xavier Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ξέρουμε του επόμενου μήνα ποια θα είναι τα δωρεάν; Drawn To Death, PS4 Lovers in a Dangerous Spacetime, PS4 Invizimals: the Lost Kingdom, PS3 Alien Rage – Extended Edition, PS3 10 Second Ninja, PS Vita (crossbuy with PS4) Curses ‘n Chaos, PS Vita (crossbuy on PS4) το drawn to death φαινεται ενδιαφερον, τα αλλα δεν υπαρχουν 2
morgoth_gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 http://www.psu.com/news/32611/playstation-plus-game-april-2017 Μια κατάθλιψη.. 1
stelios18120 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 γ αυτό έδινε και τον επομενο ένα μήνα με 1€ ε; Χαχα Μουφιες. 2
comfuzio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μόνο για τις εκπτώσεις αξίζει το ps plus αλλιώς το live στην άλλη πλευρά 1/4 κάθε μήνα είναι παιχνιδάρα!
panossar95 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μα ενταξει καταλαβαινω απο την μια να μη δίνει παιχνιδια πολυ καλα, προφανως δεν ζηταμε τερμα τρομερους τιτλους, αλλα αυτα τα παιχνίδια πραγματικα ειναι miniclip φαση ρε παιδιά. Δηλαδη αφου έχουν βαλει το knack 5 ευρω τωρα, δωστε το free ρε μαγκες, αφου εχουμε πληρωσει τη συνδρομή ηδη.. Τελοσπαντων, απογοητευση για αλλη μια φορά το σωζουν λιγο με τις εκπτωσεις οι οποίες ειναι οντως καλες
coyote2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 κι εγω αυτό περιμένω και δε το αγοράζω. Αν και τελικά ειναι παιχνίδι για συλλεκτικούς λόγους
Avatar_GR Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Το Drawn To Death είναι ωραίο, το είχα παίξει παλιότερα όταν ήταν σε Alpha/Beta. Τα υπόλοιπα είναι σαβούρα... 1
polakis21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Εχω ξενερωσει απο το plus πλεον. Μου φαινεται παω για πωληση ps4 και για αγορα microsoft scorpio τα χριστουγεννα να εχω live σαν ανθρωπος, υπηρεσια της προκοπης όπως είχα τοτε στο 360... 1
sndev Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 @polakis21 να σε ρωτησω τελείως καλό προαιρετα.. δεν ειχα ποτε xbox οποτε δε ξερω για το online του και να σου ξεκαθαρίσω δεν ειμαι κανας καμενος με παρωπίδες και γιαυτο θελω να ακουσω την αποψη σου, θα ηθελα να μου εξηγησεις τι διαφορα εχει το ονλινε του και θα εχεις Live σαν ανθρωπος. ενωεις οτι θα εχεις free ,καλα παιχνιδια? η οτι ειναι πιο σταθερο πιο γρηγορο κτλ? εχει να κανει με το κοστος και το value for money Που λεμε? δε σε ειρωνεύομαι σοβαρα ρωταω μηπως υπαρχει κατι που δε ξερω για να δοκιμασω και εγω μια διαφορετικη εμπειρια. πχ εγω παιρνω ps αρχικα λογο οτι ξεκινησα με το ps1 και εγινε συνήθεια και μετα για τα excusive (μου τεριαζουν περισσότερο της sony) οκ δε μαρεσει να πρέπει να πληρώνω plus για να παιζω online uncharted αλλα τα σκαω ισως γιατι μεγαλωσα σε ηλικια και βαριεμαι να ασχοληθω περετερω αλλα πρεπει να παραδεχτω οι μεσω του Plus πήρα παιχνιδια επειδή ηταν φθηνα που δε θα δοκιμαζα σε αλλη περίπτωση και τελικα τα χαρηκα περισσοτερο απο οτι πιστευα ολα τα παραπανω φυσικα βγαινουν ακυρα αν μου πεις εγω θελω να πληρωνω για να παιρνω free καλα παιχνιδια, τοτε θα καταλαβω οτι εχουμε αλλες αναγκες αλλα οχι οτι αυτο κανει τους χρηστες του plus κατι διαφορερικο απο "ανθρωπους" 2
najinblue3 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 τραγικος μηνας, thumbs down ^ ναι ηταν καλυτερο το live, οταν ειχα το 360 τουλαχιστον, γρηγοροτερο interface, chat, messaging, καλυτερα παιχνιδια εννοειται που μετραει, create party κ αλλα πολλα, τωρα δε ξερω τι γινεται σε αυτη τη γεννια 1
spacemonkey Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Θα μπορουσαν εστω να δωσουν το Watchdogs που ακουγοταν για τα Χριστουγεννα η καποιον αντιστοιχο τιτλο τυπου Infamous.. Πραγματικα ειναι οφθαλμοφανες οτι εχει κουρασει αυτη η πολιτικη. Δυστυχως δεν πιστευω να αλλαξει αυτη η κατασταση,οτι και να λεμε καθε μηνα οτι θα κανουμε, το plus εχει γινει αναγκαιο κακο. Μιλωντας προσωπικα, η τελευταια φορα που χαρηκα με free game ηταν το καλοκαιρι που εδωσαν το 2k16
stelios18120 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Κάτι πραγματικά καλό ( πχ 2k16) όντως έχουν πολύ καιρό να δώσουν.
coyote2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Η αλήθεια ειναι ότι τα περισσότερα που δίνουν δε θα τα αγοραζα Ουσιαστικά πληρώνουμε για το online Δε θεωρώ ότι ειμαι χαμένος αλλά δε θα πήγαινα ταμείο για αυτό τα παιχνίδια. Εχω δώσει 200 ευρω για άλλα παιχνίδια γιατί άλλα μου ζητάνε. το ότι χρεώνουν το online συμβαίνει μόνο στην sony ή και στους άλλους? 1
polakis21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 @polakis21 να σε ρωτησω τελείως καλό προαιρετα.. δεν ειχα ποτε xbox οποτε δε ξερω για το online του και να σου ξεκαθαρίσω δεν ειμαι κανας καμενος με παρωπίδες και γιαυτο θελω να ακουσω την αποψη σου, θα ηθελα να μου εξηγησεις τι διαφορα εχει το ονλινε του και θα εχεις Live σαν ανθρωπος. ενωεις οτι θα εχεις free ,καλα παιχνιδια? η οτι ειναι πιο σταθερο πιο γρηγορο κτλ? εχει να κανει με το κοστος και το value for money Που λεμε? δε σε ειρωνεύομαι σοβαρα ρωταω μηπως υπαρχει κατι που δε ξερω για να δοκιμασω και εγω μια διαφορετικη εμπειρια. πχ εγω παιρνω ps αρχικα λογο οτι ξεκινησα με το ps1 και εγινε συνήθεια και μετα για τα excusive (μου τεριαζουν περισσότερο της sony) οκ δε μαρεσει να πρέπει να πληρώνω plus για να παιζω online uncharted αλλα τα σκαω ισως γιατι μεγαλωσα σε ηλικια και βαριεμαι να ασχοληθω περετερω αλλα πρεπει να παραδεχτω οι μεσω του Plus πήρα παιχνιδια επειδή ηταν φθηνα που δε θα δοκιμαζα σε αλλη περίπτωση και τελικα τα χαρηκα περισσοτερο απο οτι πιστευα ολα τα παραπανω φυσικα βγαινουν ακυρα αν μου πεις εγω θελω να πληρωνω για να παιρνω free καλα παιχνιδια, τοτε θα καταλαβω οτι εχουμε αλλες αναγκες αλλα οχι οτι αυτο κανει τους χρηστες του plus κατι διαφορερικο απο "ανθρωπους" 1) Πολυ καλυτερα παιχνιδια δωρο που τα κρατας. Δεν τα νοικιαζεις με την συνδρομη. Τα παιζεις και με silver account 2) Πολυ καλυτερο online gaming απο αποψη κολληματων και λαγκ απο την εποχη του 360 ακομα 3) Πολυ καλυτερο support με αναβαθμισεις ουσιας 4) Δεν εχει πεσει ποτε το συστημα απο χακερς σε θεματα ασφαλειας λογαριασμων Αν σε αυτα βαλουμε και το οτι λογικα το σκορπιο θα ειναι δυνατοτερη κονσολα, σημαινει οτι θα αξιζει να την δοκιμασουμε. Ειχα για παρα πολλα χρονια xbox360 και μετα το γυρισα σε ps4. Ισως ειναι ωρα αλλαγης παλι 2
comfuzio Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Αν το PS4 είχε το online της ms θα ήταν all in one the best! Αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε όλα, από την ms πιο αδύναμη (για τώρα) κονσόλα, πιο λίγα exclusives αλλά τρομερό on-line και με μερικούς ωραίους τίτλους. Τα ανάποδα για την sony. Για την ninty...doa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα