Πανος999 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Απο παιδι απο εδω την αγορασα..Κ την ειχα ενεργοποιησει 19 νοεμβρη..3μηνη..
achisael Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 ν κανω μια σχετική-ασχετη ερωτηση. κατι αγγελιες εδω που πουλανε συνδρομες με 15..20ευρω αλλα χωρις να μπορεις να κατεβασεις τα παιχνιδια τι ρολο βαρανε? μηπως ηταν τετοια αυτην που ειχες...?
Bourdoulas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Απο παιδι απο εδω την αγορασα.. Κ την ειχα ενεργοποιησει 19 νοεμβρη..3μηνη.. Την 12μηνη πόσο αγόρασες
thomason993 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Κάνε login εδώ με το account σου: https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/login.action Από την αρχική σελίδα μόλις συνδεθείς, πάτα αριστερά εκεί που λέει Transaction History, μετά στο Date Range άλλαξε και βάλε από 18/11 (ή νωρίτερα) μέχρι τη σημερινή ημερομηνία και πάτα Update για να σου εμφανίσει όλες τις συναλλαγές που έχει κάνει το account σου σε αυτό το διάστημα.. Από εκεί βρες την αγορά 3μηνης που έκανες στις 19/11 και δες αν όντως ήταν 3μηνών ή κάτι άλλο.. η εξαργύρωση των κωδικών για ps plus και οι αγορές γίνονται αυτόματα από το σύστημα και στο 99.9% των περιπτώσεων δουλεύει σωστά. Κάτι άλλο πρέπει να έχει γίνει σε σένα..
Πανος999 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 35 ευρω την αγορασα..Thomason ευχαριστω..19/10 ειχα κανει την 3μηνη τλκ..εγω θυμομουν λαθος..Ενταξει stelio18120..πηγαινε κουμπωσε κ εσυ τις 2 που ηθελες.. 1
stelios18120 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδη οπότε θελω βάζω την 1η ετήσια και μετά δεν χρειάζεται να περιμένω να τελειώσει κουμπωνω την δεύτερη χωρις κανένα θέμα έτσι; Σορυ που ρωταω απλά είναι ή πρώτη φορά που θα τις βάλω και δεν θέλω να πάει κάτι στραβα.
gRim Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδη οπότε θελω βάζω την 1η ετήσια και μετά δεν χρειάζεται να περιμένω να τελειώσει κουμπωνω την δεύτερη χωρις κανένα θέμα έτσι; Σορυ που ρωταω απλά είναι ή πρώτη φορά που θα τις βάλω και δεν θέλω να πάει κάτι στραβα. Όποτε θέλεις την βάζεις και αυτή απλά προστίθεται στην υπάρχουσα. 1
Argkon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια πηγα σημερα να παρω καρτα για ενα χρονο απο public και τους ειχε τελειωσει και μου εδωσε μια των 50 ευρω για αγορες η διαφορα ειναι οτι πρωτα την περνας και μετα το αγοραζεις στο store τo plus. Ξερει καποιος με σιγουρια αν ισχυει αυτο και επισης ειναι ακομα 50 ευρω γιατι λεγανε κατι οτι θα παει 60
gRim Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια πηγα σημερα να παρω καρτα για ενα χρονο απο public και τους ειχε τελειωσει και μου εδωσε μια των 50 ευρω για αγορες η διαφορα ειναι οτι πρωτα την περνας και μετα το αγοραζεις στο store τo plus. Ξερει καποιος με σιγουρια αν ισχυει αυτο και επισης ειναι ακομα 50 ευρω γιατι λεγανε κατι οτι θα παει 60 Site: https://store.playstation.com/#!/en-gr/home/games/psplus
Bourdoulas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ναι 50 ευρώ έχει. Περνάς την κάρτα που σου δίνουν και μετά κάνεις την αγορά της συνδρομής από το PS Store.
VonLoutsos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστω πολυ Γιατί δεν αγοράζεις από maxplay.gr να γλυτώσεις 5 ευρώ όμορφα και ωραία; Πολύς κόσμος(και εγώ ακόμα) αγοράζουμε από εκει και δεν έχουμε παράπονο Υ.Γ Θα πρότεινα να περιμένεις μέχρι χριστούγεννα...υπάρχει πιθανότητα να βγάλουν κάποια προσφορά καλή
Heatspreader Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Πάλι γέλασα σήμερα.Μπήκα να δω τι παιχνίδια δίνει... Πάλι ανθρωπάκια. 2
gRim Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Πάλι γέλασα σήμερα. Μπήκα να δω τι παιχνίδια δίνει... Πάλι ανθρωπάκια. Περίμενα κι εγώ κανένα pro enhanced παιχνίδι με αφορμή το pro lol 1
coyote2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Βγάλανε -20% γι αυτούς που δεν έχουν αυτή τη στιγμή συνδρομή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα