Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μωρε καλα εκανα και δεν ανανεωσα του Αυγουστο. Ενεργοποιησα την trial του Battlefield και τσιμπησα τα παιχνιδια του Οκτωβριου και τωρα θα ανανεωσω την 1η φορα που θα βαλει κανενα αξιοπρεπες παιχνιδι.

Αν δεν παιζεις multiplayer δεν αξιζει αν εχεις μονο PS4.Με το Vita μαζι παλευεται.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απογοητευση παντως, ειδικα με το launch του vr θα περιμενα κατι και απο κει για να προωθησουν τη πλατφορμα. αλλα 3 πουλακια εκει στη σονυ..

Αν βάζανε VR games, το 99% θα έκραζε γιατί δεν έχει PSVR.

Anyway, εγώ περιμένω αναβάθμιση του PS+ σε 1 χρόνο από σήμερα...

Δημοσ.

Αν βάζανε VR games, το 99% θα έκραζε γιατί δεν έχει PSVR.

Anyway, εγώ περιμένω αναβάθμιση του PS+ σε 1 χρόνο από σήμερα...

μα θα το βαζανε εξτρα, οπως εχουν παιχνιδια για ps4/3/vita θα ειχε και ενα για vr, δε βλεπω λογο να κραξει κανεις επειδη δεν εχει το συγκεκριμενο συστημα

Δημοσ.

Το Everybody μπορεί και να είναι καλό παιχνιδάκι,όμως δεν είναι εκεί το θέμα .

Το Playstation 4 βρίσκετε ήδη στην αγορά 3 ολόκληρα χρονια έχει πουλήσει πάνω από 44 εκατομμύρια κονσόλες και 86 εκατομμύρια του Ps3 .

Ας υποθέσουμε πως από τα 44 εκ κατόχους του PS4 οι χρηστες του plus που κάνουν ανανέωση για ένα χρόνο μπορεί να φτάνουν στα 15-20 εκ (Ως γνωστό για τους χρηστες του PS4 απαιτεί οπωσδήποτε να έχεις plus για να παίζεις online).

Ας υποθέσουμε πως από τα 86 εκ κατόχους του PS3 οι 10 - 20 εκατομμύρια ακόμα δεν έχουν το PS4 και αυτοί με την σειρά τους κάνουν ανανέωση για ένα χρόνο . Οποτε στο ελάχιστο ας κάνουμε μια απλή πράξη στα μαθηματικά που δεν είναι και κάτι σπουδαίο.(χρηστες που κάνουν ανανέωση για ένα χρόνο)

20.000.000 X 50 (συνδρομή)= 1.000.000.000 x 3 χρονια 3 δις ευρώ μέχρι τώρα .

Και όλα τα παραπάνω θεωρώ πως τα μέτρησα στο ελάχιστο δυνατόν μέσα δεν έβαλα και αυτούς που κάνουν ανανέωση για 1 και 3 μήνες και τα χρονια του PS3 όταν δεν υπέρξαι το PS4.

Τώρα αν θεωρείς πως μια εταρία που βγάζει κατά ελάχιστο 1 δις ευρώ το χρόνο μονο από το plus δεν μπορεί να δώσει κάθε μηνα ένα αξιοπρεπέστατο παιχνιδι για το PS3 και το PS4 (εστω ενα παιχνίδι τριετίας) ,τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας να λέμε και ευχαριστώ δεν πειράζει καλο και αυτό το παιχνιδάκι και δεν ειναι τραγικός ο μήνας .

Καταλαβαίνω την λογική σου αλλά ας το πάρουμε από την ανάποδη. Αν και δεν έχω όρεξη να υπερασπιστώ την κάθε Sony.

Σύμφωνα με αυτά που γράφεις λοιπόν :

Δίνεις 50 ευρώ τον χρόνο. Παίρνεις τουλάχιστον έξι παιχνίδι κάθε μήνα. Αν υπολογίσουμε την αξία κάθε PS4 παιχνιδιού στα 35 ευρώ ,καθε PS3 20 ευρώ και κάθε Vita 15 έχουμε παιχνίδια αξίας 140 ευρώ. Επί 12 μήνες μας κάνουν 1680 ευρώ.

Τοσα γλιτώνεις αν τα αγόραζες όλα. Και κάθεσαι και μυξοκλαίς (όχι εσύ προσωπικά! Χάρην λόγου το γράφω έτσι) κάθε μήνα γιατί δεν σου δίνει ΑΑΑ παιχνίδια.

Τα παραπάνω από την πλευρά της Sony. Ας δούμε και την δική μας τώρα.

Η Sony έχει να δώσει σερί μήνα καλά παιχνίδια εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον. Καλά για το PS4 δεν το συζητώ. Αραιά και που. Άρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι, παρόλα αυτά συνεχίζουμε να κάνουμε ανανέωση και να μυξοκλαίμε.

Ποιος φταίει; Εμείς ή η Sony; Η Sony και η κάθε Sony αυτά θέλει να δώσει και αυτά δίνει. Εμείς όμως δεν αντιδράμε.

Δυστυχώς η έλλειψη ανταγωνισμού αυτά τα αποτελέσματα έχει. Όταν επί εποχές PS3-360 έτρωγαν σκόνη οι Ιάπωνες κάθε μήνα έδιναν AAA παιχνίδια για να προσελκύσουν κόσμο. Αυτά να τα ξεχάσουμε με 40 εκατομμύρια πωλήσεις.

• Like 4
Δημοσ.

Bourdoula, γι' αυτό λέω θα ξαναδούμε AAA του χρόνου με το Scorpio. :)

Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια του 20άρικου (TLOU, Killzone, Knack κλπ.) που άνετα μπορούν να μπουν στο PS+...

Δημοσ.

Καλύτερα να είχε free online παρά paid με σαβούρες παιχνίδια.Δεν έχω στον δίσκο ούτε 1 free game απο το Plus απο όταν βγήκε το PS4 σχεδόν 3 χρόνια=150€.Απο όλα τα games ελάχιστα αξίζουν.Καλύτερα με τα 50€/χρόνο να επέλεγα 1-2 digital σε προσφορά.

1)Abe's 2)Escape Plan 3)Resident Evil 4)NBA 2K 16

Δεν θυμάμαι άλλα που να αξίζουν.

Δημοσ.

Καλύτερα να είχε free online παρά paid με σαβούρες παιχνίδια.Δεν έχω στον δίσκο ούτε 1 free game απο το Plus απο όταν βγήκε το PS4 σχεδόν 3 χρόνια=150€.Απο όλα τα games ελάχιστα αξίζουν.Καλύτερα με τα 50€/χρόνο να επέλεγα 1-2 digital σε προσφορά.

1)Abe's 2)Escape Plan 3)Resident Evil 4)NBA 2K 16

Δεν θυμάμαι άλλα που να αξίζουν.

Είναι πολλά τα λεφτά για που βγαίνουν για να δωσει Free Online.Είδε πόσα έβγαζε η MS με το Live και είπε να το ακολουθήσει. Τα παιχνίδια είναι απλά ως Bonus για να δικαιολογήσουν την υψηλή τιμή της συνδρομής. Και η γκρίνια τόσο καιρό στην MS δεν γινόταν γιατί ναι μεν Official Price είχε 12 μήνες 50 ευρώ( ή και 60 δεν θυμάμαι) αλλά όλοι βρίσκαμε 12-13 μήνες 29-36 ευρώ ;). Στην Sony το καλύτερο από 50 Ευρώ είναι 48 Max

Δημοσ.

*** ειναι ομως οτι χωρις το plus μερικα παιχνιδια ειναι μισα..Ξεκινησα καριερα στο nba2k17 χωρις plus κ μτ ξεκινησα καινουρια με το plus κ χωρις υπερβολες ξεκλειδωσε αλλο ενα παιχνιδι!!Πανω απο 15 νεες επιλογες!

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που ανανεώνει τη συνδρομή περισσότερο για τα παιχνίδια και λιγότερο για το online?

Με 3.75€ ανα μήνα υπάρχει τουλάχιστον ένα 'από αξιόλογο μέχρι πολύ καλό' παιχνίδι να ασχοληθείς στο ps4 (ή και στο ps3).

Δεν λέω οτι θα είναι του γούστου σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν αξίζει να του ρίξεις μια ματιά πριν το "δικάσεις".

Προσωπικά, έχω συνδρομή σχεδον 2 χρόνια ασταμάτητα και ζήτημα να έχω πει "χάλια μήνας" 3-4 φορές..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταλαβαίνω την λογική σου αλλά ας το πάρουμε από την ανάποδη. Αν και δεν έχω όρεξη να υπερασπιστώ την κάθε Sony.

Σύμφωνα με αυτά που γράφεις λοιπόν :

Δίνεις 50 ευρώ τον χρόνο. Παίρνεις τουλάχιστον έξι παιχνίδι κάθε μήνα. Αν υπολογίσουμε την αξία κάθε PS4 παιχνιδιού στα 35 ευρώ ,καθε PS3 20 ευρώ και κάθε Vita 15 έχουμε παιχνίδια αξίας 140 ευρώ. Επί 12 μήνες μας κάνουν 1680 ευρώ.

Τοσα γλιτώνεις αν τα αγόραζες όλα. Και κάθεσαι και μυξοκλαίς (όχι εσύ προσωπικά! Χάρην λόγου το γράφω έτσι) κάθε μήνα γιατί δεν σου δίνει ΑΑΑ παιχνίδια.

Τα παραπάνω από την πλευρά της Sony. Ας δούμε και την δική μας τώρα.

Η Sony έχει να δώσει σερί μήνα καλά παιχνίδια εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον. Καλά για το PS4 δεν το συζητώ. Αραιά και που. Άρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι, παρόλα αυτά συνεχίζουμε να κάνουμε ανανέωση και να μυξοκλαίμε.

Ποιος φταίει; Εμείς ή η Sony; Η Sony και η κάθε Sony αυτά θέλει να δώσει και αυτά δίνει. Εμείς όμως δεν αντιδράμε.

Δυστυχώς η έλλειψη ανταγωνισμού αυτά τα αποτελέσματα έχει. Όταν επί εποχές PS3-360 έτρωγαν σκόνη οι Ιάπωνες κάθε μήνα έδιναν AAA παιχνίδια για να προσελκύσουν κόσμο. Αυτά να τα ξεχάσουμε με 40 εκατομμύρια πωλήσεις.

1) Με 50 ευρω τον χρόνο ουσιαστικά συνδρομή δεν παίρνεις παιχνίδια αξίας 140 ευρω όπως τα λες.

Το παιχνίδι δεν σου το πουλάει εαν το έχεις καταλάβει,απλα σου το νοικιαζει και σου νοικιάζει

παλιά παιχνίδια που στην πλεοψηφία τους δεν έχουν την αξία ενος retail παιχνιδιου .

2) Οταν η "sony" η οποιαδήποτε εταιρία πουλάει παιχνίδια σε φυσική μορφή(retail),τοτε αυτη

εταιρία χάνει χρήματα σε σύγκριση με το ψηφιακό game .(Παίρνει ποσοστα και το κατάστημα που

το πουλάει χάνει και απο τα μεταφορικά) .

3) Επειδή απαιτείς κάτι"λογικό και δίκαιο"δεν σημαίνει και απαραίτητα πως "μυξοκλαίς" η παραπονιεσαι

η όπως θέλεις πες το,σημαίνει τουλάχιστον πως θέλεις να μην αδικήσε η να μην σε θεωρούν παράλογο.

Πες το σαν ενας τρόπος διαμαρτυρίας,όταν αδικήσε και θέλεις να δικαιωθείς.(μεγάλη συζήτηση)

4) Π.Χ Κάνεις μία ετήσια συνδρομή σε ενα βίντεο club (με 50-100 ευρώ το χρόνο) το βίντεο club άμεσα

σου δίνει την δυνατότητα να δανίζεσαι οποιαδήποτε παιχνίδια για όσο καιρό το επιθυμείς .Τώρα η

Sony σε αυτο τον τομέα υπερτερεί κατά πάρα πολυ γιατι δεν έχει θέμα διαθεσιμότητας και περιορισμου.

(Αλλα μας περιορίζει πάρα πολύ)

5)Δεν φταίει μόνο η έλλειψη ανταγωνισμού αλλα και η έλλείψη κάποιας μαζικής διαμαρτηρίας ,πχ αν κάποια μέρα απο 30.000.000 συνδρομητές ξαφνικά μια μέρα μείνουν 15.000.000 ειτε θέλεις να πιστευεις ειτε όχι αμα συμβει αυτο ,εκεί στην sony θα αρχίζουν να τρέμουν (οι υπάλληλοι)σίγουρα μέτα απο ένα τέτοιο κραχ θα αλλάξουν οποσδήποτε την τακτική και την προσέγγιση τους.

Επεξ/σία από V3NDETTA
Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που ανανεώνει τη συνδρομή περισσότερο για τα παιχνίδια και λιγότερο για το online?

Με 3.75€ ανα μήνα υπάρχει τουλάχιστον ένα 'από αξιόλογο μέχρι πολύ καλό' παιχνίδι να ασχοληθείς στο ps4 (ή και στο ps3).

Δεν λέω οτι θα είναι του γούστου σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν αξίζει να του ρίξεις μια ματιά πριν το "δικάσεις".

Προσωπικά, έχω συνδρομή σχεδον 2 χρόνια ασταμάτητα και ζήτημα να έχω πει "χάλια μήνας" 3-4 φορές..

Και εγώ για τα παιχνίδι την έχω μιας και έχω και τις τρεις κονσόλες.

1) Με 50 ευρω τον χρόνο ουσιαστικά συνδρομή δεν παίρνεις παιχνίδια αξίας 140 ευρω όπως τα λες.

Το παιχνίδι δεν σου το πουλάει εαν το έχεις καταλάβει,απλα σου το νοικιαζει και σου νοικιάζει

παλιά παιχνίδια που στην πλεοψηφία τους δεν έχουν την αξία ενος retail παιχνιδιου .

2) Οταν η "sony" η οποιαδήποτε εταιρία πουλάει παιχνίδια σε φυσική μορφή(retail),τοτε αυτη

εταιρία χάνει χρήματα σε σύγκριση με το ψηφιακό game .(Παίρνει ποσοστα και το κατάστημα που

το πουλάει χάνει και απο τα μεταφορικά) .

3) Επειδή απαιτείς κάτι"λογικό και δίκαιο"δεν σημαίνει και απαραίτητα πως "μυξοκλαίς" η παραπονιεσαι

η όπως θέλεις πες το,σημαίνει τουλάχιστον πως θέλεις να μην αδικήσε η να μην σε θεωρούν παράλογο.

Πες το σαν ενας τρόπος διαμαρτυρίας,όταν αδικήσε και θέλεις να δικαιωθείς.(μεγάλη συζήτηση)

4) Π.Χ Κάνεις μία ετήσια συνδρομή σε ενα βίντεο club (με 50-100 ευρώ το χρόνο) το βίντεο club άμεσα

σου δίνει την δυνατότητα να δανίζεσαι οποιαδήποτε παιχνίδια για όσο καιρό το επιθυμείς .Τώρα η

Sony σε αυτο τον τομέα υπερτερεί κατά πάρα πολυ γιατι δεν έχει θέμα διαθεσιμότητας και περιορισμου.

(Αλλα μας περιορίζει πάρα πολύ)

5)Δεν φταίει μόνο η έλλειψη ανταγωνισμού αλλα και η έλλείψη κάποιας μαζικής διαμαρτηρίας ,πχ αν κάποια μέρα απο 30.000.000 συνδρομητές ξαφνικά μια μέρα μείνουν 15.000.000 ειτε θέλεις να πιστευεις ειτε όχι αμα συμβει αυτο ,εκεί στην sony θα αρχίζουν να τρέμουν (οι υπάλληλοι)σίγουρα μέτα απο ένα τέτοιο κραχ θα αλλάξουν οποσδήποτε την τακτική και την προσέγγιση τους.

1) Δεν διαφωνώ ότι δεν σου ανήκουν. Αλλά αν δεν στο νοίκιαζε, εσύ θα αναγκαζόσουν να το αγοράσεις άρα να δώσεις ένα ποσό πολύ μεγαλύτερο από τα 50/12=4.16 ευρώ που δίνεις τον μήνα για έναν χρόνο. Ακόμα και μόνο δυο-τρεις τίτλοι να σου αρέσουν από τους 72 (εκ των οποίων οι 24 τουλάχιστον είναι για PS4, συνήθως είναι περισσότεροι λόγω cross play) που σου δίνει σε έναν χρόνο, τότε σχεδόν έχεις βγάλει τα χρήματα σου. Επίσης όπως έχεις παρατηρήσει τα ψηφιακά παιχνίδια είναι κατά πολύ ακριβότερα από τα retail.

2) Όπως στο retail έχει να πληρώσει το μαγαζί, έτσι και στο ψηφιακό έχει να συντηρήσει ένα ολόκληρο οικοσύστημα (πχ servers, προσωπικό) για να μπορείς να το κατεβάσεις ανά πάσα στιγμή. Δεν είναι ότι όλο το ποσό πάει στην τσέπη της.

3) Συμφωνώ.

4) Εφόσον έχεις την επιλογή να κάνεις κάτι τέτοιο και σε βολεύει καλύτερα, then go for it. Ειδικά το γεγονός ότι μπορείς να πάρεις οποιονδήποτε τίτλο θες είναι τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με την υπηρεσία της Sony. Εδώ στην Ελλάδα ποιος το κάνει; Αν και διατηρώ τις αμφιβολίες μου ως προς την τιμή που δίνεις.

5) Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αλλά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ τόσο μαζική διαμαρτυρία. Ειδικά όταν δεν σου έχει το multiplayer ελεύθερο όπως στο PS3. Και επειδή την πλειοψηφία την ενδιαφέρει το online, η Sony θα συνεχίσει να μην δίνει ΑΑΑ τίτλους. Και επειδή γνωρίζουμε τις τακτικές της Sony, αν δεν νιώσει την ανάσα κάποιου ανταγωνιστή δεν πρόκειται να κάνει κάτι.

Μακάρι τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο (προσφέροντας περισσότερους ΑΑΑ τίτλους), αν και προσωπικά μέχρι τώρα δεν έχω θέμα με την υπηρεσία. Σίγουρα υπάρχουν μήνες που δεν μου κάνει κλικ κάποιο παιχνίδι, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος, τότε πρέπει να αντιδράσει και να μην ανανεώσει. Να στείλει και ένα mail στη Sony για τους λόγους που ακυρώνει και από εκεί και πέρα δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...