panossar95 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Παιδιά για να καταλάβω. Εγώ που έχω ετήσια στο plus, μπορώ να αγοράσω ένα μήνα εξτρά με 1 ευρώ? sorry, αλλά είμαι εντελώς νιούφης στα του plus... Οχι, ισχυει για χρηστες που δεν εχουν plus αυτην την στιγμη 1
Skr1ll3x Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Αρα, αν βαλω πρωτα trial 14ημερο, δεν μπορω να παρω την προσφορα με το 1 ευρω.. crap.
rafail1994 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Αρα, αν βαλω πρωτα trial 14ημερο, δεν μπορω να παρω την προσφορα με το 1 ευρω.. crap. Ναι μην την βάλεις , σου λέει οτι έχεις ηδη ενεργοποιημένο το playstation plus και δεν σε αφήνει . 1
Skr1ll3x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Καλως.. θα παρω την προσφορα τοτε και χεστο το trial.. Επρεπε να το ειχα βαλει καιρο τωρα να φευγει.. 1
SPANK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Να ρωτήσω τα 10 euro που σου αφήνει απο το απρίλιο με κάθε αγορά απο 50 και πάνω που κάνεις θα τα έχεις για πάντα μεσα στο wallet σου ή θα ειναι μονο για τον απρίλιο ?
di maria kun Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) μεχρι πριν ενα μηνα ημουν στην πσπλας πλεον δεν ειμαι, ιμειλ με προσφορα δεν μου ηρθε γιατι? δικαιουμαι τον μηνα με 1 ευρω?? μπορειτε να μου στειλει κανεις λινκ που ειναι edit ακυρο τα βρηκα Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2017 από di maria kun
panossar95 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Εμενα παντως μου εστειλε η σονυ πριν ενα μηνα κωδικο για φρι πλας για 1 μηνα... ειχε οριο ενεργοποιησης μεχρι 28 Φλεβάρη
achisael Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 θελω να παρω το fifa 17 που λογω plus το ςχςι μονο 23ευρω. ξερει καποιος αν εχει ελληνικη περιγραφη?
Skr1ll3x Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Αν εννοεις σχολιασμο του αγωνα, οχι δεν εχει. Μονο το Pro εχει. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Προσπαθω να βαλω prepaιd καρτα στο psn και οταν παω να βαλω 5-10 ευρω μου πεταει αυτο "The credit card information is not valid. Please check your entries carefully." 15 φορες προσπαθησα τι διαολο.
sndev Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Προσπαθω να βαλω prepaιd καρτα στο psn και οταν παω να βαλω 5-10 ευρω μου πεταει αυτο "The credit card information is not valid. Please check your entries carefully." 15 φορες προσπαθησα τι διαολο. μου χε συμβει και εμενα παλιοτερα. δε βαζεις λαθος νούμερα απλα μαλακίζεται το σύστημα τους (και να ταν το μονο. εγω το ειχα δοκιμάσει καποια στιγμη με 3ς διαφορετικές κάρτες οι 2 εξ αυτών πιστωτικές. εχω την αμυδρή εντύπωση πως ειχα δοκιμάσει και paypal Και παλι δεν..... 1 μηνα αργοτερα που ηθελα να αγοράσω το final fantasy απλα λειτούργησε κατευθείαν μια απο τις καρτες που δεν δεχοτανε
Skr1ll3x Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Τα νουμερα τα εβαλα ολοσωστα, και η καρτα ειναι οκ (prepaid της πειραιως) πηγα προ-λιγων ημερων σε atm και checkαρα υπολοιπο.. Απλα μου φαινεται οντως οτι το συστημα τους αυνανιζεται..
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 χοντρα κιόλας και αν προσπαθείς πολλές φορές (πάνω απο 3) αρχίζει και κρατάει μούτρα (τρως ενα shadownban απο το shop) οπότε μετά αγορές και πάλι σε 1-2 βδομάδες. Το έχω πάθει στο παρελθόν. Μετά την βδομάδα περνούσε κανονικά. Η λύση είναι αγορά prepaid PS κάρτας απο εμπόριο ή internetikα maxplay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα