Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό δεν θέλω, να παρερμηνευτώ.
Να υπάρχουν. 
Πρώτα όμως να υπάρχουν τα άλλα και ας μην είναι αριστουργήματα όπως το The Last of Us και μετά ας παίξουμε παιχνίδια όπως The Life is Strange, CatLady, Brothers, Journey και άλλα.

Κατά τη γνώμη μου αυτό το πράγμα που η SONY δίνει με το κιλό Indies τίτλους, (με ενοχλεί μόνο και μόνο που τα λέω Indies - μούφες θέλω να τα λέω) χαλάει μέσα σε όλη αυτήν τη σούπα και μερικούς αξιόλογους όπως οι παραπάνω.

• Like 1
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει κάνει κάποιος αυτές τις μέρες αγορά από το Store; Προσπαθώ να πάρω δυο παιχνίδια αλλά μάταια. Έχω δοκιμάσει δυο διαφορετικές κάρτες (Leupay) και Paypal. Κάθε φορά λαμβάνω το μήνυμα "Your purchase may not be completed. Check your transaction history μπλα μπλα μπλα".

Δημοσ.

δώστου μια τρείς μέρες - 1 εβδομάδα να σε "ξεχάσει" και μετά δοκιμάζεις πάλι. Είναι τουφέκι το store ώρες ώρες. Τα ίδια είχα όταν αγόρασα την κονσόλα και τα ίδια πριν κάτι βδομάδες. Αν βιάζεσαι, prepaid κάρτα και περνάει κανονικά.

Μερικές φορές αναρωτιέμαι, αν δινόταν η ευκαιρία στους χρήστες του ps store να δοκιμάσουν κάτι σαν το steam, θα ξαναγύριζαν? Οι τύποι είναι τραγικοί ώρες ώρες.

Δημοσ.

Με την 15μερη συνδρομη που δινει η sony σε καθε νεα κονσολα μπορουμε να κατεβασουμε τα δωρεαν μηνιαία παιχνιδια του psn+?

Αν όμως δεν είσαι συνδρομητής δεν μπορείς να τα παίξεις.

Σωστά;

Δημοσ.

Αν όμως δεν είσαι συνδρομητής δεν μπορείς να τα παίξεις.

Σωστά;

Σωστά

Επίσης, το 14 days trial ισχύει σε κάθε νέο λογαριασμό και όχι σε κάθε νέα κονσόλα.

Δημοσ.

δώστου μια τρείς μέρες - 1 εβδομάδα να σε "ξεχάσει" και μετά δοκιμάζεις πάλι. Είναι τουφέκι το store ώρες ώρες. Τα ίδια είχα όταν αγόρασα την κονσόλα και τα ίδια πριν κάτι βδομάδες. Αν βιάζεσαι, prepaid κάρτα και περνάει κανονικά.

Μερικές φορές αναρωτιέμαι, αν δινόταν η ευκαιρία στους χρήστες του ps store να δοκιμάσουν κάτι σαν το steam, θα ξαναγύριζαν? Οι τύποι είναι τραγικοί ώρες ώρες.

Δεν υπάρχει πιο άθλιο eshop.

Δημοσ.

Έχει κάνει κάποιος αυτές τις μέρες αγορά από το Store; Προσπαθώ να πάρω δυο παιχνίδια αλλά μάταια. Έχω δοκιμάσει δυο διαφορετικές κάρτες (Leupay) και Paypal. Κάθε φορά λαμβάνω το μήνυμα "Your purchase may not be completed. Check your transaction history μπλα μπλα μπλα".

Κανε μια δοκιμή και μπες από το pc για να κανεις την αγορά .

ε,μια στο τοσο...

Όταν έχει η Sony να κάνει παρουσίαση (E3) τότε δίνει καλους τίτλους στο Plus για να κάνει και promotion ....

Δημοσ.

Καλημέρα Από τα παιχνίδια κάτω από 20€ που έχει τώρα για PS4 λέω να πάρω το RANCHET  και από τα DLC το motorcycle club. έχετε ξεχωρίσει κάτι άλλο σαν ευκαιρία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...