Heatspreader Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 full line-up, available for download on 4th October: Resident Evil, PS4 Transformers: Devastation, PS4 Mad Riders, PS3 From Dust, PS3 Code: Realize ~Guardian of Rebirth~, PS Vita Actual Sunlight, PS Vita Πωωωωω ΠΟΣΟ GG. Ίσως επιτέλους σταματήσει το ps4 να είναι twitch machine. Να ναι καλά το resident evil. Not bad... Φαίνεται να σταματάει σιγά σιγά αυτή η αηδία με 2D πιξελιασμένα ανθρωπάκια σιγά σιγά στο PS4. Αν συνεχίσουν έτσι τότε χαλάλι η συνδρομή ακόμα και αν αυξηθεί. Έχει κάθε μήνα να παίξεις 2 παιχνίδια κανονικά. 3
duende Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 αυτα ειναι και ημουν ετοιμος να αγορασω το transformers :-D
Chrysostomos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Επιτέλους καλά παιχνίδια μετά από καιρό! 1
achilleas1983 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Απορια για τις ps plus cards Ηθελα να μαθω αν οι ps plus cards ληγουν επειδη εχει ενας φιλος μια εδω και 1,5 χρονο και ηθελα να τη παρω θα ειναι ενταξει θα μπει ο κωδικος.
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Νομιζω ληγουν εναν χρονο μετα την αγορα...
coyote2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 αυτα ειναι και ημουν ετοιμος να αγορασω το transformers :-D δεν είναι δικτυακό όμως αλλά δε πειράζει (εχουμε το overwatch)
coyote2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Απορια για τις ps plus cards Ηθελα να μαθω αν οι ps plus cards ληγουν επειδη εχει ενας φιλος μια εδω και 1,5 χρονο και ηθελα να τη παρω θα ειναι ενταξει θα μπει ο κωδικος. γράφουν επάνω στο κουτί πότε λήγουν
JohnVani18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Προσωπικά χρησιμοποίησα κωδικό με extra υλικό ο οποίος παίζει να έληξε πριν 3+ χρόνια και δούλεψε κανονικά.
bedazzled Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Άρα πίπες είναι αυτό με τους 12 μήνες λήξης (λες κι είναι τυρί, λολ).
JohnVani18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 ^Έλα μου ντε.. Με την παραπάνω λογική το 80% (τυχαίο ποσοστό, αλλά νομίζω είναι κάπως έγκυρο) των retail PC games σε μαγαζιά θα έπρεπε να έχουν λήξει.
Bourdoulas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μπαγιατεύει η βάση δεδομένων με τους κωδικούς οπότε πρέπει να την διαγράψουν. Είναι θέμα δημόσιας υγείας. 2
Wolf365 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αυτές τις μέρες δεν έχω Ίντερνετ στο σπίτι. Το πρόβλημα ειναι ότι ολα τα παιχνίδια του PS4 μου τα δείχνει κλειδωμένα κ μου ζητάει να συνδεθώ στο psn. Μπορεί να βοηθήσει κανεις ??
bedazzled Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αυτές τις μέρες δεν έχω Ίντερνετ στο σπίτι. Το πρόβλημα ειναι ότι ολα τα παιχνίδια του PS4 μου τα δείχνει κλειδωμένα κ μου ζητάει να συνδεθώ στο psn. Μπορεί να βοηθήσει κανεις ?? Η κονσόλα σου δεν είναι primary activated.
coyote2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 αφου δεν έχει ιντερνετ πως θα τα καταλάβει ότι ειναι στο ps plus Που και που δε πρεπει να το τσεκάρει για τα παιχνίδια που ειναι δωρεάν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα