Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κ εγω πηρα 20%..πως αγοραζετε κατι;κανεις add to basket κ μτ σου εχει πεδιο να βαλεις τν κωδικο της προσφορας;ας μας πει οποιος αγορασε..
Κ δε νομιζω να μπορεις να τν δωσεις τν κωδικο..

Δημοσ.

Κ εγω πηρα 20%..πως αγοραζετε κατι;κανεις add to basket κ μτ σου εχει πεδιο να βαλεις τν κωδικο της προσφορας;ας μας πει οποιος αγορασε..

Κ δε νομιζω να μπορεις να τν δωσεις τν κωδικο..

Όταν βάλεις όσα παιχνίδια σε ενδιαφέρουν στο καλάθι, εκεί που σου δείχνει το συνολικό ποσό, από κάτω σου έχει επιλογή να βάλεις τον κωδικό. Αφού τον γράψεις πατάς να τον αποδεχτεί και σου βγάζει το συνολικό ποσό μετά την έκπτωση, ξαναπατάς αποδοχή και τέλος.   

Δημοσ.

Ο κωδικός κάνει και σε άλλον λογαριασμο η μόνο σε αυτόν που τον στειλανε;Αν έχει και πλας κάνει και στις ήδη χαμηλές τιμές έκπτωση;Μου έχουν στείλει στον δεύτερο κουπόνι αλλά εκεί δεν έχω πλας.Για το dirt rally ενδιαφέρομαι μπας και το πάρω στα 16.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια αν τυχον καποιος εχει παρει εκπτωτικο κωδικο για 20% και δεν τον θελει, ας μου στειλει πμ...ευχαριστω!

Δημοσ.

Παιδιά και εδώ για κωδικό γιατί δυστυχώς το store είναι για πέταμα και πήρε τον κωδικό σε ένα δωρεάν θέμα που κατέβασα.μιλησα με την Σόνυ και δεν έβγαλα άκρη.Ηθελα να αγοράσω με εναν φιλο αρκετά παιχνίδια οπότε αν εχει κάποιος που δεν τον χρειάζεται καλό θα κανει.ευχαριστω

Δημοσ.

Και εγώ για κωδικό αν περισσεύει κανένας,

μου τελειώνει το PS plus σύντομα και θέλω να το ανανεώσω αλλά είναι ακριβό πολύ....

Δημοσ.

Αν έχει κανείς PS plus UK κ θέλει να κάνει ανανέωση 12 μήνες με 30 ευρώ ας μου στείλει ένα pm.αγορασα από cdkeys αλλά έχω ελληνικό account κ δεν δέχεται τον κωδικο.

Όποιος θέλει μου λέει.εκτος αν υπάρχει άλλη λύση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν περνιεται στο ελληνικο account αγγλικη plus??ειχα την εντυπωση οτι επειδη ειναι ευρωπη περναει

αν δεν περνιεται φτιαξε ενα αγγλικο account κανε το primary  και παιζε απο τον δικο σου λογαριασμο κανονικα

Επεξ/σία από chrisgewrgi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...