Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος 100%, απλά πιστεύω ότι σου λέει τώρα ότι κάνει 40 και μετά από ένα χρόνο θα ανανεωθεί αυτόματα στην τιμή που θα έχει τότε. Ακόμα και όταν έχεις βάλει μια φορά off την αυτόματη ανανέωση,όταν βάλεις νέο μήνα γυρνάει αυτόματα, στο automatic renewal. 

Αν το βάλεις τώρα το ετήσιο και απλά κλείσεις μετά το automatic renewal δεν θα ανανεώσει και βάζεις ότι θες, μετά 1 μηνα, 3 μήνες χρόνο κτλ.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω που εβαλα το trial τωρα, οταν μπαινω στο store 50ε μου τη δειχνει. Σκεφτομαι οταν ληξει το trial (25/12) να βαλω 12μηνη. Περα απ το maxplay που βγαινει στα 45ε υπαρχει κατι αλλο οικονομικοτερο?

Δημοσ.

Πήρα απο maxplay 50€ κάρτα με 45€. Στην συνέχεια αγόρασα την συνδρομή στα 40€. καλό deal.... το προτείνω

ξερω απλα εχει μερικες μερες π το εβαλα κ ληγει 25/12

φτιάξε νέο account

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα απο maxplay 50€ κάρτα με 45€. Στην συνέχεια αγόρασα την συνδρομή στα 40€. καλό deal.... το προτείνω

Πολύ καλή η ιδέα σου , σε ευχαριστώ αγόρασα και εγώ την συνδρομή μου και έχω κάβα και 10€ στο wallet.

Δημοσ.

Δεν θελω να κανω αλλο account. Απο maxplay ειναι safe? Πως γινεται η διαδικασια? Πληρωνω και μ στελνουν key και το βαζω στο redeem code?

πληρώνεις και σου εμφανίζει τον κωδικό στην οθόνη αλλά και σε mail... 1λεπτό δουλειά με paypal. Στη συνέχεια κανεις redeem και παίρνεις και την συνδρομή.

Πάντως αν λήγει 25/12 η συνδρομή σου δεν νομίζω να μπορείς να πάρεις την προσφορα

Προσοχή μόνο!

Να αγοράσεις την ελληνική κάρτα που βάζει χρήματα στο wallet και όχι την ετήσια συνδρομη που δίνει το Maxplay

Δημοσ.

Αν αγορασω την ελληνικη καρτα με 45ε θα μ βαλει στο wallet 50ε για να μπορεσω να παρω την συνδρομη? Η δεν καταλαβα κατι?

καλύτερα πάρε απευθειας την κάρτα συνδρομης 1 ετους απο maxplay. 50 € κάνει στο Ps store η ετήσια εκτος προσφοράς

Δημοσ.

Στο site μ βγαζει την 12μηνη ελληνικη συνδρομη 45ε. Αυτην παιρνω, βαζω το key στο redeem κ μπαινει αυτοματα η 12μηνη?

ναι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...