Heatspreader Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Αν από το 1179 παιχνίδια (με τα 379 αποκλειστικά) σου αρέσαν μόλις 3, σου έχω νέα. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ βιντεοπαιχνίδια. Δεν είναι κακό, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να περνάς την ελεύθερη ώρα σου. Δεν είπα ότι μου αρέσουν 3. Δεν είναι πάνω από 10 τα αποκλειστικά παιχνίδια. Τα πολύχρωμα ανθρωπάκια που χοροπηδάνε δεν τα συγκαταλέγω στα παιχνίδια. Το αν μου αρέσουν τα video games ή όχι άσε να το κρίνω εγώ. Μην αρχίζεις Flame επειδή δεν συμφωνούμε μαζί σου. Γράψε μου 10 καλά παιχνίδια τύπου Uncharted και God of War.
Greygore Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν καλά παιχνίδια. Απλά για μένα (και νομίζω και για πολλούς) τα καλά exclusives του PS4 είναι υπερβολικά λίγα για 3 χρόνια παρουσίας και 20 εκατομμύρια εγκατεστημένους χρήστες. Κατανοητό, αν θες το προηγούμενο post παρ'το και σαν εισηγήσεις για καλά παιχνίδια που ίσως σε ενδιαφέρουν, το point ήταν πως το metacritic ίσως σε... περιορίζει σε παιχνίδια που θα σου άρεσαν έστω και με χαμηλότερο score. Προσωπικά πάντως, ορισμένα απο τα remaster/ non-exclusives δεν με χαλάνε, αν μη τι άλλο έχει πολλά που ποτέ δεν είχα παίξει στον καιρό τους (π.χ. Ratched & Clank, Odin Sphere, The Last of Us κ.ο.κ.) λόγω έλλειψης χρόνου ή χρημάτων και σιγά-σιγά μεγαλώνει το backlog. Επίσης, αν και έχω και PC, μερικές φορές προτιμώ την αγορά στο PS4, είτε λόγω καλύτερης τιμής (μεταχειρισμένο ή σε κανένα PSN sale) είτε επειδή το είδος προτιμώ να το παίζω σε TV/couch και δεν έχω setup για in-home streaming. Όλες οι απόψεις κατανοητές πάντως... ειδικά άμα σκάς κοντά 400 μόνο για το σύστημα (άσε που και τα controllers είναι πανάκριβα..).
Heatspreader Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Προσωπικά πάντως, ορισμένα απο τα remaster/ non-exclusives δεν με χαλάνε, αν μη τι άλλο έχει πολλά που ποτέ δεν είχα παίξει στον καιρό τους (π.χ. Ratched & Clank, Odin Sphere, The Last of Us κ.ο.κ.) λόγω έλλειψης χρόνου ή χρημάτων και σιγά-σιγά μεγαλώνει το backlog. Επίσης, αν και έχω και PC, μερικές φορές προτιμώ την αγορά στο PS4, είτε λόγω καλύτερης τιμής (μεταχειρισμένο ή σε κανένα PSN sale) είτε επειδή το είδος προτιμώ να το παίζω σε TV/couch και δεν έχω setup για in-home streaming. Όλες οι απόψεις κατανοητές πάντως... ειδικά άμα σκάς κοντά 400 μόνο για το σύστημα (άσε που και τα controllers είναι πανάκριβα..). Όταν βλέπω Remaster είναι κόκκινο πανί. Όχι στα Remasters! Τα έχω παίξει όλα τα καλά παιχνίδια στο Playstation 3. Δεν με ενδιαφέρει να τα παίξω ξανά σε λίγο καλύτερη ανάλυση. Αν κάποιος δεν τα έχει παίξει όπως εσύ, ok. Είτε παίζω στο PC, είτε παίζω στο Playstation, η εμπειρία είναι ίδια μιας και παίζω με gamepad, καναπέ και τηλεόραση και στα δύο εκτός βέβαια των FPS και MOBA που τα παίζω στο PC στην οθόνη. Το μόνο ουσιαστικά που ζητάω από το Playstation, είναι καλοί αποκλειστικοί τίτλοι. Διαφορετικά μου είναι εντελώς άχρηστο.
marios_geo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δεν είπα ότι μου αρέσουν 3. Δεν είναι πάνω από 10 τα αποκλειστικά παιχνίδια. Τα πολύχρωμα ανθρωπάκια που χοροπηδάνε δεν τα συγκαταλέγω στα παιχνίδια. Το αν μου αρέσουν τα video games ή όχι άσε να το κρίνω εγώ. Μην αρχίζεις Flame επειδή δεν συμφωνούμε μαζί σου. Γράψε μου 10 καλά παιχνίδια τύπου Uncharted και God of War. Χάνεις εντελώς το νόημα. Δεν θα σου γράψω 10 που ΜΟΥ αρέσουν, διότι είναι αυτά που αρέσουν σε ΕΜΕΝΑ. Είναι πάρα πολύ απλο, ειλικρινα: α) Η βιομηχανία αυτά προσφέρει ώς παιχνίδια. Δεν ξέρω τί ακριβώς ψάχνεις, αλλά αυτό που ψάχνεις προφανώς δεν υπάρχει,. β) ΕΜΕΝΑ πχ, μου αρέσουν μόνο 10 heavy metal τραγούδια. Τα άλλα όχι. Δεν σημαίνει ότι δεν βγάινουν καλά τραγούδια. Σημαίνει ότι εμένα δεν μου αρέσει αυτή η μουσική, δεν είναι για εμένα. Δεν μου αρέσουν μόνο 3. 3 είναι τα αποκλειστικά του PS4 που έχουν πάνω από 80 στο metacritic. Καλό είναι (αναγκαίο θα έλεγα) να έχεις τη δική σου άποψη. Αν κάτι σου αρέσει ή όχι, θα πρέπει να το αποφασίσεις μόνος σου και όχι κάποιος άλλος.
Heatspreader Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Χάνεις εντελώς το νόημα. Δεν θα σου γράψω 10 που ΜΟΥ αρέσουν, διότι είναι αυτά που αρέσουν σε ΕΜΕΝΑ. Είναι πάρα πολύ απλο, ειλικρινα: α) Η βιομηχανία αυτά προσφέρει ώς παιχνίδια. Δεν ξέρω τί ακριβώς ψάχνεις, αλλά αυτό που ψάχνεις προφανώς δεν υπάρχει,. β) ΕΜΕΝΑ πχ, μου αρέσουν μόνο 10 heavy metal τραγούδια. Τα άλλα όχι. Δεν σημαίνει ότι δεν βγάινουν καλά τραγούδια. Σημαίνει ότι εμένα δεν μου αρέσει αυτή η μουσική, δεν είναι για εμένα. Καλό είναι (αναγκαίο θα έλεγα) να έχεις τη δική σου άποψη. Αν κάτι σου αρέσει ή όχι, θα πρέπει να το αποφασίσεις μόνος σου και όχι κάποιος άλλος. Η βιομηχανία στο Playstation 4 περισσότερο. Στο Playstation 1 και 2 και στο 3 είχε παιχνίδια. Άλλο καλό παιχνίδι και άλλο μου αρέσει. Το Bloodborne είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν το προτιμώ. Το ότι δεν μου αρέσει λοιπόν δεν το κάνει κακό παιχνίδι. Το Last of Us ήταν παιχνιδάρα και μου άρεσε. Evil Within, Uncharted, Tomb Raider, βάζω και το Metal Gear (δεν ξετρελάθηκα με το τελευταίο, αλλά μου άρεσε λίγο), GTA, Mortal Kombat, Tekken, Street Fighter, Killer Instinct, Heavy Rain, Far Cry, Crysis, Prey, Doom, Batman (όλη η σειρά), Shadow of Mordor, Dirt, Lost Planet, Castlevania, Doom, Resident Evil (1-2-3-0), Witcher, Metro (όλη η σειρά), Gears of War, God of War, Beyond Two Souls, Killzone και λίγα ακόμη. Η λίστα που έβαλες έχει παιχνίδια όπως το Fat Princess Adventures. Παιχνίδια που προκαλούν γέλιο και κλάμα ταυτόχρονα. Παιχνίδια που δίνει το PSN Plus κάθε μήνα. Δεν θα είχα πρόβλημα με αυτά τα παιχνίδια αν υπήρχαν εκατοντάδες παιχνίδια σαν τα παραπάνω που αναφέρω. Η SONY προσπαθεί για κάποιον λόγο να προωθήσει αυτό το είδος παιχνιδιού σαν Trend. Ε όχι, δεν αγόρασα Playstation 4 για να παίζω τέτοια παιχνίδια και Remasters του Playstation 3.
marios_geo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ε όχι, δεν αγόρασα Playstation 4 για να παίζω τέτοια παιχνίδια Συμφωνώ μαζί σου (για άλλο λόγο όμως). Δεν έπρεπε να πάρεις PS4, δεν είναι για εσένα.
Heatspreader Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Για ποιον λόγο;(Θα σου ρίξω μπινελίκι δημόσια αν κάνεις πάλι επίθεση σε προειδοποιώ)
marios_geo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Η απάντηση βρίσκεται στην προηγούμενη σελίδα, post 1812. (Καμία επίθεση δεν σου κάνω, ρίξε πάντως αν θες μπινελίκι. Να περνά και η ώρα).
Heatspreader Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Γίνεσαι επιθετικός. Σου μιλάω με στοιχεία και αποδείξεις και δεν λες να καταλάβεις...
coyote2 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Εγώ δε καταλαβαίνω το κέρδος των αποκλειστικών τίτλων
Heatspreader Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Το κέρδος για ποιους;Όταν το παιχνίδι βγαίνει αποκλειστικά για την κονσόλα φέρνει κέρδος στην εταιρία που έχει την κονσόλα γιατί ο κόσμος πρέπει να αγοράσει την κονσόλα για να το παίξει.Για τον χρήστη το κέρδος είναι ότι τα αποκλειστικά παιχνίδια είναι συνήθως δουλεμένα.
coyote2 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 δε νομίζω ότι εμείς έχουμε κέρδος. Χασούρα το βλέπω. Τα παιχνίδια για όλες τις πλατφόρμες είναι τα καλύτερα
Heatspreader Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Τα παιχνίδια για όλες τις πλατφόρμες είναι τα καλύτερα Μακάρι τα multiplatforms να ήταν καλύτερα, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι. Δεν έχουμε στο PC για παράδειγμα Until Dawn, Beyond Two Souls, Last of Us, Uncharted, κλπ. Στις κονσόλες τα αποκλειστικά όπως για παράδειγμα το Uncharted, αλλά και τα παραπάνω που αναφέρω είναι εξαιρετικά σε γραφικά για παράδειγμα. Αυτό επειδή είναι αποκλειστικά, στημένα και ραμμένα στην κονσόλα χωρίς σπατάλη πόρων. Μακάρι να είχαμε και στο PC αποκλειστικά παιχνίδια. Μακάρι δηλαδή η δύναμη που υπάρχει να μπορούσε να αξιοποιείται καλύτερα. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2016 από Heatspreader
coyote2 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 είναι τα καλύτερα για μας πιστεύω. Αν είναι καλύτερα δουλεμένα δε το ξέρω Εγω θα ήθελα να είμαστε όλοι online σε ένα παιχνίδι ότι πλατφόρμα και να έχουμε
Heatspreader Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Παίξε τα Uncharted να καταλάβεις τι εννοώ ότι είναι καλύτερα δουλεμένα και παίξε και ένα multiplatform.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα