Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το invincible inc είναι πολύ καλο, οποιος το εχει παιξει στο pc ξερει. Το Stories απλα το παιζεις ευχαριστα και εχει ενδιαφερον ο τροπος που βλέπεις την ιστορια. Οποιος πιστευει ότι τα 50 ευρω που δινει το χρονο δε τα κανει αποσβεση με τα παιχνίδια που δινει η sony...τι να πω.... 

Για το 2016 εδωσε για το ps4 (δεν είναι η πληρης λιστα αλλα εχω βαλει οσα αξιζουν κατά τη γνωμη μου): Stories, invincible inc, Everybody’s Gone to the Rapture, The Deadly Tower of Monsters, Resident Evil, Transformers: Devastation, Lords of the Fallen, Journey, Rebel Galaxy, Furi, NBA 2K16, Galak-Z, Grim Fandango.

• Like 3
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά επειδή μπήκα τώρα πάλι στο Ps4 club. Πριν πόσο καιρό ήταν ένας "καλός μήνας" την τελευταία φορά και τι παιχνίδια δώθηκαν?

Αν θυμάστε γενικά καλά παιχνίδια που δώθηκαν το 2016, καλοδεχούμενα. Από περιέργεια δηλαδή.

Το καλυτερο free game που μου ερχεται στο μυαλο ηταν το καλοκαιρι οταν εδωσε το 2κ16 (το οποιο ειχε ακομα σημαντικη αξια στην αγορα) Ισως και το lords of the fallen..

• Like 2
Δημοσ.

Λογικά Γενάρη θα δώσουν κάτι πιο δυνατό σε τίτλο.. να μας γλυκάνουν με το νέο έτος για να ανανεώσουμε..

Και μετά θα επιστρέψουμε στα κλασσικά με άγνωστα indies και σκουπίδια των 6-7 ευρώ :P

Δημοσ.

Ναι μπορείς

Οπότε θέλεις βάζεις και έχεις καβαντζα από τώρα.

Εγώ από βδομάδα θα βάλω 2 ps plus 1 ετους εκαστη και θα έχω 2 χρόνια ξεγνοιασιάς :)

Δημοσ.

Πόσο Νοέμβρη την έβαλες? 19 να υποθέσω?

Ενα μήνα τους χάρισες... Πως έγινε αυτό

Νομίζω αν τους στείλεις εμαιλ και αν δεις και το ιστορικό σου θα αποδικνύεται εύκολα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...