Bourdoulas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Κανε μια δοκιμή και μπες από το pc για να κανεις την αγορά . Όταν έχει η Sony να κάνει παρουσίαση (E3) τότε δίνει καλους τίτλους στο Plus για να κάνει και promotion .... Είχα κάνει εκείνη την στιγμή αλλά δυστυχώς τα ίδια. Θα περιμένω μέχρι το Σάββατο.
Bourdoulas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Τα ίδια και σήμερα. Τελική λύση είναι η αγορά prepaid PSN. Απ' ότι είδα όμως ο Maxplay έχει ξεμείνει από 20άρες. Κάποια άλλη πηγή υπάρχει για αγορά του κωδικού απευθείας;
thomason993 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Τα ίδια και σήμερα. Τελική λύση είναι η αγορά prepaid PSN. Απ' ότι είδα όμως ο Maxplay έχει ξεμείνει από 20άρες. Κάποια άλλη πηγή υπάρχει για αγορά του κωδικού απευθείας; Το πρόβλημα που αναφέρεις το έβγαζε και σε μένα από τη στιγμή που άρχισε το όλο θέμα με Capital Control πέρυσι το καλοκαίρι (και στο psn αλλά και σε πολλά άλλα μαγαζιά του εξωτερικού δεν περνούσαν οι πληρωμές μέσω της κάρτας). Τελικά, δήλωσα οτι έχασα την κάρτα που είχα, έκανα αίτηση για να μου βγάλουν καινούργια και από τότε με την καινούργια δεν είχα θέμα ποτέ ξανά στο psn.. Απλά το αναφέρω μήπως σε βοηθήσει στο πρόβλημά σου.
jest Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εντάξει, καταλαβαίνω ότι έχει κουράσει η μόδα με τα πιξελωτά indies, αλλά το Journey δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία... μην τα κάνουμε όλα σούπα. Για την κατηγορία του (indie) έχει ίσως τα καλύτερα γραφικά και σε PS3 (720p30) και σε PS4 (1080p60)... καλό είναι να υπάρχουν κι αυτά, δεν γίνεται να είναι όλα cinematic υπερπαραγωγές τύπου Uncharted 4. Αυτή η προσκόλληση στα γραφικά σας κάνει να χάνετε διαμάντια όπως π.χ. το Life is Strange... ίσως ό,τι καλύτερο έπαιξα φέτος από άποψη storytelling. Πολύ σωστά τα λες. Εγώ πάντως είχα σκοπό να το αγοράσω το Journey σε retail, τώρα όλο και κάτι άλλο θα τσιμπήσω. Μπάι δε γουέι, και η Kojima Productions indie στούντιο είναι...
Bourdoulas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρόβλημα που αναφέρεις το έβγαζε και σε μένα από τη στιγμή που άρχισε το όλο θέμα με Capital Control πέρυσι το καλοκαίρι (και στο psn αλλά και σε πολλά άλλα μαγαζιά του εξωτερικού δεν περνούσαν οι πληρωμές μέσω της κάρτας). Τελικά, δήλωσα οτι έχασα την κάρτα που είχα, έκανα αίτηση για να μου βγάλουν καινούργια και από τότε με την καινούργια δεν είχα θέμα ποτέ ξανά στο psn.. Απλά το αναφέρω μήπως σε βοηθήσει στο πρόβλημά σου. Θα μπορούσε να είναι αυτό πράγματι. Αλλά στην περίπτωση μου πριν 3 μήνες είχα κάνει κανονικά αγορά. Συν ότι δοκίμασα με Leupay (αντίστοιχη της Revolut). Σε κινέζικα site δεν είχα κανένα πρόβλημα.
bedazzled Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ σωστά τα λες. Εγώ πάντως είχα σκοπό να το αγοράσω το Journey σε retail, τώρα όλο και κάτι άλλο θα τσιμπήσω. Μπάι δε γουέι, και η Kojima Productions indie στούντιο είναι... Κοίτα, αν το πάμε αυστηρά με τον ορισμό του indie aka independent, τότε ούτε το Journey είναι indie. Ο διαχωρισμός AAA vs indie γίνεται πιο πολύ με βάση τα production values του εκάστοτε project... Θα μπορούσε να είναι αυτό πράγματι. Αλλά στην περίπτωση μου πριν 3 μήνες είχα κάνει κανονικά αγορά. Συν ότι δοκίμασα με Leupay (αντίστοιχη της Revolut). Σε κινέζικα site δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πριν κάτι μήνες είχα πρόβλημα με Πειραιώς VISA και δούλευε μόνο η Revolut, πλέον δουλεύει και η Πειραιώς κανονικά στο PSN.
jorimkian2 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 <p>Καλημέρα Από τα παιχνίδια κάτω από 20€ που έχει τώρα για PS4 λέω να πάρω το RANCHET και από τα DLC το motorcycle club. έχετε ξεχωρίσει κάτι άλλο σαν ευκαιρία?</p> Tomb raider είναι σίγουρα απαραίτητη προσθήκη αν δεν το είχες παίξει και παλιότερα. Και παμφθηνο 1
rudigarcia222 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια χαρα,αγορασα πριν 2 μηνες μια πσπλας τριμηνου για το πσ4,δεν την ενεργοποιησα ακομα δεν μου αρεσε καποιο παιχνιδι,υπαρχει καποιο χρονικο οριο που πρεπει να την ενεργοποιησω αναγκαστικα??
argi73 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Tomb raider είναι σίγουρα απαραίτητη προσθήκη αν δεν το είχες παίξει και παλιότερα. Και παμφθηνο Thanks! To εχω παιξει στο 360. Ειδα στο αμερικανικο το Batman στα 14$ λέω να το τιμήσω
duende Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 εχω δει καποιους παλαιοτερους οδηγους για να προσθεσεις account αλλης περιοχης (usa/japan) ωστε να αγοραζεις παιχνιδια απο εκει. ισχυει ακομα αυτο? παιζει πουθενα καμια λιστα με τα region exclusive παιχνιδια? σκεφτομουν να κανω 2 λογαριασμους, εναν για usa κ εναν για japan και να τους φορτωσω με psn card της αντιστοιχης περιοχης (απο offgamers)
thomason993 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 εχω δει καποιους παλαιοτερους οδηγους για να προσθεσεις account αλλης περιοχης (usa/japan) ωστε να αγοραζεις παιχνιδια απο εκει. ισχυει ακομα αυτο? παιζει πουθενα καμια λιστα με τα region exclusive παιχνιδια? σκεφτομουν να κανω 2 λογαριασμους, εναν για usa κ εναν για japan και να τους φορτωσω με psn card της αντιστοιχης περιοχης (απο offgamers) Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος τρόπος/οδηγός για να προσθέσεις account από άλλο region στη κονσόλα σου.. απλά φτιάχνεις νέο account και όταν σου ζητήσει χώρα και διεύθυνση βάζεις π.χ USA και μία τυχαία διεύθυνση από USA (ψάξε μία στο google). Δεν υπάρχουν region exclusive games απ' όσο γνωρίζω.. απλά κάποια παιχνίδια μπορεί να προστίθενται πρώτα στο αμερικάνικο store π.χ. και λίγο αργότερα στο ευρωπαικό (ή και το ανάποδο). O βασικός λόγος για να κάνεις account από άλλο region είναι οι τιμές που έχει το αντίστοιχο store. Π.χ. στο αμερικανικό store οι τιμές στα games είναι πολύ καλύτερες απ ότι στο ευρωπαϊκό αλλά αγοράζεις μόνο με prepaid psn cards όπως είπες κι εσύ.. Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση με το ps plus.
Thanasia82 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα εχω πσ3 και λογαριασμό πσπλασ και κατεβάζωτα δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα Ήθελα ναρωτήσω. Μπορώ απότώρα να βάζω στην λίστα download του λογαριασμού μου τα δωρεάν παιχνίδια τουπσ4 και του χρόνου που θα αγοράσω πσ4 να τα κατεβάσω? Να κατεβάσωπχ ιανουάριο2017 τα παιχνίδια Σεπτέμβρη 2016που είχα σε αναμονη? Και αν ναι ισχύεικαι για psvit?
keropi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ^ ναι ισχύει, "αγοράζεις" τα free κάθε μήνα για όλα τα μηχανήματα και όταν με το καλό αποκτήσεις κάποιο θα έχεις ήδη έτοιμη λίστα για κατέβασμα 1
thomason993 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα εχω πσ3 και λογαριασμό πσπλασ και κατεβάζωτα δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα Ήθελα ναρωτήσω. Μπορώ απότώρα να βάζω στην λίστα download του λογαριασμού μου τα δωρεάν παιχνίδια τουπσ4 και του χρόνου που θα αγοράσω πσ4 να τα κατεβάσω? Να κατεβάσωπχ ιανουάριο2017 τα παιχνίδια Σεπτέμβρη 2016που είχα σε αναμονη? Και αν ναι ισχύεικαι για psvit? Αρκεί να "αγοράζεις" μέσω του store απο το pc σου τα παιχνίδια του ps4 και του vita.. γιατί μέσω του ps3 αγοράζεις μόνο αυτά του ps3.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα