Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως εγω πιστεύω ότι το παιχνίδι αυτού του μήνα είναι καλό γιατί μπορεί να παίξει μεγάλος με πιτσιρίκι για να μεταφράζει κιόλας

Little big planer 3 εννοώ

• Like 2
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια επειδη κατεβαζω σκουπα απο το plus καθε μηνα εδω και χρονια, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος το download list μου να ξεχωριζει καθε κονσολα (ps3-vta- ps4) ποια παιχνιδια της αντιστοιχουν. αυτη τη στιγμη εχω μονο vita αλλα επειδη σκεφτομαι να παρω ps4 προσπαθουσα να δω ποια παιχνιδια εχω στην συλλογη μου για την εν λογω κονσολα και επρεπε να διαβασω ολο το κατεβατο του download list 

• Like 2
Δημοσ.

Στο PS Plus της Κίνας έχουν το until down δωρεάν. Έφτιαξα ένα προφίλ κινέζικο ενεργοποίησα το 2μερο Plus και το κατεβασα. Όποιος ενδιαφέρεται ας το κάνει. Έτσι κι αλλιώς είναι παιχνίδι του σαββατοκύριακου προλαβαίνετε να το τελιωσετε. Το θέμα είναι να κατέβει γρήγορα για να προλάβετε το 48ωρο

• Like 2
Δημοσ.

ρε παιδια επειδη κατεβαζω σκουπα απο το plus καθε μηνα εδω και χρονια, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος το download list μου να ξεχωριζει καθε κονσολα (ps3-vta- ps4) ποια παιχνιδια της αντιστοιχουν. αυτη τη στιγμη εχω μονο vita αλλα επειδη σκεφτομαι να παρω ps4 προσπαθουσα να δω ποια παιχνιδια εχω στην συλλογη μου για την εν λογω κονσολα και επρεπε να διαβασω ολο το κατεβατο του download list

νομίζω ότι κάπου στο internet υπαρχουν μαζεμένα ανά μήνα

Δημοσ.

Μπορούμε να δούμε τον επόμενο μηνα τι δωρεάν θα έχει;

Ε και εσύ βιάζεσαι. Περίμενε κατα τις 30 να ανακοινώσουν. 

Δημοσ.

Τα δωρεάν παιχνίδια του Φεβρουαρίου μέχρι πότε είναι διαθέσιμα;

Θέλω να αγοράσω τη συνδρομή αλλά σκέφτομαι να κερδίσω μερικές ημέρες αφού δεν με ενδιαφέρει να τα κατεβάσω για να τα παίξω άμεσα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μέχρι την 1η τρίτη του Μαρτη που θα μπούν τα καινούρια free.

Δημοσ.

7 Μαρτίου

Κατέβασε τα το ΣΚ να τα παίξεις κιόλας

Βεβαια δε μετράει πότε τα κατέβασες αλλά πότε τα αγόρασες οπότε και δέκα λεπτά νωρίτερα να το κάνεις...

Δημοσ.

Ευχαριστώ και τους 2.

Μάλλον θα αγοράσω ετήσια κάρτα από το maxplay οπότε δε θα το αφήσω για τα τελευταία λεπτά.

Εάν κάνω συνδρομή στο Plus για Ελλάδα και θέλω να κατεβάσω κάποιο παιχνίδι σε προσφορά από το Αμερικάνικο κατάστημα βλέπει το λογαριασμό μου οπότε απλά πρέπει να βρώ τρόπο να πληρώσω το παιχνίδι ή πρέπει να έχω και στο Αμερικάνικο άλλο Plus λογαριασμό;

Δημοσ.

Και γω αυτό έκανα τελικά, για το bloodborne :P αλλά δεν πήρα plus και για το NA account, ε, δεν βγαίνω μάνα μου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...