V3NDETTA Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Και εγώ για τα παιχνίδι την έχω μιας και έχω και τις τρεις κονσόλες. 1) Δεν διαφωνώ ότι δεν σου ανήκουν. Αλλά αν δεν στο νοίκιαζε, εσύ θα αναγκαζόσουν να το αγοράσεις άρα να δώσεις ένα ποσό πολύ μεγαλύτερο από τα 50/12=4.16 ευρώ που δίνεις τον μήνα για έναν χρόνο. Ακόμα και μόνο δυο-τρεις τίτλοι να σου αρέσουν από τους 72 (εκ των οποίων οι 24 τουλάχιστον είναι για PS4, συνήθως είναι περισσότεροι λόγω cross play) που σου δίνει σε έναν χρόνο, τότε σχεδόν έχεις βγάλει τα χρήματα σου. Επίσης όπως έχεις παρατηρήσει τα ψηφιακά παιχνίδια είναι κατά πολύ ακριβότερα από τα retail. 2) Όπως στο retail έχει να πληρώσει το μαγαζί, έτσι και στο ψηφιακό έχει να συντηρήσει ένα ολόκληρο οικοσύστημα (πχ servers, προσωπικό) για να μπορείς να το κατεβάσεις ανά πάσα στιγμή. Δεν είναι ότι όλο το ποσό πάει στην τσέπη της. 3) Συμφωνώ. 4) Εφόσον έχεις την επιλογή να κάνεις κάτι τέτοιο και σε βολεύει καλύτερα, then go for it. Ειδικά το γεγονός ότι μπορείς να πάρεις οποιονδήποτε τίτλο θες είναι τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με την υπηρεσία της Sony. Εδώ στην Ελλάδα ποιος το κάνει; Αν και διατηρώ τις αμφιβολίες μου ως προς την τιμή που δίνεις. 5) Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αλλά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ τόσο μαζική διαμαρτυρία. Ειδικά όταν δεν σου έχει το multiplayer ελεύθερο όπως στο PS3. Και επειδή την πλειοψηφία την ενδιαφέρει το online, η Sony θα συνεχίσει να μην δίνει ΑΑΑ τίτλους. Και επειδή γνωρίζουμε τις τακτικές της Sony, αν δεν νιώσει την ανάσα κάποιου ανταγωνιστή δεν πρόκειται να κάνει κάτι. Μακάρι τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο (προσφέροντας περισσότερους ΑΑΑ τίτλους), αν και προσωπικά μέχρι τώρα δεν έχω θέμα με την υπηρεσία. Σίγουρα υπάρχουν μήνες που δεν μου κάνει κλικ κάποιο παιχνίδι, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος, τότε πρέπει να αντιδράσει και να μην ανανεώσει. Να στείλει και ένα mail στη Sony για τους λόγους που ακυρώνει και από εκεί και πέρα δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. 1) Θα "αναγκαζόμουν" να αγοράσω μόνο παιχνίδια που με ενδιαφέρουν .Επίσης τα 50 ευρώ θα μπορούσα να τα ξοδέψω σε παιχνίδια τριετίας που η τιμή τους θα ήταν περίπου στα 5-10 ευρω,επίσης έχεις και την δυνατότητα να τα μεταπωλήσεις ! και στην ουσία να μην χάσεις ούτε ένα ευρω και μπορείς να κάνεις αυτο για όλα τα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν.(φυσικά με αυτον τον τρόπο θα βρίσκεσαι πισω στις γενιές τουλάχιστον 2-3 έτη ) Τα Ψυφιακά είναι ακριβότερα γιατι κάνουν μονοπώλιο ενω στα retail δεν μπορούν να το κάνουν ακόμα και να το θέλουν δεν μπορουν να καθορίζουν όλες τις τιμές .... 2) Απο τα έσοδα της sony ζήτημα να δίνει 2-5 % στην συντήρηση 4) Νομίζω το κάνει μόνο τα Seven (δεν ειναι κάτι το ιδιαιτερο γιατι δεν υπάρχει και ανταγωνισμός) Πρόγραμμα ελεύθερης ενοικίασης. Nοικιάζεις όσες ταινίες & παιχνίδια θέλεις, χωρίς να πληρώνεις τη standard ενοικίαση και τις καθυστερήσεις. To πρόγραμμα freezz διαρκεί 3 μήνες. Μετά τη λήξη του μπορείς να το επαναλάβεις όποτε και όσες φορές θέλεις. Αμα ξεκινήσουν να κάνουν προσφορές θα δώσουν και κίνητρο στο να πηγαίνει κάποιος στο video club Αν και πιστευω πως αμα δεν κάνουν κάτι συντομα τα video club είναι πεθαμένη υπόθεση. Το παραπάνω με την τιμή σου το ανάφερα σαν παράδειγμα.
efo355 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Καταλαβαίνω την λογική σου αλλά ας το πάρουμε από την ανάποδη. Αν και δεν έχω όρεξη να υπερασπιστώ την κάθε Sony. Σύμφωνα με αυτά που γράφεις λοιπόν : Δίνεις 50 ευρώ τον χρόνο. Παίρνεις τουλάχιστον έξι παιχνίδι κάθε μήνα. Αν υπολογίσουμε την αξία κάθε PS4 παιχνιδιού στα 35 ευρώ ,καθε PS3 20 ευρώ και κάθε Vita 15 έχουμε παιχνίδια αξίας 140 ευρώ. Επί 12 μήνες μας κάνουν 1680 ευρώ. Τοσα γλιτώνεις αν τα αγόραζες όλα. Και κάθεσαι και μυξοκλαίς (όχι εσύ προσωπικά! Χάρην λόγου το γράφω έτσι) κάθε μήνα γιατί δεν σου δίνει ΑΑΑ παιχνίδια. Τα παραπάνω από την πλευρά της Sony. Ας δούμε και την δική μας τώρα. Η Sony έχει να δώσει σερί μήνα καλά παιχνίδια εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον. Καλά για το PS4 δεν το συζητώ. Αραιά και που. Άρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι, παρόλα αυτά συνεχίζουμε να κάνουμε ανανέωση και να μυξοκλαίμε. Ποιος φταίει; Εμείς ή η Sony; Η Sony και η κάθε Sony αυτά θέλει να δώσει και αυτά δίνει. Εμείς όμως δεν αντιδράμε. Δυστυχώς η έλλειψη ανταγωνισμού αυτά τα αποτελέσματα έχει. Όταν επί εποχές PS3-360 έτρωγαν σκόνη οι Ιάπωνες κάθε μήνα έδιναν AAA παιχνίδια για να προσελκύσουν κόσμο. Αυτά να τα ξεχάσουμε με 40 εκατομμύρια πωλήσεις. Μία χαρά το έχω κόψει από το Φεβρουαριο το PS plus και έχω ps3 και vita και είναι σίγουρος ότι πολύς κόσμος το έχει κόψει. 2
bedazzled Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Για online MP βάλτε 14-day PS+ trial όποτε σας βολεύει.
Bourdoulas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 1) Θα "αναγκαζόμουν" να αγοράσω μόνο παιχνίδια που με ενδιαφέρουν .Επίσης τα 50 ευρώ θα μπορούσα να τα ξοδέψω σε παιχνίδια τριετίας που η τιμή τους θα ήταν περίπου στα 5-10 ευρω,επίσης έχεις και την δυνατότητα να τα μεταπωλήσεις ! και στην ουσία να μην χάσεις ούτε ένα ευρω και μπορείς να κάνεις αυτο για όλα τα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν.(φυσικά με αυτον τον τρόπο θα βρίσκεσαι πισω στις γενιές τουλάχιστον 2-3 έτη ) Τα Ψυφιακά είναι ακριβότερα γιατι κάνουν μονοπώλιο ενω στα retail δεν μπορούν να το κάνουν ακόμα και να το θέλουν δεν μπορουν να καθορίζουν όλες τις τιμές .... 2) Απο τα έσοδα της sony ζήτημα να δίνει 2-5 % στην συντήρηση 4) Νομίζω το κάνει μόνο τα Seven (δεν ειναι κάτι το ιδιαιτερο γιατι δεν υπάρχει και ανταγωνισμός) Πρόγραμμα ελεύθερης ενοικίασης. Nοικιάζεις όσες ταινίες & παιχνίδια θέλεις, χωρίς να πληρώνεις τη standard ενοικίαση και τις καθυστερήσεις. To πρόγραμμα freezz διαρκεί 3 μήνες. Μετά τη λήξη του μπορείς να το επαναλάβεις όποτε και όσες φορές θέλεις. Αμα ξεκινήσουν να κάνουν προσφορές θα δώσουν και κίνητρο στο να πηγαίνει κάποιος στο video club Αν και πιστευω πως αμα δεν κάνουν κάτι συντομα τα video club είναι πεθαμένη υπόθεση. Το παραπάνω με την τιμή σου το ανάφερα σαν παράδειγμα. 1) Με αυτή την λογική τότε η υπηρεσία δεν είναι για σένα. Δεν αξίζει καν να ασχολείσαι με το PSN. Με αυτή την λογική μην αγοράζουμε καινούργια παιχνίδια γιατί σε τρια χρόνια θα τα πάρουμε μεταχειρισμένα 10 ευρώ. Καταλαβαίνεις ότι δεν βολεύει τους περισσότερους αυτό. 2) Έχεις κάποια πηγή για αυτό; Αλλιώς να υποθέσω ότι το βγάζεις από το μυαλό σου. 4) Αν ισχύουν τα ίδια που ίσχυαν μέχρι πριν λίγα χρόνια, τότε προσωπικά για μένα δεν αξίζει. Ήθελε 16 ευρώ τον μήνα για να νοικιάζεις ένα παιχνίδι την φορά για όσο θέλεις βέβαια. Δηλαδή 192 ευρώ τον χρόνο. Συν του ότι πρέπει να έχεις κοντά σου ένα κατάστημα και να πας μέχρι εκεί. Και αν είναι διαθέσιμο το παιχνίδι που θες. Και εννοείται ξεχνάμε τα αθλητικά. Βέβαια επειδή σε μένα δεν κάνει δεν σημαίνει ότι είναι κακή υπηρεσία. Αυτό που αναφέρεις εσύ ήταν ακόμα πιο ακριβό.
thomason993 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Πήρε κανείς τα δωρεάν παιχνίδια που βγήκαν σήμερα? Το Everybody's Gone To The Rapture σε μένα δεν αφήνει να το πάρω.. εμφανίζει μήνυμα "This item isn't available right now. Try choosing something else." Κανένας άλλος με το ίδιο θέμα?
Bourdoulas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Έχω το ίδιο πρόβλημα. Κάτι προσωρινό υποθέτω.
bedazzled Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Βάλτε το στο wishlist και μετά στο καλάθι. 3
thomason993 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Βάλτε το στο wishlist και μετά στο καλάθι. Δούλεψε! Είσαι ωραίος..
darklordvader77 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Παίδες μια γρήγορη ερώτηση: Έχω Game Sharing με κολλητο φιλο (η δική μου κονσολα Primary στο δικο του Account και η δική του Primary με το δικό μου Account), έχω αγοράσει κάποια Digital παιχνίδια τα οποία θέλω να παίξω σε ενα καινουργιο PS4 Pro φίλου, γίνεται να κάνω Log In στο PS4 Pro του φίλου και να κατεβάσω αυτά τα παιχνίδια? Ή θα φαω Ban?
Bourdoulas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Απ όσο γνωρίζω δεν γίνεται. Θα τα κατεβάσεις αλλά δεν θα μπορείς να τα παίξεις. 1
s2117 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Εγώ νομίζω πως αν μπεις με το προφίλ που τα έχεις αγορασμένα θα μπορείς να τα κατεβάσεις και να τα παίξεις, αλλά μόνο εφόσον μπαίνεις με το προφίλ αυτό...
tolis00 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε καποιο site για αγορα 3μηνης συνδρομης σε ποιο οικονομικη τιμη απο οτι σε φυσικα καταστηματα? Καποιο απο το οποιο να εχετε αγορασει για να ειναι αξιοπιστο.
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 http://www.maxplay.gr Κορυφαιο σε ολα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα