 1 στα 50 ευρώ(!!!!)

Λόγω έκπτωσης ως συνδρομητής plus αγόρασα τα Χριστούγεννα περίπου, το MGS ground zeroes και phantom στα 20κάτι αν θυμάμαι.

Και για να μη βάλω μέσα το NBA2k16, Resident Evil 1 HD, Journey τα οποία ήταν αξιοπρεπέστατα παιχνίδια. Δωρεάν.

Και σε συνδυασμό με τις παραπάνω εκπτώσεις που πήρα το 50αρικο που έδωσα δε το έκλαψα, δε το μετάνιωσα και τώρα τον Απρίλη που λήγει θ' ανανεώσω αμέσως για να συνεχίζω να ροκάρω στο overwatch.

ΥΓ1. Δεν έχω εμπειρία από xbox live, όλη μου τη ζωή κονσόλες Sony είχα. 

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγω για τα παιχνίδια το αγοράζω

μέχρι πέρισυ ήταν λίγο καλύτερα

Από την πρώτη μέρα δε κατάλαβα γιατί πληρώνεις για το online και δε καταλαβαίνω γιατί δεχτήκαμε όλοι να πληρώσουμε

Το κόλπο ήταν τα παιχνίδια όχι το online. Η διαφήμιση ήταν για τα δωρεάν παιχνίδια ΠΑΝΤΑ 

ΑΠλά τωρα που κόλλησε ο κόσμος σου λεει... α να παίξω και ονλινε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...