Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάμε μία ξανά παρακαλώ...Θα φτιάξω καινούριο λογαριασμo UK.θα τον κάνω primary.κ τον κανονικό τον δικό μου με τα παιχνίδια θα τον έχω secondary?

K αν θέλω να αγοράσω κ άλλα παιχνίδια στο κανονικό μου λογαριασμό θα μπορώ να αγοράσω κ να τα παίζω κανονικά??

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

primary θα εχεις και τον δικο σου.ενα ps4 μπορει να εχει πανω απο 2 primary λογαριασμους.οταν καποιος primary  λογαριασμος εχει Plus αυτο μεταφερεται σε ολους τους λογαριασμους που εχει το ps4  περασμενους. δηλαδη οτι λογαριασμο εχεις στο ps4  θα μπορει να παιζει  online.

στα αρνητικα τωρα.

αν καποιο παιχνιδι εχει εκτπωση  me plus  δεν θα την παρεις την εκτπωση απο τον δικο σου λογαριασμο..παρα μονο με τον plus λογαριασμο.

τα δωρεαν παιχνιδια του μηνα που θα κατεβασεις με το Plus λογαριασμο,οταν τελειωσει το plus μετα τον χρονο θα βγαλουν λουκετο

με λιγα λογα αν θες το plus  μονο για να παιζεις Online. φτιαχνεις ενα account Uk το κανεις και αυτο primary  του περνας την Plus,και ολοι οι λογαριασμοι του ps soυ μπορουν να παιζουν online.

• Like 1
Δημοσ.

Έγινε! Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!

Δεν το βάζω ακόμα μήπως θέλει να το πάρει κάποιος από εδώ μέσα που έχει UK account.Νομιζω ότι 30 ευρώ είναι αρκετά καλή τιμή.Ελπιζω να μην θεωρηθεί αγγελία γτ είναι απλά ένα λαθος!

Δημοσ.

Έγινε! Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!

Δεν το βάζω ακόμα μήπως θέλει να το πάρει κάποιος από εδώ μέσα που έχει UK account.Νομιζω ότι 30 ευρώ είναι αρκετά καλή τιμή.Ελπιζω να μην θεωρηθεί αγγελία γτ είναι απλά ένα λαθος!

Γιατί δεν μιλάς με το CDkeys να τους εξηγήσεις το λάθος που εσύ έκανες και αν μπορούν να τον διαθέσουν πάλι τον κωδικό για πώληση και οταν πουληθεί να σου βάλουν τα χρήματα στην κάρτα σου; (Προσωπικά το έχω κάνει με το maxplay όπου μου επέστρεψε τα λεφτά μετά από 3 ημέρες, γιατί περίμενε κάποιος να αγοράσει κάρτα 3 μηνών. Τσέκαρέ το.)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Little big planet 3 Φεβρουάριος. Πως σας φάνηκε? Δεν έχω ασχοληθεί με την σειρά.

Φαίνεται λίγο παιδικό αλλά θεωρείται καλό παιχνιδάκι. Τουλάχιστον δεν είναι indie, μας φλομωσαν στα indie

• Like 1
Δημοσ.

Little big planet 3 Φεβρουάριος. Πως σας φάνηκε? Δεν έχω ασχοληθεί με την σειρά.

Φαίνεται λίγο παιδικό αλλά θεωρείται καλό παιχνιδάκι. Τουλάχιστον δεν είναι indie, μας φλομωσαν στα indie

πολυ ωραιο παιχνιδι, το εχω σε ριτειλ, ωραιο και δημιουργικο πλατφορμ,  εχει γελιο και εχει ακομα περισσοτερο, οταν το παιζεις μαζι με φιλους σου ή με αλλα ατομα στο ινερνετ .. Δεν το θεωρω παιδιαστικο

επειδη το εχω δεν πρόκειται για εναν ακομα μηνα να ανανεωσω την συνδρομη μου.. αλλιως θα το σκεφτομουν (αν δεν κανω λαθος γυρω στα 20Ε εχει) 

Υ.Γ. το πρωτο το ειχα παρει μπαντλ με το Πλευ 3, το 2 ηταν μεγαλυτερο σε  διαρκεια ... 

Δημοσ.

Εμένα μου έληξε η συνδρομή και ούτε που το πήρα χαμπάρι. Ήρθε ένας φίλος να παίξουμε το Resident Evil Remaster και φάγαμε πόρτα. Δεν ανανεώνω τίποτα. Έτσι και αλλιώς το PS4 το έχω εκεί και κάθεται. Φορτίζω τα χειριστήρια κάθε 10 μέρες για να μην χαλάσουν οι μπαταρίες.
Πώς την πάτησα έτσι με την χαζοκονσόλα δεν μπορώ να καταλάβω. Κάθε φορά που το βλέπω αυτό σκέφτομαι. Ας ελπίσουμε φέτος ότι θα δούμε αποκλειστικούς τίτλους όπως το GoW, κάνα Τekken, κλπ.

Παιχνίδια κονσόλας Playstation 4 που μου ζητάνε να πληρώσω συνδρομή. Σαν να τρολάρουν. Ας παίζω στο κινητό καλύτερα.

• Like 3
Δημοσ.

Τοσο γκαντέμης ειμαι που αγόρασα το little big planet 3 τον περασμένο μηνα για να παιζω με την κοπέλα μου.. 1 μηνα μετα, δώρο στο ps plus.. ωραια :P

Δημοσ.

Τοσο γκαντέμης ειμαι που αγόρασα το little big planet 3 τον περασμένο μηνα για να παιζω με την κοπέλα μου.. 1 μηνα μετα, δώρο στο ps plus.. ωραια :P

Πούλησε το στις αγγελίες αν δεν το χρειάζεσαι, η αντάλλαξε το. Υπάρχει κόσμος που δεν έχει PS plus και θα το θέλει το παιχνιδάκι

• Like 1
Δημοσ.

Ξερουμε ποτε θα ειναι διαθεσιμα τα monthly games???

Κάθε φορά βγαίνουν την πρώτη Τρίτη του μήνα. Άρα 7/2 για αυτό το μήνα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...