Heatspreader Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό δεν θέλω, να παρερμηνευτώ.Να υπάρχουν. Πρώτα όμως να υπάρχουν τα άλλα και ας μην είναι αριστουργήματα όπως το The Last of Us και μετά ας παίξουμε παιχνίδια όπως The Life is Strange, CatLady, Brothers, Journey και άλλα.Κατά τη γνώμη μου αυτό το πράγμα που η SONY δίνει με το κιλό Indies τίτλους, (με ενοχλεί μόνο και μόνο που τα λέω Indies - μούφες θέλω να τα λέω) χαλάει μέσα σε όλη αυτήν τη σούπα και μερικούς αξιόλογους όπως οι παραπάνω. 1
bedazzled Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν βρίσκω πρόβλημα με indies επιπέδου Journey, Rocket League κλπ. Κάτι άλλα που θυμίζουν Atari 2600, ναι, έχουν κουράσει.
Heatspreader Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Απόψεις είναι αυτές.Εγώ απλά δεν βρίσκω μεγάλο πρόβλημα. Τα ανέχομαι.
coyote2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 οι μισοί που τα παίζουν δεν ξέρουν τι είναι το atari. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Με την 15μερη συνδρομη που δινει η sony σε καθε νεα κονσολα μπορουμε να κατεβασουμε τα δωρεαν μηνιαία παιχνιδια του psn+?
Bourdoulas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει κάνει κάποιος αυτές τις μέρες αγορά από το Store; Προσπαθώ να πάρω δυο παιχνίδια αλλά μάταια. Έχω δοκιμάσει δυο διαφορετικές κάρτες (Leupay) και Paypal. Κάθε φορά λαμβάνω το μήνυμα "Your purchase may not be completed. Check your transaction history μπλα μπλα μπλα".
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 δώστου μια τρείς μέρες - 1 εβδομάδα να σε "ξεχάσει" και μετά δοκιμάζεις πάλι. Είναι τουφέκι το store ώρες ώρες. Τα ίδια είχα όταν αγόρασα την κονσόλα και τα ίδια πριν κάτι βδομάδες. Αν βιάζεσαι, prepaid κάρτα και περνάει κανονικά. Μερικές φορές αναρωτιέμαι, αν δινόταν η ευκαιρία στους χρήστες του ps store να δοκιμάσουν κάτι σαν το steam, θα ξαναγύριζαν? Οι τύποι είναι τραγικοί ώρες ώρες.
Heatspreader Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Με την 15μερη συνδρομη που δινει η sony σε καθε νεα κονσολα μπορουμε να κατεβασουμε τα δωρεαν μηνιαία παιχνιδια του psn+? Αν όμως δεν είσαι συνδρομητής δεν μπορείς να τα παίξεις. Σωστά;
thomason993 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αν όμως δεν είσαι συνδρομητής δεν μπορείς να τα παίξεις. Σωστά; Σωστά Επίσης, το 14 days trial ισχύει σε κάθε νέο λογαριασμό και όχι σε κάθε νέα κονσόλα.
coyote2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Για αυτό έχουμε γεμίσει πάρα πολύ περίεργα ονόματα..... 1
Bourdoulas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 δώστου μια τρείς μέρες - 1 εβδομάδα να σε "ξεχάσει" και μετά δοκιμάζεις πάλι. Είναι τουφέκι το store ώρες ώρες. Τα ίδια είχα όταν αγόρασα την κονσόλα και τα ίδια πριν κάτι βδομάδες. Αν βιάζεσαι, prepaid κάρτα και περνάει κανονικά. Μερικές φορές αναρωτιέμαι, αν δινόταν η ευκαιρία στους χρήστες του ps store να δοκιμάσουν κάτι σαν το steam, θα ξαναγύριζαν? Οι τύποι είναι τραγικοί ώρες ώρες. Δεν υπάρχει πιο άθλιο eshop.
V3NDETTA Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει κάνει κάποιος αυτές τις μέρες αγορά από το Store; Προσπαθώ να πάρω δυο παιχνίδια αλλά μάταια. Έχω δοκιμάσει δυο διαφορετικές κάρτες (Leupay) και Paypal. Κάθε φορά λαμβάνω το μήνυμα "Your purchase may not be completed. Check your transaction history μπλα μπλα μπλα". Κανε μια δοκιμή και μπες από το pc για να κανεις την αγορά . ε,μια στο τοσο... Όταν έχει η Sony να κάνει παρουσίαση (E3) τότε δίνει καλους τίτλους στο Plus για να κάνει και promotion ....
argi73 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα Από τα παιχνίδια κάτω από 20€ που έχει τώρα για PS4 λέω να πάρω το RANCHET και από τα DLC το motorcycle club. έχετε ξεχωρίσει κάτι άλλο σαν ευκαιρία?
vrwmiaris Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει βγάλει έκπτωση dlc από το driveclub;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα