Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω φτιαξει στον γιο μου δευτερο λογαριασμο με parental περιορισμους, αλλα δεν μπορει να παιξει ονλαιν παιχνιδια πολεμικα, πως μπορω να απενεργοποιησω τους περιορισμους στο προφιλ του για να μπορει να παιξει τα παντα?

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν σβησω το account του και φτιαξω δευτερο λογαριασμο απο την αρχη προφανως δεν θα εχω προβλημα ετσι?

Δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά θα χάσει ότι saves έχει από άλλα παιχνίδια.

Δημοσ.

οκ ενταξει τωρα το πηραμε το ps4 οποτε μικρο το κακο... με το μειλ του δεν θα εχει θεμα ετσι? εννοω αφου το δωσαμε ηδη για να φτιαξουμε αυτο το προφιλ που εχει την κανονικη του ηλικια..

Δημοσ.

οκ ενταξει τωρα το πηραμε το ps4 οποτε μικρο το κακο... με το μειλ του δεν θα εχει θεμα ετσι? εννοω αφου το δωσαμε ηδη για να φτιαξουμε αυτο το προφιλ που εχει την κανονικη του ηλικια..

Δεν γνωρίζω εάν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα το ίδιο e-mail σε δύο λογαριασμούς μπορείς όμως το αλλάξεις και να βάλεις ένα άλλο στον λογαριασμό που σκοπεύεις να διαγράψεις οπότε δεν θα έχεις κάποιος πρόβλημα.

Δημοσ.

Πριν λίγο είδα την λίστα με τα free games για τον Μάρτιο.

• Disc Jam, PS4
  • Tearaway Unfolded, PS4
  • Under Night: In-Birth, PS3
  • Earth Defense Force 2025, PS3
  • Lumo, PS Vita (crossbuy on PS4)
  • Severed, PS Vita

Για το PS4 δεν μου γέμισαν το μάτι τα παιχνίδια. Έχει κανείς άποψη?
Δημοσ.

Εχει μια προσφορα το στορ για οσους δεν ειναι συνδρομητες, 1€ ένας μήνας πλας. Αφου τα παιχνιδια ειναι μουφα, θα παρω τον μηνα μετα τις 7-8/3 μπας και τον Απρίλιο προλαβω τιποτα αξιολογο λοιπον..

Δημοσ.

Η προσφορά για τον ένα μήνα ps plus θέλει πιστωτική κάρτα ή μόνο σε μένα το βγάζει?

Όντως προσπάθησα με paypal και με 2 χρεωστικές που έχω περασμένες μέσα και τίποτα.

Γιατί;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...