ilos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δεν έχουμε στο PC για παράδειγμα Evil Within, Beyond Two Souls, Last of Us, Uncharted, κλπ. Το the evil within μαζί με τα 2 dlc αργότερα είχε βγει και στα pc (άσχετα αν είναι μέτριο port).
klainmaingr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Το the evil within μαζί με τα 2 dlc αργότερα είχε βγει και στα pc (άσχετα αν είναι μέτριο port). Στο pc εβγαζες το καθυστερημένο letterbox και το frame limit και έπαιζε πολύύύύύ καλύτερα απο τις κονσόλες. Αλλα δυστυχώς σαν τον καναπέ και την τηλεόραση δεν έχει οπότε το παλεύουμε με suboptimal συνθήκες.
grigoris93 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Εχω περιπου 2 μηνες ακομα υπολοιπο στο plus. Αν αγορασω συνδρομη τωρα μπορω να την χρησιμοποιησω οταν τελειωσει η προηγουμενη;
klainmaingr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Εχω περιπου 2 μηνες ακομα υπολοιπο στο plus. Αν αγορασω συνδρομη τωρα μπορω να την χρησιμοποιησω οταν τελειωσει η προηγουμενη; Ναί, στακάρει. 1
V3NDETTA Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Άσχετο ,όμως πιστεύω πως αξίζει να το σχολιάσουμε .Δεν γνωρίζω αν είναι φήμη η αν είναι έγκυρη η πληροφορία αλλα κάποιος μου είπε πως από σεπτέμριο ανεβαίνει η τιμή της ετήσιας συνδρομής του plus από 50 θα πάει στα 60 ευρώ ... ξέρει κανεις αν ισχύει αυτό?
mikele13- Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Άσχετο ,όμως πιστεύω πως αξίζει να το σχολιάσουμε .Δεν γνωρίζω αν είναι φήμη η αν είναι έγκυρη η πληροφορία αλλα κάποιος μου είπε πως από σεπτέμριο ανεβαίνει η τιμή της ετήσιας συνδρομής του plus από 50 θα πάει στα 60 ευρώ ... ξέρει κανεις αν ισχύει αυτό? Λενε οτι δεν ισχυει για εμας,για Αμερικη και Καναδα νομιζω. θα δειξει στην πορεια... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Journey παιχνιδάρα και το έχω - όπως και τόσος κόσμος λογικά αφού είναι must have, Lords το ζαχάρωνα.. Μια χαρά lineup μου φαίνεται.
mikele13- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραία παιχνίδια δίνει βλέπω ε,μια στο τοσο... 1
broxopios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Πότε θα τα έχουμε? Πάντα ξεχνάω τη μέρα της εβδομάδας που βγαίνουν.
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Πότε θα τα έχουμε? Πάντα ξεχνάω τη μέρα της εβδομάδας που βγαίνουν. Τεταρτη 6-9 1
costacurta Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Το Journey είναι εξαιρετική εμπειρία-παιχνίδι αλλά δυστυχώς παλιό, το είχα παίξει στο πσ3. Το badland γλυκαναλατο casual παιχνιδάκι. Το lords μια μετριότητα. Δεν είμαι ικανοποιημενος μας είχαν τρελάνει με φήμες για Aaa games με bloodborne/watch dogs κτλ αλλά τπτ ακόμη.
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνω και πιστευω το "where the players are" θα γινει συντομα "where are the players oeo?" αν δεν αλλαξει τακτικη. Πολλοι οι σαπιοι μηνες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα