mtzs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα εχω πσ3 και λογαριασμό πσπλασ και κατεβάζωτα δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα Ήθελα ναρωτήσω. Μπορώ απότώρα να βάζω στην λίστα download του λογαριασμού μου τα δωρεάν παιχνίδια τουπσ4 και του χρόνου που θα αγοράσω πσ4 να τα κατεβάσω? Να κατεβάσωπχ ιανουάριο2017 τα παιχνίδια Σεπτέμβρη 2016που είχα σε αναμονη? Και αν ναι ισχύεικαι για psvit? Εδω πας και τα κατεβαζεις ολα (PS3, PSV, PS4) https://store.playstation.com/#!/en-gr/home/games/psplus Μονο μεσω pc γινεται να τα παρεις ολα. Προσοχη πρεπει να τα βαλεις στο cart και να ολοκληρωσεις την αγορα. μετα μενουν για παντα στο λογαριασμο σου 1
coyote2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό έκανα κι εγώ έξι μήνες πριν το αγοράσω
kiko33gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω μια χαρα τα κανω purchase απο το PS3 και παντα μου ερχεται email επιβεβαιωσεις. Τωρα μπηκα στο λογαριασμο απο το PC να σιγουρευτω και τα παιχνιδια για PS4 τα εχω εκει.
S2000Honda Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημερα. Με χρεωσαν 150 ευρω απο την καρτα μου σημερα το πρωι και μετα μου αλλαξαν το psn id (email) μου. Τι κανω? Πλεον οταν παω να συνδεθω η να κανω αλλαγη κωδικου μου λεει οτι το email δεν υπαρχει.
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημερα. Με χρεωσαν 150 ευρω απο την καρτα μου σημερα το πρωι και μετα μου αλλαξαν το psn id (email) μου. Τι κανω? Ειχες δωσει καπου τον λογαριασμο σου(μειλ και κωδικο);;; 1
Avatar_GR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Από κάπου σου κλέψανε τον κωδικό συνήθως: 1) Είτε από κάποιο φόρουμ μου έβαλες τον ίδιο κωδικό και username. 2) Είτε με κάποιο keyloger/ Ιό που κόλλησες στον υπολογιστή σου. 3) Είτε από κάποιο Internet cafe η δημόσιο υπολογιστή που έβαλες τα στοιχεία σου. 4) Είτε από κάποιο ξεκλέιδωτο η δημόσιο wifi δίκτυο μπήκες και σου κλέψανε τους κωδικούς. (Το 4 είναι αρκετά δύσκολο να συμβεί, θέλει εξειδικευμένες γνώσεις και προγράμματα.) Επικοινώνησε αμέσως με την τράπεζα σου να σου μπλοκάρουν την κάρτα και να ακυρώσουν την συναλλαγή, μετά με την αστυνομία και με το customer support του Playstation.
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Από κάπου σου κλέψανε τον κωδικό συνήθως: 1) Είτε από κάποιο φόρουμ μου έβαλες τον ίδιο κωδικό και username. 2) Είτε με κάποιο keyloger/ Ιό που κόλλησες στον υπολογιστή σου. 3) Είτε από κάποιο Internet cafe η δημόσιο υπολογιστή που έβαλες τα στοιχεία σου. 4) Είτε από κάποιο ξεκλέιδωτο η δημόσιο wifi δίκτυο μπήκες και σου κλέψανε τους κωδικούς. (Το 4 είναι αρκετά δύσκολο να συμβεί, θέλει εξειδικευμένες γνώσεις και προγράμματα.) Επικοινώνησε αμέσως με την τράπεζα σου να σου μπλοκάρουν την κάρτα και να ακυρώσουν την συναλλαγή, μετά με την αστυνομία και με το customer support του Playstation. Δεν νομιζω οτι συνεβη κατι τετοιο... Απλα,ή swap λογαριασμων εγινε για να κατεβασει ο καθενας τα παιχνιδια του αλλου ή αγορασε μεταχειρισμενη κονσολα με λογαριασμο αλλου(για τα games παντα) στον οποιο ο προηγουμενος ειχε ακομα προσβαση
Chrysostomos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 και το χρέωμα στην κάρτα; όπως και να έχει πρώτα στην τράπεζα για ακύρωση της και για μην αναγνωρισμένη πληρωμή.
gRim Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Εάν ακυρώσει την πληρωμή θα γίνει ban ο λογαριασμός του..ακόμα και να επικοινωνήσει με την sony και να πει ότι του έκλεψαν τον λογαριασμό (γιατί αυτό έγινε..γίνεται χαμός τον τελευταίο καιρό) η λύση τους μάλλον θα είναι να κάνουν πάλι ban τον λογαριασμό όπως έκαναν σε άλλους που αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα.
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε μου εγω εχω μια καρτα συνδεμενη στον λογαριασμο μου psn... Κανουμε swap για να κατεβασουμε τα παιχνιδια ο ενας του αλλου. Εσυ αφου μπεις, μου χρεωνεις την καρτα 150€ σε αγορες και μετα αλλαζεις και το password (αφου ηδη εχεις το μειλ) και με πετας εξω.. Ή αγοραζω την κονσολα σου με τον λογαριασμο σου γιατι την πουλας με καμια 10ρια digital (αγορασμενα απο psn) παιχνιδια και χωρις να αλλαξω στοιχεια ,βαζω τα στοιχεια της καρτας μου να κανω αγορες. Εσυ παλι εχεις προσβαση
Chrysostomos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε μου εγω εχω μια καρτα συνδεμενη στον λογαριασμο μου psn... Κανουμε swap για να κατεβασουμε τα παιχνιδια ο ενας του αλλου. Εσυ αφου μπεις, μου χρεωνεις την καρτα 150€ σε αγορες και μετα αλλαζεις και το password (αφου ηδη εχεις το μειλ) και με πετας εξω.. Ή αγοραζω την κονσολα σου με τον λογαριασμο σου γιατι την πουλας με καμια 10ρια digital (αγορασμενα απο psn) παιχνιδια και χωρις να αλλαξω στοιχεια ,βαζω τα στοιχεια της καρτας μου να κανω αγορες. Εσυ παλι εχεις προσβαση το πως γίνεται,είναι εύκολο να το καταλάβεις. το καλύτερο βέβαια θα ήταν να μας πει ο φίλος τι και πως.
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνω απολυτα... Αυτο προσπαθω να πω τοσην ωρα... Πως μπορει να γινει. Γιατι δεν υπαρχουν πολλοι τροποι.... Και εμενα το id μου ειναι δηλωμενο εδω μεσα αλλα κανεις δεν μου το εχει χακεψει. Γιατι δεν εχει τα βασικα. Email και κωδικο... Αραγε τι παραπανω λεπτομερειες περιμενεις εσυ απο τον φιλο;;. Καπου εδωσε τα στοιχεια του ή χρησιμοποιησε στοιχεια αλλου και συνδεσε και την καρτα του.
spacemonkey Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω παρει popcorn και βλεπω τα πιθανα σεναρια ολων (φαση criminal minds) για να βρεθει το προφιλ του δραστη. Φιλε,μια ερωτηση, τι παιχνιδια ακριβως πηρε με αυτα τα 150€? Αν πηρε κανενα με εκπτωση θα ειναι κανενας πιτσιρικας που θα ηθελε να παρει οσα πιο πολλα...αν πηρε 2-3 καλα θα ειναι κανενας αλητακος που δε θα μπορουσε να τα αγορασει αλλιως...αν παλι αγορασε κανενα No Man's Sky θα ειναι κανενας γνωστος σου που απλα θα ηθελε να σου κανει κακο. (Sorry για το χαβαλε, καταλαβαινω οτι ειναι τραγικο το ολο concept απλα ετσι για να σπασει ο παγος λιγο ) 2
Chrysostomos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνω απολυτα... Αυτο προσπαθω να πω τοσην ωρα... Πως μπορει να γινει. Γιατι δεν υπαρχουν πολλοι τροποι.... Και εμενα το id μου ειναι δηλωμενο εδω μεσα αλλα κανεις δεν μου το εχει χακεψει. Γιατι δεν εχει τα βασικα. Email και κωδικο... Αραγε τι παραπανω λεπτομερειες περιμενεις εσυ απο τον φιλο;;. Καπου εδωσε τα στοιχεια του ή χρησιμοποιησε στοιχεια αλλου και συνδεσε και την καρτα του. τίποτα περισσότερο,απλά με ποια από τις περιπτώσεις που είπαμε,την πάτησε εν τέλη. Έχει ένα ενδιαφέρον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα