Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

PS4 exclusives so far:

• Bloodborne
  • Uncharted 4
  • Infamous

And....

That's all folks!

Μάλλον κάνεις πλάκα γιατί τυχαία στο μυαλό μου ερχόνται κάτι Knack, Killzone, Little Big Planet 3, The Order, Until Dawn και μπόλικα ακόμα που βαριέμαι να γράφω. Νομίζω ότι αναφέρεσαι σε αυτά που έχεις και όχι σε αυτά που υπάρχουν.

• Like 2
Δημοσ.

Ωραίο ποστ, συμφωνώ σε όλα άλλα σε αυτές τις δύο τελευταίες σειρές μου το χάλασες.

:-D

Με 376 ευρώ παίρνεις gtx 1060 και σου μένουν και ρέστα...

Παίρνεις μία μετριότατη κάρτα γραφικών με αμφίβολες επιδόσεις σε DX12.

Το έχω ξαναπεί. Η κονσόλα έχει 1179 παιχνίδια. Από αυτά τα 379 είναι αποκλειστική της κονσόλας.

Όσοι γκρινιαζουν (συνεχώς και επαναλαμβανομενα) για ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια, ας αλλάζουν χόμπι να τελειώνουμε.

379 αποκλειστικά για την κονσόλα συμπεριλαμβανομένων και των τίτλων με τα πολύχρωμα ανθρωπάκια που χοροπηδάνε.

Το Playstation 4 όχι μόνο δεν έχει τίτλους, αλλά οι τίτλοι είναι τόσο λίγοι που πολλές φορές φοβόμαστε να ασκήσουμε κριτική. Για παράδειγμα το The Order ήταν μια μετριότητα.

Μάλλον κάνεις πλάκα γιατί τυχαία στο μυαλό μου ερχόνται κάτι Knack, Killzone, Little Big Planet 3, The Order, Until Dawn και μπόλικα ακόμα που βαριέμαι να γράφω. Νομίζω ότι αναφέρεσαι σε αυτά που έχεις και όχι σε αυτά που υπάρχουν.

Και μερικά άλλα. Ποια είναι τα άλλα; Πόσα είναι ακόμα;

Δημοσ.

Εμένα πάντως συνήθως τα παιχνίδια που μου αρέσουν είναι αυτά με βαθμολογίες κοντά στα 7/10. Κάτι 10άρια έχει τύχει πολλές φορές να μην μου αρέσουν.

Δημοσ.

Εμένα πάντως συνήθως τα παιχνίδια που μου αρέσουν είναι αυτά με βαθμολογίες κοντά στα 7/10. Κάτι 10άρια έχει τύχει πολλές φορές να μην μου αρέσουν.

Δεν είπα ότι μου αρέσουν όλα τα πάνω από 80. Απλά δεν έχω χρόνο να παίξω τα πάντα και βλέπω παιχνίδια με πάνω από 80. Το Knack ας πούμε θεωρείται από τα χειρότερα παιχνίδια του PS4. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το Knack ενώ υπάρχουν παιχνίδια όπως το Metal Gear Solid V που δεν έχω παίξει ακόμα.

• Like 2
Δημοσ.

379 αποκλειστικά για την κονσόλα συμπεριλαμβανομένων και των τίτλων με τα πολύχρωμα ανθρωπάκια που χοροπηδάνε.

Το Playstation 4 όχι μόνο δεν έχει τίτλους, αλλά οι τίτλοι είναι τόσο λίγοι που πολλές φορές φοβόμαστε να ασκήσουμε κριτική. Για παράδειγμα το The Order ήταν μια μετριότητα.

Αν από το 1179 παιχνίδια (με τα 379 αποκλειστικά) σου αρέσαν μόλις 3, σου έχω νέα. 

ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ βιντεοπαιχνίδια. Δεν είναι κακό, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να περνάς την ελεύθερη ώρα σου. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν από το 1179 παιχνίδια (με τα 379 αποκλειστικά) σου αρέσαν μόλις 3, σου έχω νέα. 

ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ βιντεοπαιχνίδια. Δεν είναι κακό, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να περνάς την ελεύθερη ώρα σου. 

Δεν μου αρέσουν μόνο 3. 3 είναι τα αποκλειστικά του PS4 που έχουν πάνω από 80 στο metacritic. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το κάθε Knack και indie με ανθρωπάκια που χοροπηδάνε (όπως πολύ σωστά είπε ο Heatspreader) ενώ υπάρχουν παιχνίδια όπως το Metal Gear Solid V και το Fallout 4 που δεν έχω παίξει ακόμα. Δεν έχω άπειρο χρόνο.

Δημοσ.

Δεν παίζω παιχνίδια με κάτω από 80 στο metacritic.com

Έχεις τότε επιλογές απο τα Disgaea V, Resogun, Alienation, το νέο King of Fighters, Ratchet & Clank, Axiom Verge (timed), Odin Sphere: Leifthansir (αν και remake, έχει δραματικές αλλαγές στο combat system και θα το θεωρούσα separate game), Salt & Sanctuary (timed).

Χάνεις επίσης οριακά το Until Dawn (79) και Little Big Planet 3 (79). 

Συγκεκριμένα για το παράδειγμα του Until Dawn, αν και "μόνο" 79% στο Metacritic, θέωρω πως είναι must-play για horror/thriller fans. Δεν έχω παίξει το LBP3 αλλά αν κρίνω απο τα προηγούμενα 2, θα περιμένω για κανένα PSN sale.

Προσωπικά, και ξέροντας πόσο "πονάει" η έλλειψη χρόνου λόγω priorities, παρακολουθώ reviews απο 2-3 άτομα των οποίων τα γούστα είναι παρόμοια με τα δικά μου, και αγνοώ το metacritic εντελώς - είδικά σε love it or hate it τίτλους (όπως το Until Dawn) το aggregate score δεν έχει καμία χρησιμότητα....

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις τότε επιλογές απο τα Disgaea V, Resogun, Alienation, το νέο King of Fighters, Ratchet & Clank, Axiom Verge (timed), Odin Sphere: Leifthansir (αν και remake, έχει δραματικές αλλαγές στο combat system και θα το θεωρούσα separate game), Salt & Sanctuary (timed).

Χάνεις επίσης οριακά το Until Dawn (79) και Little Big Planet 3 (79). 

Συγκεκριμένα για το παράδειγμα του Until Dawn, αν και "μόνο" 79% στο Metacritic, θέωρω πως είναι must-play για horror/thriller fans. Δεν έχω παίξει το LBP3 αλλά αν κρίνω απο τα προηγούμενα 2, θα περιμένω για κανένα PSN sale.

Προσωπικά, και ξέροντας πόσο "πονάει" η έλλειψη χρόνου λόγω priorities, παρακολουθώ reviews απο 2-3 άτομα των οποίων τα γούστα είναι παρόμοια με τα δικά μου, και αγνοώ το metacritic εντελώς - είδικά σε love it or hate it τίτλους (όπως το Until Dawn) το aggregate score δεν έχει καμία χρησιμότητα....

Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν καλά παιχνίδια. Απλά για μένα (και νομίζω και για πολλούς) τα καλά exclusives του PS4 είναι υπερβολικά λίγα για 3 χρόνια παρουσίας και 20 εκατομμύρια εγκατεστημένους χρήστες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...