Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1€ για ένα μήνα μία χαρά είναι

Μακάρι να ήταν έτσι για τους 12 μήνες στα 12€ θα ήμουν συνέχεια με plus :P

Όντως προσπάθησα με paypal και με 2 χρεωστικές που έχω περασμένες μέσα και τίποτα.

Γιατί;;;

Η προσφορά για τον ένα μήνα ps plus θέλει πιστωτική κάρτα ή μόνο σε μένα το βγάζει?

Εχει μια προσφορα το στορ για οσους δεν ειναι συνδρομητες, 1€ ένας μήνας πλας. Αφου τα παιχνιδια ειναι μουφα, θα παρω τον μηνα μετα τις 7-8/3 μπας και τον Απρίλιο προλαβω τιποτα αξιολογο λοιπον..

Εγώ δοκίμασα με κάρτα revolut απευθείας και δεν το δέχτηκε.

Στη συνέχεια δοκίμασα μέσω paypal που έχει συνδεδεμένη την ίδια κάρτα και το έκανε αποδεκτό.

Προσοχή στο εξής:

Το κόστος για τον ενα μήνα είναι 1€, αλλά ελάχιστη χρέωση που κάνει η Sony είναι 5€.

Τη διαφορά την βάζει στο Wallet για επόμενη αγορά.

Προσοχή και στην ημερομηνία ακύρωσης γιατί αν λήξει ο μήνας θα σας χρεώσει κανονικά.

• Like 4
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσοχή στο εξής:

Το κόστος για τον ενα μήνα είναι 1€, αλλά ελάχιστη χρέωση που κάνει η Sony είναι 5€.

Τη διαφορά την βάζει στο Wallet για επόμενη αγορά.

Ωραίος δεν το γνώριζα αυτό, thanks για το tip.

Δημοσ.

Είτε με paypal είτε με την χρεωστική ή πιστωτική σου

Απλά να έχεις 5€ μέσα ώστε να τραβήξει 5€ και να κρατήσει το 1€ και τα άλλα 4€ να στα βάλει στο wallet σου

Δημοσ.

το εκανα ηδη. σωστα απλα νομιζα οτι το paypal δεν τραβαει απευθειας απο την καρτα οπως παλια. αλλα τελικα τα τραβηξε ολα καλα

Δημοσ.

Προσοχή και στην ημερομηνία ακύρωσης γιατί αν λήξει ο μήνας θα σας χρεώσει κανονικά.

Μπορούμε να ακυρώσουμε κατευθείαν την συνδρομή για τον επόμενο μήνα η πρέπει να περάσει καιρός  ; , γιατί αλλιώς θα το ξεχάσουμε :P

Δημοσ.

Μπορούμε να ακυρώσουμε κατευθείαν την συνδρομή για τον επόμενο μήνα η πρέπει να περάσει καιρός  ; , γιατί αλλιώς θα το ξεχάσουμε :P

Εγώ είπα να το αφήσω έτσι αλλά αφού ρώτησες δοκίμασα και απενεργοποιείται κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είπα να το αφήσω έτσι αλλά αφού ρώτησες δοκίμασα και απενεργοποιείται κανονικά.

Ωραία , ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση :)

Δημοσ.

Εγω να κανω αλλη ερωτηση.. εχω ακομα την επιλογη για 14μερες trial...
Αν παρω την προσφορα με το 1 ευρω.. το 14μερες trial το χανω ετσι?

Ξερουμε ποτε ληγει η προσφορα με το 1 ευρω?

Δημοσ.

Εγω να κανω αλλη ερωτηση.. εχω ακομα την επιλογη για 14μερες trial...

Αν παρω την προσφορα με το 1 ευρω.. το 14μερες trial το χανω ετσι?

Ξερουμε ποτε ληγει η προσφορα με το 1 ευρω?

Δεν νομίζω να τις χάνεις. Αν πάρεις πρώτα τις 14ημέρες και πάρεις και τον 1 μήνα θα προστεθούν όλα μαζί.

Γενικά όταν αγοράζεις συνδρομή ενώ είναι σε ισχύ άλλη, απλά σου προσθέτει χρόνο στην συνολική λήξη.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να τις χάνεις. Αν πάρεις πρώτα τις 14ημέρες και πάρεις και τον 1 μήνα θα προστεθούν όλα μαζί.

Γενικά όταν αγοράζεις συνδρομή ενώ είναι σε ισχύ άλλη, απλά σου προσθέτει χρόνο στην συνολική λήξη.

Ωραια μια χαρα. Ευχαριστω φίλε μου!

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Χαζευα λιγο στο  store και εβαλα ενα game στο library για να κατεβασω απο τα free to play. Μπαινω library και μου εχει μεσα και το tearaway που θα δωσουν free, τι παιζει? Λεει full game κανονικα.. πως γινεται αυτο? Δεν το εχω αγορασει εγω πιο πριν παντως, σιγουρα

Δημοσ.

Παιδιά για να καταλάβω. Εγώ που έχω ετήσια στο plus, μπορώ να αγοράσω ένα μήνα εξτρά με 1 ευρώ? sorry, αλλά είμαι εντελώς νιούφης στα του plus...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...