dimyok Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 απλα αλλου διαβασα λενε ειναι μονο για νεους συνδρομητες. εννοωντας να μην εχεθς βαλει ποτε! Γιατι επιμενεις με την ιδια μλκια ? ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ . 2
achisael Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 φιλαρακι ποιο χαλαρα οκ? δεν με ξερεις κ απο χθες... καταλαβες? αντε... ρωταω γιατι τα λεφτα δεν περισσευουν κ δεν ειναι για πεταμα
dimyok Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Σου παραθετω τι ΕΣΥ ο ΙΔΙΟΣ εχεις ποσταρει Η προσφορά για την έκπτωση 20% ισχύει για την ετήσια συνδρομή στο PS Plus. Θα είναι διαθέσιμη από τις 16 Δεκεμβρίου στις 12:00 ώρα Ελλάδας έως τις 23 Δεκεμβρίου στις 12:00 ώρα Ελλάδας. Διατίθεται μόνο μέσω PS Store. Υπάρχει όριο μίας προσφοράς ανά άτομο. Για να πληροίς τα κριτήρια για αυτήν την προσφορά, θα πρέπει να (i) έχεις λογαριασμό SEN (ii) χωρίς ενεργή συνδρομή στο PS Plus. Η συνδρομή θα ανανεωθεί αυτόματα στο τέλος της περιόδου συνδρομής για ακόμη 12 μήνες στην τρέχουσα τιμή του PlayStation®Store. 1
gorath Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά μπορείτε να μου λύσετε και μένα κάποιες απορίες που είμαι καινούριος στο PS Plus? Έχω ετήσια συνδρομή στο PS plus στον primary λογαριασμό μου. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω στο ίδιο PS4 σε sub-account και πώς? 1
gRim Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά μπορείτε να μου λύσετε και μένα κάποιες απορίες που είμαι καινούριος στο PS Plus? Έχω ετήσια συνδρομή στο PS plus στον primary λογαριασμό μου. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω στο ίδιο PS4 σε sub-account και πώς? Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι απλά θα έχεις multiplayer και στον sub-account. Μπες στο account και δοκίμασε το... 1
gorath Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ φίλε gRim για την απάντηση, θα το δοκιμάσω. Προβληματίστηκα λίγο γιατί ενώ στο avatar του primary account εμφανίζεται το σηματάκι του PS Plus, στο secondary δεν εμφανίζεται. 1
takaimad Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ φίλε gRim για την απάντηση, θα το δοκιμάσω. Προβληματίστηκα λίγο γιατί ενώ στο avatar του primary account εμφανίζεται το σηματάκι του PS Plus, στο secondary δεν εμφανίζεται. καλημερα χρονια πολλα το ιδιο προβλημα εχω και εγω ακριβος.
paparoupas11 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Πόσο ωραίο θα ήταν να έδινε η Sony το gravity Rush τον Ιανουάριο. Φανταστικό παιχνίδι. 1
bedazzled Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Έχουν να δώσουν πράμα εν' όψει sequels αν θέλουν (Knack, TLOU κλπ)...
takaimad Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα χρόνια πολλά θέλω να ρωτήσω την παρέα πως σβήνει το sub account από το ps4?
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 http://blog.us.playstation.com/2016/12/28/ps-plus-free-games-for-january-2017/ .....
chrisgewrgi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Ολη την σαβουρα..δωσε ενα και μονο ενα αλλα να μην ειναι για να γεμιζει ο δισκος σκουπιδια.αλλα βλεπεις δινουν αυτα που κανουν μηδεν πωλησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα