Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά για να καταλάβω. Εγώ που έχω ετήσια στο plus, μπορώ να αγοράσω ένα μήνα εξτρά με 1 ευρώ? sorry, αλλά είμαι εντελώς νιούφης στα του plus...

Οχι, ισχυει για χρηστες που δεν  εχουν  plus αυτην την στιγμη

• Like 1
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρα, αν βαλω πρωτα trial 14ημερο, δεν μπορω να παρω την προσφορα με το 1 ευρω.. crap.

Ναι μην την βάλεις , σου λέει οτι έχεις ηδη ενεργοποιημένο το playstation plus και δεν σε αφήνει .

• Like 1
Δημοσ.

Καλως.. θα παρω την προσφορα τοτε και χεστο το trial.. Επρεπε να το ειχα βαλει καιρο τωρα να φευγει..

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω τα 10 euro που σου αφήνει απο το απρίλιο με κάθε αγορά απο 50 και πάνω που κάνεις θα τα έχεις για πάντα μεσα στο wallet σου ή θα ειναι μονο για τον απρίλιο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μεχρι πριν ενα μηνα ημουν στην πσπλας πλεον δεν ειμαι,

ιμειλ με προσφορα δεν μου ηρθε γιατι?

δικαιουμαι τον μηνα με 1 ευρω??

μπορειτε να μου στειλει κανεις λινκ που ειναι

edit ακυρο τα βρηκα

Επεξ/σία από di maria kun
Δημοσ.

Εμενα παντως μου εστειλε η σονυ πριν ενα μηνα κωδικο για φρι πλας για 1 μηνα... ειχε οριο ενεργοποιησης μεχρι 28 Φλεβάρη

Δημοσ.

Προσπαθω να βαλω prepaιd καρτα στο psn και οταν παω να βαλω 5-10 ευρω μου πεταει αυτο

"The credit card information is not valid. Please check your entries carefully."

15 φορες προσπαθησα τι διαολο.

Δημοσ.

Προσπαθω να βαλω prepaιd καρτα στο psn και οταν παω να βαλω 5-10 ευρω μου πεταει αυτο

"The credit card information is not valid. Please check your entries carefully."

15 φορες προσπαθησα τι διαολο.

μου χε συμβει και εμενα παλιοτερα. δε βαζεις λαθος νούμερα απλα μαλακίζεται το σύστημα τους (και να ταν το μονο. εγω το ειχα δοκιμάσει καποια στιγμη με 3ς διαφορετικές κάρτες οι 2 εξ αυτών πιστωτικές.

εχω την αμυδρή εντύπωση πως ειχα δοκιμάσει και paypal Και παλι δεν..... 

1 μηνα αργοτερα που ηθελα να αγοράσω το final fantasy απλα λειτούργησε κατευθείαν μια απο τις καρτες που δεν δεχοτανε

Δημοσ.

Τα νουμερα τα εβαλα ολοσωστα, και η καρτα ειναι οκ (prepaid της πειραιως) πηγα προ-λιγων ημερων σε atm και checkαρα υπολοιπο..

Απλα μου φαινεται οντως οτι το συστημα τους αυνανιζεται..

Επισκέπτης
Δημοσ.

χοντρα κιόλας και αν προσπαθείς πολλές φορές (πάνω απο 3) αρχίζει και κρατάει μούτρα (τρως ενα shadownban απο το shop) οπότε μετά αγορές και πάλι σε 1-2 βδομάδες. Το έχω πάθει στο παρελθόν. Μετά την βδομάδα περνούσε κανονικά.

Η λύση είναι αγορά prepaid PS κάρτας απο εμπόριο ή internetikα

maxplay

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...