Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο PS Plus της Κίνας έχουν το until down δωρεάν. Έφτιαξα ένα προφίλ κινέζικο ενεργοποίησα το 2μερο Plus και το κατεβασα. Όποιος ενδιαφέρεται ας το κάνει. Έτσι κι αλλιώς είναι παιχνίδι του σαββατοκύριακου προλαβαίνετε να το τελιωσετε. Το θέμα είναι να κατέβει γρήγορα για να προλάβετε το 48ωρο

Thanks για την πληροφορία καταρχήν.

Έκανα Κινέζικο account, όμως δεν βρίσκω πουθενά τον τρόπο για ενεργοποίηση του 2μερου Plus. Ούτε μέσα από την κονσόλα. Που να κοιτάξω?

EDIT: Το βρήκα... Το κρύψανε καλά οι κερατούκληδες :P

Thanks για το tip και πάλι.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Thanks για την πληροφορία καταρχήν.

Έκανα Κινέζικο account, όμως δεν βρίσκω πουθενά τον τρόπο για ενεργοποίηση του 2μερου Plus. Ούτε μέσα από την κονσόλα. Που να κοιτάξω?

EDIT: Το βρήκα... Το κρύψανε καλά οι κερατούκληδες :P

Thanks για το tip και πάλι.

Βάζεις ένα παιχνίδι που να παίζει online και σου βγάζει την επιλογή 2 days plus ;)

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω πσ4, μέχρι Ιανουάριο ήμουν στην πσπλας και επέλεξα να μην ανανεώσω. Ένας φίλος μου πρόσφατα πούλησε το πσ4, δεν ασχολείται καθόλου πλέον και εχει υπόλοιπο κάποιους μήνες στην πλας του.

Μου πρότεινε να μου δώσει την πλας του.

Υπαρχει τρόπος?

Η πλας του είναι στο μειλ του.

Εγώ θέλω να μπει στο δικό μου όχι σαν σεκονταρι η κάτι τέτοιο.

Αν βάλω στα στοιχεία του αλλαγή μειλ και βάλω το δικό μου στο οποίο έχω το δικό πσπλας λογαριασμό θα συγχωνευτουν η κάτι παρόμοιο ?

Δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί το σύστημα

Δημοσ.

Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις έναν χρήστη (δηλαδή τον φίλο σου) και να τον έχεις login στο ps4 σου

Αν ειναι login τότε παίζεις σαν αυτόν. θα είσαι δηλαδή αυτός ο παίχτης

Ελπίζω όταν το πούλησε να έκανε logout !!!!

Δημοσ.

δεν είμαι ο πιο έμπειρος

κάτι λένε σε προηγούμενες σελίδες

Εγω ξέρω απλά ότι έρχονται παιδιά στο σπίτι και κάνουν login και παίζουμε άλλα παιχνίδια δικά τους

Δημοσ.

ελαβα μειλ απο την Σονυ που μου προσφερει ενα μηνα δωρεαν πλας (επειδη με εχει χασει απο πελατη της, δεν ανανεωσα , ειχα 2 χρονια σχεδον που ημουν μελος)  και ειναι μεχρι αρχες Μαρτη ο κωδικος. Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι μετα το τελος του δωρεαν μηνα θα με χρεωνει 6,99 .. Και ρωτω πως θα το κανει αφου δεν εχω συνδεσει ποτε καρτα η κατι σχετικο η απλα θα σταματησει με το περας του μηνα;;; Εγω φοβαμαι μην το κρατησει και με τυχον ανανεωση τα αφιρεση εκεινη την στιγμη ...

Εχει τυχει σε καποιον σας αναλογο ;;; 

Γύρνα στο πεδίο της μάχης. Ολοκλήρωσε την αποστολή σου. Διάλεξε τους αγαπημένους σου τίτλους… έχεις έναν ΔΩΡΕΑΝ μήνα στο PS Plus* για να τον ξοδέψεις όπως θέλεις.

ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ

* Μετά τον πρώτο μήνα, ισχύει χρέωση €6,99 τον μήνα, εκτός κι αν κάνετε ακύρωση πριν από τη λήξη της δοκιμής. Δείτε παρακάτω.

Εξαργύρωσε τον κωδικό σου με αυτά τα βήματα:

1. Συνδέσου στον λογαριασμό σου στο Sony Entertainment Network.
2. Πήγαινε στο PlayStation Store ή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο store.playstation.com
3. Επίλεξε "Redeem Codes" (Εξαργύρωση κωδικών) 
4. Πληκτρολόγησε τον 12ψήφιο κωδικό κουπονιού και πάτησε "Continue" (Συνέχεια).
5. Ακολούθησε τις οδηγίες στην οθόνη για να εξαργυρώσεις τον κωδικό κουπονιού.

Μην αργείς! Μπορείς να εξαργυρώσεις τον κωδικό σου μέχρι την 1 Μαρτίου, 01:59 ώρα Ελλάδας. ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!

Μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο ένας κωδικός ανά λογαριασμό. Δες τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις.

Κι αν θέλεις να συνεχίσεις να απολαμβάνεις το PS Plus μετά τον δωρεάν σου μήνα, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι – θα μεταφερθείς αυτόματα στη μηνιαία συνδρομή. Δεν θέλεις να ενεργοποιηθεί αυτόματα το Auto-Renew (αυτόματη ανανέωση); Ακολούθησε αυτά τα βήματα για να το απενεργοποιήσεις.

Δημοσ.

ελαβα μειλ απο την Σονυ που μου προσφερει ενα μηνα δωρεαν πλας (επειδη με εχει χασει απο πελατη της, δεν ανανεωσα , ειχα 2 χρονια σχεδον που ημουν μελος)  και ειναι μεχρι αρχες Μαρτη ο κωδικος. Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι μετα το τελος του δωρεαν μηνα θα με χρεωνει 6,99 .. Και ρωτω πως θα το κανει αφου δεν εχω συνδεσει ποτε καρτα η κατι σχετικο η απλα θα σταματησει με το περας του μηνα;;; Εγω φοβαμαι μην το κρατησει και με τυχον ανανεωση τα αφιρεση εκεινη την στιγμη ...

Εχει τυχει σε καποιον σας αναλογο ;;; 

Αν απενεργοποιήσεις την αυτόματη ανανέωση από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου, δεν θα σε χρεώσει στο τέλος της συνδρομής..

Αλλά και να μην την απενεργοποιήσεις, αν δεν έχεις συνδέσει κάρτα ή paypal στο λογαριασμό σου και δεν έχεις χρήματα "φορτωμένα" στο balance, απλά θα σου στείλει εκείνη την ημέρα mail που θα λέει οτι δεν έγινε αυτόματη ανανέωση επειδή δεν υπήρχε το ποσό που ήθελε στο balance..

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Είμαι καινούργιος στο PS plus και έχω μια ερώτηση που υποπτεύομαι ότι η απάντηση είναι όχι αλλά θα ήθελα τα φώτα σας.

Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω δωρεάν παιχνίδια που πρόσφερε το PS plus από προηγούμενους μήνες;

Δημοσ.

Μπηκα σημερα να παιξω online fifa μιας και διαβασα οτι μεχρι τις 26 θα ειναι δωρεαν το ps plus αλλα δεν με αφηνει να παιξω, μου ζητα ps plus, τι παιζει;

Δημοσ.

Μπαίνω από υπολογιστή στο πσπλας κάνω λογκιν και έχει στους κεντρικούς τίτλους τις επιλογές

4.17 ο μήνας

33.89 χρόνος και

14 μέρες φρι

Όταν μπαίνω και στα 3 οδηγούμαι στην επόμενη σελίδα με τις κανονικές τιμές όμως.

Μπορω να ενεργοποιήσω κάποια από αυτές τις 3 επιλογές?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...