Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αμα δεν έχεις... 

Απ ότι λεει θα σου παρει στα 50 Ευρω την επόμενη

Αλλά πως θα σου τα πάρει τα λεφτά για την επόμενη συνδρομή (μετά τους 12 μήνες?)

Δημοσ.

Ετήσια συνδρομή PlayStation®Plus με έκπτωση 20% στην κανονική τιμή. Η συνδρομή θα ανανεωθεί αυτόματα στο τέλος της περιόδου συνδρομής για ακόμη 12 μήνες στην τρέχουσα κανονική τιμή του PlayStation®Store.

Δημοσ.

Το είδα και εγώ πριν λίγο στα 40€ μία χαρά τιμή είναι.

Απλά όταν θα έρθει η ώρα του χρόνου που θα λήγει με την νέα ανανεωσης τι γίνεται; Γίνεται αυτόματα;

Δημοσ.

Το είδα και εγώ πριν λίγο στα 40€ μία χαρά τιμή είναι.

Απλά όταν θα έρθει η ώρα του χρόνου που θα λήγει με την νέα ανανεωσης τι γίνεται; Γίνεται αυτόματα;

Άμα βγάλεις την κάρτα δν θα γίνει τίποτα,

• Like 2
Δημοσ.

ναι δεν θα γινει αλλα αν καποιος πληρωσει τωρα με το ps network .. μπορει? η αναγκαστικα με καρτα. αλλα ακομα κ αναγκαστικα να ριναι απλα του χρονου δεν εχεις λεφτα μεσα η την βγαζεις.. βεβαια μπορει να παιζει κανενα ban...

Δημοσ.

ξερω γω.. δεν εννοω κλασσικο ban. aλλα μετα δεν θα μπορεις να ξαναβαλεις... φανταζομαι. αν δεν υπαρχει κατι ολοι απλα δεν θα βαζανε καρτα μετα κ τελος...

Δημοσ.

Επειδή τώρα στα public έχει κάρτα μόνο για 3μηνη συνδρομή στο PSN, και εγώ θέλω να πάρω ετήσια, αν αγοράσω την κάρτα που λέει αύξηση κεφαλαίων κατά 50€ θα μπορώ μέσω του wallet να αγοράσω την ετήσια συνδρομή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...