sndev Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Θα νε καλη φάση αφου στακαρει στις ίδιες υπάρχουσες εκπτωσεις
bedazzled Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Έχω μια υποψία ότι στέλνουν κωδικούς σε όσους έχουν καιρό να αγοράσουν κάτι...
Πανος999 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Κ εγω πηρα 20%..πως αγοραζετε κατι;κανεις add to basket κ μτ σου εχει πεδιο να βαλεις τν κωδικο της προσφορας;ας μας πει οποιος αγορασε..Κ δε νομιζω να μπορεις να τν δωσεις τν κωδικο..
konpat Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Κ εγω πηρα 20%..πως αγοραζετε κατι;κανεις add to basket κ μτ σου εχει πεδιο να βαλεις τν κωδικο της προσφορας;ας μας πει οποιος αγορασε.. Κ δε νομιζω να μπορεις να τν δωσεις τν κωδικο.. Όταν βάλεις όσα παιχνίδια σε ενδιαφέρουν στο καλάθι, εκεί που σου δείχνει το συνολικό ποσό, από κάτω σου έχει επιλογή να βάλεις τον κωδικό. Αφού τον γράψεις πατάς να τον αποδεχτεί και σου βγάζει το συνολικό ποσό μετά την έκπτωση, ξαναπατάς αποδοχή και τέλος.
aekfc212 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Ο κωδικός κάνει και σε άλλον λογαριασμο η μόνο σε αυτόν που τον στειλανε;Αν έχει και πλας κάνει και στις ήδη χαμηλές τιμές έκπτωση;Μου έχουν στείλει στον δεύτερο κουπόνι αλλά εκεί δεν έχω πλας.Για το dirt rally ενδιαφέρομαι μπας και το πάρω στα 16.
dimyok Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Ποσο βγαινει το Rachet και το Knack τελικη ; Kαι τα Tales ειναι καλη τιμη σε sales αλλα για ps3 .
vader290 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια αν τυχον καποιος εχει παρει εκπτωτικο κωδικο για 20% και δεν τον θελει, ας μου στειλει πμ...ευχαριστω!
Slayer12001 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Παιδια αν καποιος δεν θελει τον κωδικο με την εκπτωση ας στειλει π.μ. Ευχαριστω
kolossos_22 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Και για μας παιδί αν περισσεύει κατι θα το δεχόμασταν με ευγνωμοσύνη Ευχαριστώ ????
aekfc212 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά και εδώ για κωδικό γιατί δυστυχώς το store είναι για πέταμα και πήρε τον κωδικό σε ένα δωρεάν θέμα που κατέβασα.μιλησα με την Σόνυ και δεν έβγαλα άκρη.Ηθελα να αγοράσω με εναν φιλο αρκετά παιχνίδια οπότε αν εχει κάποιος που δεν τον χρειάζεται καλό θα κανει.ευχαριστω
Avatar_GR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ για κωδικό αν περισσεύει κανένας, μου τελειώνει το PS plus σύντομα και θέλω να το ανανεώσω αλλά είναι ακριβό πολύ....
isaias1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Αν έχει κανείς PS plus UK κ θέλει να κάνει ανανέωση 12 μήνες με 30 ευρώ ας μου στείλει ένα pm.αγορασα από cdkeys αλλά έχω ελληνικό account κ δεν δέχεται τον κωδικο. Όποιος θέλει μου λέει.εκτος αν υπάρχει άλλη λύση!
chrisgewrgi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) δεν περνιεται στο ελληνικο account αγγλικη plus??ειχα την εντυπωση οτι επειδη ειναι ευρωπη περναει αν δεν περνιεται φτιαξε ενα αγγλικο account κανε το primary και παιζε απο τον δικο σου λογαριασμο κανονικα Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2017 από chrisgewrgi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα